Παρασκευή 6 Σεπτεμβρίου 2013

Απειλές κατά Ομπάμα: Θα βιάσουμε και θα σκοτώσουμε την κόρη σου αν επιτεθείς στη Συρία!

Με επιθέσεις κατά την οικογένειάς του και Αμερικανών πολιτών απειλεί τον Μπαράκ Ομπάμα Ιρανός αξιωματούχος
- «21 ώρες μετά την επίθεση των ΗΠΑ στη Συρία θα απαγάγουμε Αμερικανό υπήκοο – 18 ώρες μετά θα στείλουμε video με τον αποκεφαλισμό του»
- Οι απειλές έρχονται από τον Αλιρέζα Φοργκάνι, πρώην κυβερνήτη της επαρχίας Κις στο νότιο Ιράν
- Αποσύρει τους διπλωμάτες της από το Λίβανο η Ουάσινγκτον
- Άγιοι τσακωμοί στη Σύνοδο Κορυφής της G20 για τη... Συρία
«Αν επιτεθείς στη Συρία, θα βιάσουμε και θα σκοτώσουμε μια από τις κόρες του». Την ανατριχιαστική απειλή κατά του προέδρου των ΗΠΑ, Μπαράκ Ομπάμα και της οικογένειάς του εκτόξευσε την περασμένη εβδομάδα, σύμφωνα με την Daily Caller, ο Ιρανός Αλιρέζα Φοργκάνι, πρώην κυβερνήτης της νότιας επαρχίας Κις.
Ο Αλιρέζα Φοργκάνι είναι ο Ιρανός αξιωματούχος, ειδικός σε θέματα στρατηγικής και μέλος του επιτελείου του ανώτερου θρησκευτικού ηγέτη του Ιράν
«Ελπίζω ο Ομπάμα να είναι τόσο αγύριστο κεφάλι και να επιτεθεί στη Συρία και μετά θα δούμε... τις απώλειες των αμερικανικών συμφερόντων (μέσω τρομοκρατικών επιθέσεων). Μέσα σε 21 ώρες (από την επίθεση στη Συρία), ένα μέλος από την οικογένεια κάθε Αμερικανού υπουργού, πρέσβη και στρατιωτικού σε όλο τον κόσμο θα απαχθεί. Και μετά, 18 ώρες αργότερα, τα βίντεο με τον αποκεφαλισμό τους θα διαδοθούν σε όλο τον κόσμο», απείλησε ο Ιρανός αξιωματούχος!
Οι απειλές κατά της οικογένειας του Μπαράκ Ομπάμα έρχονται λίγες μέρες πριν από την ψηφοφορία στο Κογκρέσο για το αν θα δοθεί στον Αμερικανό πρόεδρο το «πράσινο φως» για στρατιωτική επέμβαση στη Συρία.
Μια επέμβαση που δε θα γίνει με χερσαίες δυνάμεις αλλά με αεροπορικά πλήγματα και θα έχει διάρκεια από 60 έως 90 μέρες.
Stranger ...Αυτες και αν ειναι απειλες !!

http://www.katohika.gr/2013/09/tha-skotosoume-tin-kori-sou-an-epitethis-stin-siria.html

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Next previous home

Αναζήτηση στο ιστολόγιο

-------\ KRYON IN HELLENIC /-------

-------\ KRYON  IN  HELLENIC /-------
Ο Κρύων της Μαγνητικής Υπηρεσίας... Συστήνεται απλώς σαν βοηθός από την άλλη πλευρά του «πέπλου της δυαδικότητας», χωρίς υλική μορφή ή γένος. Διαμέσου του Λη Κάρολ, αναφέρεται στις ριζικές αλλαγές που συμβαίνουν στη Γη και τους Ανθρώπους αυτή την εποχή.

------------\Αλκυόν Πλειάδες/-------------

------------\Αλκυόν Πλειάδες/-------------
Σκοπός μας είναι να επιστήσουμε την προσοχή γύρω από την ανάγκη να προετοιμαστούμε γι' αυτό το μεγάλο αστρικό γεγονός, του οποίου η ενέργεια ήδη έχει αρχίσει να γίνεται αντιληπτή στον πλανήτη μας μέσα από φωτεινά φαινόμενα, όμορφες λάμψεις, την παράξενη παθητική συμπεριφορά του ήλιου, αύξηση των εμφανίσεων μετεωριτών, διακοπών ρεύματος.. όλα αυτά είναι ενδείξεις της επικείμενης άφιξης της τεράστιας ηλεκτρομαγνητικής του ζώνης η οποία είναι φορτισμένη με φωτονικά σωματίδια, και κάθε ημέρα που περνάει αυξάνονται όλο και περισσότερο.

Οι επισκεπτεσ μας στον κοσμο απο 12-10-2010

free counters