Σάββατο 28 Σεπτεμβρίου 2013

ΑΚΡΩΣ ΕΠΙΚΙΝΔΥΝΟΙ

Γράφει ΑΝΑΓΝΩΣΤΗΣ
Η επικάλυψη της επίσκεψης της τρόικας από τα κανάλια,η απάτη του πρωτογενούς πλεονάσματος και τα σημάδια που δείχνουν εκλογές...
αποδεικνύουν περίτρανα πως η σαπίλα που μας κυβερνάει τα τελευταία 40 χρόνια υποτιμάει την νοημοσύνη ενός ολόκληρου λαού.
Και εξηγούμαι,εάν λέω αν υπήρχε πρωτογενές πλεόνασμα σήμαινε οτι η χώρα δεν χρειάζεται πλέον δανεικά άρα στηρίζεται στα πόδια της και οι πολιτικοί μας νάνοι, θα έκαναν πάρτι με τους εκπροσώπους της τρόικα.Μέχρι διάγγελμα θα έκανε ο προδότης-εθνικός μειοδότης Σαμαράς για να καμαρώσει την ΄΄επιτυχία'' του.Αντι αυτού μας υποσχέθηκε στην ΔΕΘ αλματώδη ανάπτυξη από το 2021.
Τα μέτρα φτωχοποίησης,εξαθλίωσης έχουν ήδη ψηφιστεί.Οι ξένοι δυνάστες μας έρχονται για να τσεκάρουν την υλοποίηση τους αρα ότι προτείνουν είναι καινούργιο μέτρο.Τα ΜΜΕ τεχνηέντως και καθημερινώς πετάνε την μπάλα στην εξέδρα και κρύβουν το αδιέξοδο.Πραγματικά μου φαίνεται περίεργη η αλληλουχία διχασμών
δημόσιος-ιδιωτικός,δραχμή-ευρώ,φοροφυγάς-έντιμος,μνημόνιο-αντιμνημόνιο,ακροαριστερός-ακροδεξιός,εμφύλιος-Σαμαροβενιζέλος με λίγο από ποιόν?Στρατηγική της έντασης,η θεωρία των δυο άκρων, η βιασύνη του success story μας δείχνουν οτι ο πόλεμος εναντίον στην Χ.Α και η μεταμόρφωση της από κόμμα σε εγκληματική οργάνωση είναι διάθεση για εκλογές και δημιουργία άλλης μιας τύπου Παπαδήμου-Πικραμένου κυβέρνησης για να κερδίσουν τα παλληκάρια μας χρόνο.
Για αυτό λοιπόν να πληροφορήσω τα καμάρια μας,οτι αυτοί που ψήφισαν Χ.Α. το έκαναν γιατι ήθελαν να σας δούν όλους φυλακή,με κατασχεμένες τις περιουσίες σας,μαζί με τα αφεντικά σας.Δεν δίνουν δεκάρα τσακιστή για την ιδεολογία της,είναι πολύ απελπισμένοι γιατι δεν βλέπουν κανένα κόμμα ή ηγέτη να τους εκφράζει,δεν τους νοιάζει το πρωτογενές πλεόνασμα γιατι βλέπουν την επιβίωση τους να γίνεται πολύ δύσκολη.Εάν προσθέσεις οτι το μεγαλύτερο κομμάτι του πληθυσμού άρχισε να καταλαβαίνει την προπαγάνδα και δεν ανέχεται πλέον το παραμικρό ψέμα,την φούσκα των δανείων και την οργή που κοχλάζει είναι πολύ πιθανό στις κάλπες που θα στηθούν, τα αποτελέσματα να μην σας αρέσουν καθόλου.Βγάλετε, δεν βγάλετε την Χ.Α. εκτός νόμου η οργή του κόσμου θα αποτυπωθεί και η ακυβερνησία μόνο καλό δεν θα κάνει.Αφήστε λοιπόν κατα μέρους τις εκλογές,και πάτε σπίτια σας οικιοθελώς όλοι ανεξαιρέτως,βάλτε στα υπουργεία ακομμάτιστους,μη ελεγχόμενους από εσάς ανθρώπους που ξέρουν το αντικείμενο και οχι την πολιτική και η χώρα με αυτόματο πιλότο θα βγεί από το αδιέξοδο που την φέρατε.Είναι το μόνο καλό που μπορείτε να κάνετε για την πατρίδα σας,θα επιφέρει ηρεμία,συγκέντρωση στους πολίτες και μπορεί να δούμε θαύματα.Οι δικαστικοί θα κάνουν αυτό που πρέπει και ξέρουν,αυτοί που πρέπει θα τιμωρηθούν.Η δημοκρατία όπως λέτε και εσείς δεν έχει αδιέξοδα,αφήστε την λοιπόν να θριαμβεύσει.
 
http://ksipnistere.blogspot.gr/2013/09/blog-post_4633.html

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Next previous home

Αναζήτηση στο ιστολόγιο

-------\ KRYON IN HELLENIC /-------

-------\ KRYON  IN  HELLENIC /-------
Ο Κρύων της Μαγνητικής Υπηρεσίας... Συστήνεται απλώς σαν βοηθός από την άλλη πλευρά του «πέπλου της δυαδικότητας», χωρίς υλική μορφή ή γένος. Διαμέσου του Λη Κάρολ, αναφέρεται στις ριζικές αλλαγές που συμβαίνουν στη Γη και τους Ανθρώπους αυτή την εποχή.

------------\Αλκυόν Πλειάδες/-------------

------------\Αλκυόν Πλειάδες/-------------
Σκοπός μας είναι να επιστήσουμε την προσοχή γύρω από την ανάγκη να προετοιμαστούμε γι' αυτό το μεγάλο αστρικό γεγονός, του οποίου η ενέργεια ήδη έχει αρχίσει να γίνεται αντιληπτή στον πλανήτη μας μέσα από φωτεινά φαινόμενα, όμορφες λάμψεις, την παράξενη παθητική συμπεριφορά του ήλιου, αύξηση των εμφανίσεων μετεωριτών, διακοπών ρεύματος.. όλα αυτά είναι ενδείξεις της επικείμενης άφιξης της τεράστιας ηλεκτρομαγνητικής του ζώνης η οποία είναι φορτισμένη με φωτονικά σωματίδια, και κάθε ημέρα που περνάει αυξάνονται όλο και περισσότερο.

Οι επισκεπτεσ μας στον κοσμο απο 12-10-2010

free counters