Δευτέρα 14 Οκτωβρίου 2013

ΜΕΧΡΙ ΤΕΛΟΥΣ ΤΟΥ ΜΗΝΑ ΟΙ ΠΛΕΙΣΤΗΡΙΑΣΜΟΙ ΓΙΑ ΟΦΕΙΛΕΣ ΣΕ ΤΡΑΠΕΖΕΣ - Στο «σφυρί» άμεσα 15.000 πρώτες κατοικίες

 
Έρχονται οι πρώτοι 15.000 πλειστηριασμοί πρώτης κατοικίας για ιδιοκτήτες που τα δάνεια τους είναι «κόκκινα» αλλά την ίδια στιγμή, σύμφωνα με στοιχεία των τραπεζών, διαθέτουν άλλα περιουσιακά στοιχεία.

Το επιχείρημα αυτό ίσως είναι η αφορμή να «ανοίξει» η διαδικασία των πλειστηριασμών πρώτης κατοικίας από τις αρχές του 2014 που επιθυμεί διακαώς η κυβέρνηση μετά και τις σχετικές εντολές τις οποίες έχει λάβει από την τρόικα.

Σύμφωνα με δημοσίευμα του «Έθνους» τα υπουργεία Οικονομικών και Ανάπτυξης ήδη μέσω των τραπεζών έχουν εντοπίσει περίπου 15.000 ιδιοκτήτες με περιουσιακά στοιχεία, ακόμη και καταθέσεις που δείχνουν ότι έχουν τη δυνατότητα αποπληρωμής και έτσι είναι πλέον θέμα χρόνου, πολλοί λένε ως τα τέλη του επόμενου μήνα, να προχωρήσουν οι πλειστηριασμοί της πρώτης κατοικίας.

Όποιος δηλαδή έχει περιουσιακά στοιχεία θα πρέπει να τα ξεπουλήσει, σε μία περίοδο που η αγορά ακινήτων είναι στα «τάρταρα» προκειμένου να ξεχρεώσει το δάνειο που έχει λάβει για την πρώτη κατοικία. Διαφορετικά έρχεται κατάσχεση.

Από 'κει και πέρα η κυβέρνηση εξετάζει τρόπους με τους οποίους θα προστατευτεί η κύρια κατοικία των δανειοληπτών που πραγματικά έχουν πρόβλημα λόγω της οικονομικής κρίσης.

Προς το παρόν μόνο βέβαιο είναι ότι θα προστατεύεται η μόνη και κύρια κατοικία των δανειοληπτών με οφειλές ως 20.000 ευρώ από προσωπικά δάνεια και πιστωτικές κάρτες. Σωθήκανε οι άνθρωποι.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Next previous home

Αναζήτηση στο ιστολόγιο

-------\ KRYON IN HELLENIC /-------

-------\ KRYON  IN  HELLENIC /-------
Ο Κρύων της Μαγνητικής Υπηρεσίας... Συστήνεται απλώς σαν βοηθός από την άλλη πλευρά του «πέπλου της δυαδικότητας», χωρίς υλική μορφή ή γένος. Διαμέσου του Λη Κάρολ, αναφέρεται στις ριζικές αλλαγές που συμβαίνουν στη Γη και τους Ανθρώπους αυτή την εποχή.

------------\Αλκυόν Πλειάδες/-------------

------------\Αλκυόν Πλειάδες/-------------
Σκοπός μας είναι να επιστήσουμε την προσοχή γύρω από την ανάγκη να προετοιμαστούμε γι' αυτό το μεγάλο αστρικό γεγονός, του οποίου η ενέργεια ήδη έχει αρχίσει να γίνεται αντιληπτή στον πλανήτη μας μέσα από φωτεινά φαινόμενα, όμορφες λάμψεις, την παράξενη παθητική συμπεριφορά του ήλιου, αύξηση των εμφανίσεων μετεωριτών, διακοπών ρεύματος.. όλα αυτά είναι ενδείξεις της επικείμενης άφιξης της τεράστιας ηλεκτρομαγνητικής του ζώνης η οποία είναι φορτισμένη με φωτονικά σωματίδια, και κάθε ημέρα που περνάει αυξάνονται όλο και περισσότερο.

Οι επισκεπτεσ μας στον κοσμο απο 12-10-2010

free counters