Πέμπτη 31 Οκτωβρίου 2013

Ο ΠΟΛΙΤΙΚΟΣ ΠΡΟΙΣΤΑΜΕΝΟΣ ΤΩΝ ΥΠΟΚΛΟΠΩΝ ΕΧΕΙ ΟΝΟΜΑ ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ Ο ΚΥΡΙΟΣ ΜΙΛΕΡ > ΔΕΝ ΕΠΙΤΡΕΠΕΤΑΙ ΝΑ ΚΥΚΛΟΦΟΡΕΙ ΕΛΕΥΘΕΡΟΣ

ΣΤΑΥΡΟΣ ΛΑΛΑΣ. Ένας σύγχρονος (πραγματικός) ήρωας. Όχι σαν τα καραγκιοζάκια του “αντιαμερικανισμού”, κρατικοδίαιτους εργατοπατέρες.
Σταύρος Λάλας. Πέρασε 14 χρόνια στις Αμερικανικες φυλακές με την κατηγορία της κατασκοπείας. Δεν είχε διπλωματικό διαβατήριο, δεν πήρε δραχμή από το Ελληνικό κράτος, η οικογένεια του πείνασε, παρατημένη από μία εξουσία δοσίλογων που τον πρόδωσε.
Επειδή σε αυτή την χώρα έχουμε μάθει να λησμονούμε, εμείς θα υπενθυμίσουμε σε όλους το εξής:
Αποκαλύφθηκε ότι πίσω από τις υποκλοπές των τηλεφώνων του πρωθυπουργού Κώστα Καραμανλή, βρισκόταν η “Αμερικανικη πρεσβεία”. Επειδή είναι λίγο δύσκολο να ανακριθούν τα ντουβάρια και να συλληφθούν τα κουφώματα, επειδή η συνωμοσιολογία του μπαμπούλα εντέλει εκπορεύεται από την ίδια την εξουσία, οφείλουμε να διευκρινήσουμε ότι:
Η “Αμερικάνικη πρεσβεία” που τα δημοσιογραφικά παπαγαλάκια αναγκάστηκαν να αναφέρουν με δέος μετά το σφυροκόπημα του διαδικτύου, είχε φυσικό προϊστάμενο.
Δεν είναι ούτε οι εβραιομασώνοι νεφελίμ, ούτε οι αλουμινοχαρτάτοι. Ο φυσικός υπεύθυνος έχει ονοματεπώνυμο και ονομάζεται ΤΟΜΑΣ ΜΙΛΕΡ.
Είναι ανέγγιχτος όπως διατυμπάνισαν τα παπαγαλάκια της ατιμίας; ΟΧΙ. Ο ΤΟΜΑΣ ΜΙΛΕΡ δεν έχει πλέον διπλωματικό διαβατήριο. Έχει φύγει με τις κλωτσές από το Αμερικανικο διπλωματικό σώμα για λόγους που θα τους μαθουμε μετά από 30 χρόνια, όμως εμείς τους ξερουμε πολύ καλά.
Βγάλτε λοιπόν ΣΗΜΕΡΑ ένταλμα σύλληψης για τον κύριο ΤΟΜΑΣ ΜΙΛΕΡ. Τον Τόμας Μίλερ, κολλητό του κυρίου Μιχάλη Χριστοφοράκου και συνεργάτη ΣΤΕΝΟΤΑΤΟΥ ΣΥΓΓΕΝΗ ΤΟΥ ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟΥ. 
Εάν δεν το κάνετε κύριε Μιλτιάδη Παπαϊωάννου, ΤΟ ΑΙΜΑ ΤΟΥ ΚΩΣΤΑ ΘΑ ΠΝΙΞΕΙ ΤΟ ΚΡΑΤΟΣ ΜΠΟΥΡΔΕΛΟ
Σε λίγο μία μεγάλη αποκάλυψη που θα λύσει πολλές “απορίες” για την σκοπιμότητα των υποκλοπών, την πτώση Καραμανλή και τον εφιάλτη που ζούμε σήμερα.

www.olympia.gr
http://greeknation.blogspot.gr/2013/10/blog-post_31.html

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Next previous home

Αναζήτηση στο ιστολόγιο

-------\ KRYON IN HELLENIC /-------

-------\ KRYON  IN  HELLENIC /-------
Ο Κρύων της Μαγνητικής Υπηρεσίας... Συστήνεται απλώς σαν βοηθός από την άλλη πλευρά του «πέπλου της δυαδικότητας», χωρίς υλική μορφή ή γένος. Διαμέσου του Λη Κάρολ, αναφέρεται στις ριζικές αλλαγές που συμβαίνουν στη Γη και τους Ανθρώπους αυτή την εποχή.

------------\Αλκυόν Πλειάδες/-------------

------------\Αλκυόν Πλειάδες/-------------
Σκοπός μας είναι να επιστήσουμε την προσοχή γύρω από την ανάγκη να προετοιμαστούμε γι' αυτό το μεγάλο αστρικό γεγονός, του οποίου η ενέργεια ήδη έχει αρχίσει να γίνεται αντιληπτή στον πλανήτη μας μέσα από φωτεινά φαινόμενα, όμορφες λάμψεις, την παράξενη παθητική συμπεριφορά του ήλιου, αύξηση των εμφανίσεων μετεωριτών, διακοπών ρεύματος.. όλα αυτά είναι ενδείξεις της επικείμενης άφιξης της τεράστιας ηλεκτρομαγνητικής του ζώνης η οποία είναι φορτισμένη με φωτονικά σωματίδια, και κάθε ημέρα που περνάει αυξάνονται όλο και περισσότερο.

Οι επισκεπτεσ μας στον κοσμο απο 12-10-2010

free counters