Δευτέρα 30 Σεπτεμβρίου 2013

Η ΤΕΡΑΣΤΙΑ ΑΠΑΤΗ ΤΗΣ ΚΟΙΝΟΒΟΥΛΕΥΤΙΚΗΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ

Γιατί αφήνουμε σε μια τόσο μικρή ομάδα ανθρώπων να παίρνουν αποφάσεις επί παντός επιστητού,

για τόσο μεγάλο χρονικό διάστημα;

Γιατί τόσο λίγοι να αποφασίζουν για τόσο πολλούς για τόσα πολλά πράγματα και για τόσο πολύ καιρό;

Γιατί ενώ χρησιμοποιούμε στην περιγραφή του πολιτεύματός μας την λέξη Δημοκρατία δεν την κάνουμε και πράξη;






ΟΛΙΓΑΡΧΙΑ vs ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ




Η ΟΛΙΓΑΡΧΙΑ βάλλει πάντα κατά εκείνων των εννοιών που αποτελούν τους Πυλώνες της μοναδικής μορφής Δημοκρατίας, της άμεσης Δημοκρατίας, οι οποίοι είναι α)Ο ΕΘΝΙΚΙΣΜΟΣ, β)Ο ΤΟΠΙΚΙΣΜΟΣ, και γ)Η ΛΗΨΗ ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΑΠΟΦΑΣΕΩΝ ΑΠΟ ΤΟ ΣΥΝΟΛΟ ΤΩΝ ΠΟΛΙΤΩΝ.
Για να δυσφημίσει η ολιγαρχία τον πρώτο Πυλώνα της αληθινής Δημοκρατίας, τον ΕΘΝΙΚΙΣΜΟ, δίνει εντολή στο ένα της ολιγαρχικό πλοκάμι (τον φασισμό/ναζισμό) να βροντοφωνάζει ότι ειναι εθνικιστές και αγαπούν την πατρίδα με παράλληλη εγκληματικού χαρακτήρα δράση, αυτοδικία, και παρακρατικές ανατρεπτικές δραστηριότητες, οι οποίες ΠΡΕΠΕΙ να είναι ορατές για όλον τον κόσμο ώστε όλοι να ρίχνουν τις ευθύνες των εγκλημάτων στην εθνικιστική αντίληψη και την δεδηλωμένη αγάπη για την πατρίδα. Κατόπιν δίδει εντολή η ολιγαρχία στο άλλο της ολιγαρχικό πλοκάμι, την αριστερά, να καταδικάζει και να καταγγέλει την εθνικιστική ιδέα και την αγάπη προς την πατρίδα ως ΠΑΤΡΙΔΟΚΑΠΗΛΕΙΑ. Έτσι η ηγεσία της αριστεράς δρώντας ως ολιγαρχικό πλοκάμι που όντως είναι, καλλιεργεί εσκεμμένα ένα κλήμα ΕΘΝΟΜΗΔΕΝΙΣΜΟΥ.
Τον επόμενο Πυλώνα της αληθινής Δημοκρατίας, τον ΤΟΠΙΚΙΣΜΟ, τον κατηγορεί η αριστερά δρώντας σαν πλοκάμι της ολιγαρχίας ..............ως ΡΑΤΣΙΣΜΟ. Και η ολιγαρχία δεν μένει εκεί, αλλά παει πολύ πάρα πέρα. Φτιάχνει με τα κλεμμένα χρήματα των φορολογουμένων από τα κονδύλια για την παιδεία και την υγεία , ΜΚΟ που κάνουν βρώμικη προπαγάνδα υπέρ του ΕΘΝΟΜΗΔΕΝΙΣΜΟΥ και υπέρ του διεθνισμού/παγκοσμιοποίησης. Επίσης βάζει η ολιγαρχία όλους τους παρακρατικούς μηχανισμούς της αριστεράς σε λειτουργία για να γεμίσουν την Ελλάδα με λαθραίους ισλαμοφασιστές (άτομα που έκοβαν κεφάλια κυριολεκτικά σε Ιράκ, Αφγανιστάν, Λιβύη, και τώρα στη Συρία) ώστε να αλλοιώσει την πλειοψηφία του εκλογικού σώματος των Ελλήνων ψηφοφόρων δίνοντας δικαίωμα ψήφου στους ισλαμοφασιστές. Έτσι δημιουργεί η ολιγαρχία τις προϋποθέσεις για εμφύλιο πόλεμο σε περίπτωση που δεν της επιτρέψει ο ελληνικός λαός να πετύχει τους ολιγαρχικούς στόχους της για την επιβολή του υπερκαπιταλισμού και της ανεξέλεγκτης κοινωνικό-οικονομικής ανισότητας σε όλο το πλανήτη που θρέφει τον αχόρταγο πάντα καπιταλισμό.
Τον τρίτο Πυλώνα της αληθινής Δημοκρατίας ( Η ΛΗΨΗ ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΑΠΟΦΑΣΕΩΝ ΑΠΟ ΤΟ ΣΥΝΟΛΟ ΤΩΝ ΠΟΛΙΤΩΝ), η ολιγαρχία τον απαξιώνει ως ΑΝΑΞΙΟΚΡΑΤΙΑ & ΟΧΛΑΓΩΓΙΑ ΗΛΙΘΙΩΝ, προτείνωντας την ουτοπία της ΑΡΙΣΤΑΡΧΙΑΣ ως καλύτερη εναλλακτική λύση.
Μόνον η ΑΜΕΣΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ δύναται να καταστρέψει την ολιγαρχία και τα σκοταδιστικά της σχέδια. Αλλά η αληθινή Δημοκρατία χρειάζεται τους 3 Πυλώνες της, τον αληθινό υγειή εθνικισμό, τον τοπικισμό (την αγάπη για τη πατρίδα) και την λήψη όλων των αποφάσεων από τους ίδιους τους ενεργούς ΠΟΛΙΤΕΣ.

"Το να είναι κανείς άνθρωπος, είναι ιδίωμα. Το να είναι όμως Έλλην είναι αξίωμα."

Ελευθέριος Έλληνας

ΤΙ ΕΣΤΙ ΚΥΒΕΡΝΗΣΙΣ...

"Ένας εξωγήινος επισκέπτεται τον πλανήτη μας, προσπαθώντας να διαπιστώσει αν το ανθρώπινο είδος έχει εξελιχθεί. 
Ανοίγει μια συζήτηση με τον πρώτο άνθρωπο που συναντά, σύντομα όμως έρχεται σε αδιέξοδο, πασχίζοντας να κατανοήσει το σύστημα διακυβέρνησης των ανθρώπων και συγκεκριμένα, τι ακριβώς είναι η κυβέρνηση.
 Ένας πανέξυπνος και πολύ αποκαλυπτικός, μέσα στην απλότητά του, διάλογος, βασισμένος σε μια ομιλία του Larken Rose."
 
 


Ο ΜΕΓΑΛΟΣ ΦΟΒΟΣ ΤΗΣ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗΣ!

Το Πολιτικό Σύστημα φοβάται και τρέμει κάθε προσπάθεια συλλογικής αυτο-οργάνωσης του Λαού σε εθνικό επίπεδο!

Υπάρχει μια ΤΕΡΑΣΤΙΑ λαϊκή αντίθεση στο Μνημόνιο και τα μέτρα. Κι όμως κανένα από τα κόμματα δεν φαίνεται, από τις δημοσκοπήσεις που είδαν το φως της δημοσιότητας, αλλά και από τα αποτελέσματα των πρόσφατων εκλογών, να αποκομίζει κάποιο ΣΟΒΑΡΟ ΠΟΛΙΤΙΚΟ ΚΕΡΔΟΣ, από αυτή την θεόρατη λαϊκή αντίθεση. Ούτε καν τα αριστερά κόμματα κατάφεραν να βγάλουν κάποιο τέτοιο υπολογίσιμο κέρδος από την λαϊκή οργή και την αντίθεση αυτή. Και πάνω σ' αυτό το σημαντικώτατο "φαινόμενο" δεν είδαμε μέχρι τώρα καμμιά σοβαρή τοποθέτηση από την πολιτική μας ηγεσία.
Υπάρχει μια ΤΕΡΑΣΤΙΑ καθίζηση της αξιοπιστίας του πολιτικού συστήματος. Τα κόμματα έχουν αναγνωρίσει και έχουν παραδεχτεί το "φαινόμενο". Και εν μέρει και την ευθύνη τους γι' αυτό. Δεν έχουν βέβαια ούτε συζητήσει, ούτε εξηγήσει επαρκώς, τα αίτια αυτής της καταβαράθρωσης. Τα πως και τα γιατί. Ούτε άνοιξαν κάποια συζήτηση για το πως θα αναστυλωθεί αυτή η γκρεμισμένη αναξιοπιστία. Η δική τους αξιοπιστία ουσιαστικά. Ούτε βέβαια κάποιο κόμμα μπορεί να ισχυριστεί ότι κατάφερε να ανακόψει, ακόμη και τώρα, αυτή την αχαλίνωτη πτώση. Να μην τα πολυλογώ, και πάνω σ' αυτό το "φαινόμενο" δεν είδαμε μέχρι τώρα καμμιά σοβαρή τοποθέτηση από την πολιτική μας ηγεσία.
Υπάρχει μια ΤΕΡΑΣΤΙΑ και ομολογημένη διαφθορά. Ομολογημένη από τα πιο αρμόδια πολιτικά πρόσωπα (πχ οι δηλώσεις του κ. Πάγκαλου "μαζί τα φάγαμε", οι διεθνείς δηλώσεις του κ. πρωθυπουργού περί "διεφθαρμένης χώρας"). Κι ενώ τα έχουμε όλα αυτά, κι ενώ η οργή της ελληνικής κοινωνίας εναντίον των διεφθαρμένων πολιτικών και λειτουργών του δημοσίου, καθώς και εναντίον εκείνων που θα έπρεπε, λόγω θέσεως, αποστολής και όρκου, να αναχαιτίσουν την διαφθορά ΔΕΝ ΤΟ ΕΚΑΝΑΝ, έχει ξεπεράσει το όριο λήψης έκτακτων μέτρων, δεν ακούμε τίποτε επισήμως για κάποιο ΣΟΒΑΡΟ μέτρο επιβολής της νομιμότητας. Ούτε βέβαια και καμμιά συζήτηση για την διερεύνηση και αντιμετώπισή του έχει γίνει σοβαρή. Δηλαδή, και πάνω σ' αυτό το "φαινόμενο" δεν είδαμε μέχρι τώρα καμμιά σοβαρή τοποθέτηση από την πολιτική μας ηγεσία.
Και εν τέλει, αφού αυτά τα σοβαρώτατα θέματα ΑΓΝΟΟΥΝΤΑΙ από την πολιτική ηγεσία του τόπου μας, με τι άραγε ασχολούνται οι πολιτικοί μας ηγέτες και τα επιτελεία τους; Τι τους απασχολεί; Τι κρίνουν, αντίθετα με τον λαό, πως είναι σοβαρώτερο από αυτά τα θέματα; Ποια είναι εκείνα τα άλλα καυτά θέματα που εκείνοι βρίσκουν σημαντικώτερα; Και που αγνοούν αυτά που ο λαός θεωρεί ως τα σπουδαιότερα και τα πιο επείγοντα; Ποιο είναι το επίκεντρο του πολιτικού ενδιαφέροντός τους;
Τα συνήθη πατριώτες. Τα γνωστά. Αυτά που ξέρετε τόσα χρόνια. Με τι ασχολούνται τα κόμματα και οι πολιτικές ηγεσίες τόσα χρόνια;
Με τον συνήθισμένο πολιτικό αγώνα φθοράς, το ένα κόμμα εναντίον του άλλου. Αντε και με την εκλογική τους θέση στις τελευταίες αυτοδιοικητικές εκλογές, καμμιά ανακοίνωση εν είδει πολέμου χαρακωμάτων εναντίον των "αντιπάλων", καμμιά συνέντευξη στα κανάλια και στις εφημερίδες κάποιου πρωτοκλασάτου, εφ' όλης της ύλης, με την εσωκομματική τους φαγωμάρα πολύ, που τους εξαντλεί εντελώς, διότι ο εσωκομματικός σκοτωμός είναι σε 24-ωρη βάση, καθώς και οι εσωτερικές δολοπλοκίες και ίντριγκες. Ε, αυτά. Και πολλά είναι.
Και γιατί δηλαδή κάνουν ότι δεν άκουσαν οι πολιτικές ηγεσίες και τα κόμματα, τι συζητάει ΟΛΗ ΜΕΡΑ ο λαός; Και γιατί ασχολούνται με β' κατηγορίας θέματα;
Μα γιατί έχουν ΑΛΛΗ ΑΤΖΕΝΤΑ ΘΕΜΑΤΩΝ. Και αυτά τα θέματα θέλουν να επιβάλλουν σαν αντικείμενο πολιτικής συζήτησης μέσα στην ελληνική κοινωνία.
Και γιατί να θέλουν να επιβάλλουν άλλα θέματα συζήτησης οι πολιτικές ηγεσίες και τα κόμματα από αυτά που συζητάει ΟΛΗ ΜΕΡΑ ο λαός;
Για να μην χάσουν τον έλεγχο, πατριώτες. Τον έλεγχο. Τον έλεγχο που ασκούν απάνω μας.
Το διεφθαρμένο, κατά δική του ομολογία, πολιτικό μας σύστημα, το υπέρτατα υποκριτικό, προσπαθεί να διασωθεί. Να σωθούνε προσπαθούνε οι άνθρωποι. Να ανακτήσουν τον έλεγχο επί της κοινωνίας, μεγάλο μέρους του οποίου ελέγχου, έχουν χάσει. Αν χάσουν τον έλεγχο χάθηκαν.
Γι' αυτό πολεμήσαν και την αποχή στις εκλογές, γι' αυτό ξεχάσαν να αναφερθούν και να συζητήσουν και να ενδιαφερθούν σοβαρά και για την αποχή. Η αποχή τους στερεί τον έλεγχό τους απάνω μας. Η αποχή είναι ένα από αυτά που τους στερεί τον έλεγχό τους απάνω μας. Ο μισός λαός δεν πήγε να ψηφίσει, κι αυτοί ούτε καν ενδιαφέρθηκαν να το συζητήσουν σοβαρά.
Να σωθούνε προσπαθούνε οι άνθρωποι. Ο μεγάλος τους τρόμος είναι ότι χάνουν τον έλεγχο. Γι' αυτό στην, καλύτερη περίπτωση, δεν στηρίζουν, και στην χειρότερη, περιγελάνε ως ατελέσφορη και ως λανθασμένη ή και ύποπτη, ΚΑΘΕ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΑ ΣΥΛΛΟΓΙΚΗΣ ΑΥΤΟΟΡΓΑΝΩΣΗΣ ΤΟΥ ΛΑΟΥ σε εθνικό επίπεδο.
Φοβούνται και τρέμουν κάθε προσπάθεια συλλογικής αυτο-οργάνωσης του λαού σε εθνικό επίπεδο.
Και προσπαθούν με κάθε μέσο που έχουν στην διάθεσή τους, με εφημερίδες, με κανάλια, ακόμη και με φιλικά τους blogs, να υποβιβάσουν, να περιορίσουν, ΝΑ ΕΞΑΦΑΝΙΣΟΥΝ κάθε προσπάθεια που κάνει ο λαός, ΧΩΡΙΣ ΑΥΤΟΥΣ, να οργανωθεί πολιτικά και να απαιτήσει να γίνει σεβαστή η θέλησή του. Ετσι είτε καλούν τον λαό στο κομματικό μαντρί και στην ψήφο ανά τετραετία, ΠΟΥ ΤΟΣΟ ΤΟΥΣ ΕΞΥΠΗΡΕΤΕΙ, είτε αντιμετωπίζουν ως περιθωριακή ή άχρηστη, ή επιζήμια ή και ύποπτη, κάθε κίνηση αυτοοργάνωσης λαϊκής. Να στρέψουν τον λαό στο κομματικό μαντρί του ο καθένας θέλει, εκεί που έχει τον πλήρη έλεγχο. Γι' αυτό τονίζουν και τον διαχωρισμό, τον διχασμό καλύτερα, αριστερός-δεξιός. ΤΟ εργαλείο. (ε, ναι, πάλιωσε πια και δεν αποδίδει τόσο όπως παλιά ...)
Για θυμηθείτε: Τι υποστήριξη είχαν (όχι κι ότι την ήθελαν δηλαδή) προσπάθειες και κινήσεις σαν
Καμμία.
Ακούσατε τίποτε στα κανάλια για τα παραπάνω; Οχι. Τι ακούσατε; Για "σπίθες".

Τοχω ξαναπεί: μόνοι μας είμαστε.
Και πρέπει σιγά σιγά να αρχίσουμε να οργανωνόμαστε οι Ελληνες Πολίτες, από μόνοι μας!


Θραξ Αναρμόδιος


Η ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΚΑΙ ΟΙ ΤΡΕΙΣ ΕΞΟΥΣΙΕΣ

Με βάση τις πληροφορίες που έχουμε από την αρχαιότητα για το τι είναι δημοκρατία, για να θεωρήσουμε ένα σημερινό πολίτευμα ως δημοκρατία, θα πρέπει για το πολίτευμα αυτό να ισχύουν τα παρακάτω



Α. ΝΟΜΟΘΕΤΙΚΗ ΕΞΟΥΣΙΑ:
  1. Το σώμα όλων των πολιτών με δικαίωμα ψήφου (το δικό μας εκλογικό σώμα δηλαδή), και μόνο αυτό το σώμα, αποφασίζει για το τι άλλα όργανα, σώματα και θεσμοί θα υπάρχουν στο πολίτευμα (πχ βουλή, ως νομο-παρασκευαστικό μόνο σώμα φυσικά και όχι νομοθετικό, υπουργεία ποια και πόσα, δικαστήρια ποια και πόσα, κλπ κλπ). Το σώμα όλων των πολιτών με δικαίωμα ψήφου, μπορεί να αλλάξει όποτε θέλει τις αποφάσεις του, δηλαδή τους θεσμούς της πολιτείας που θέσπισε με προηγούμενή του απόφαση
  2. Το σώμα όλων των πολιτών με δικαίωμα ψήφου είναι το μόνο σώμα που έχει δικαίωμα και εξουσία να ψηφίζει νόμους, δηλαδή να νομοθετεί. (Δηλαδή στην δημοκρατία νομοθέτης είναι ο απλός πολίτης και όχι ο επαγγελματίας βουλευτής των κοινοβουλευτικών καθεστώτων της ολιγαρχίας.)
[Σημείωση: Για να έχουμε σε ισχύ τα δύο παραπάνω ΔΕΝ σημαίνει πως αναγκαστικά πρέπει να μαζεύονται όλοι οι πολιτες σε μια πλατεία για γενική συνέλευση/εκκλησία του δήμου. Μπορεί οι αποφάσεις να παίρνονται με ηλεκτρονικό τρόπο μέσω ηλεκτρονικών δημοψηφισμάτων που στοιχίζουν ελάχιστα (πχ. ΑΤΜ στις τράπεζες, πχ ΚΙΝΟ στα προπατζήδικα, πχ Δίκτυο Περικλής κλπ κλπ). Πάντως σε όλες τις περιπτώσεις οι αποφάσεις αυτές πρέπει να ληφθούν με ΑΜΕΣΗ συμμετοχή του κάθε πολίτη και όχι με αντιπρόσωπο, πληρεξούσιο ή βουλευτή.]


Β. ΕΚΤΕΛΕΣΤΙΚΗ ΕΞΟΥΣΙΑ:
Εφόσον το σώμα των πολιτών αποφάσισε για τα κυβερνητικά του όργανα (κυβέρνηση και υπουργεία κλπ κλπ), ποια και πόσα θέλει να είναι, τότε για τα όργανα αυτά και αυτούς που θα τα στελεχώνουν πρέπει να ισχύουν τα εξής
  1. Οι θητείες στα κυβερνητικά αξιώματα είναι το περισσότερο ετήσιες
  2. Απαγορεύεται η ανάδειξη στο ίδιο αξίωμα, του ίδιου προσώπου για δεύτερη φορά, μέχρι να περάσουν από εκείνο το αξίωμα όλοι όσοι ενδιαφέρονται για την θέση αυτή
  3. Η ανάδειξη στην πλειοψηφία των κυβερνητικών αξιωμάτων γίνεται με κλήρωση, μεταξύ όλων των ενδιαφερομένων. Η ανάδειξη με εκλογή γίνεται για τα ελάχιστα εκείνα αξιώματα που απαιτούν ειδίκευση και κατάρτιση, πχ πρόεδρος του ΙΓΜΕ. [Σημείωση: αυτά όμως είναι θέματα που τα αποφασίζει στις λεπτομέρειές τους, το σώμα των πολιτών. Απλώς η ΚΛΗΡΩΣΗ για τα περισσότερα κυβερνητικά αξιώματα είναι η ένδειξη αν έχουμε δημοκρατία ή ΟΛΙΓΑΡΧΙΑ]
  4. Καταγράφονται τα περιουσιακά στοιχεία ("και των γονέων") του κάθε αξιωματούχου πριν και μετα την θητεία του. Ο αξιωματούχος δίνει απολογισμό στο πέρας της θητείας του και έχει ποινική ευθύνη (η πολιτική ευθύνη είναι τζάμπα κοροϊδία) όχι μόνο για τις βρωμιές του αλλά και για τα λάθη του. Χωρίς καμμία ειδική ποινική ή άλλη ασυλία έναντι των άλλων πολιτών.


Γ. ΔΙΚΑΣΤΙΚΗ ΕΞΟΥΣΙΑ
Εφόσον το σώμα των πολιτών αποφάσισε για το ποια, ποιων τύπων και πόσα δικαστήρια απαιτούνται, τότε οι θέσεις των δικαστών για τα δικαστήρια αυτά στελεχώνονται πάντα με κλήρωση και μάλιστα λίγο πριν την εκδίκαση, μεταξύ όλων των πολιτών που ενδιαφέρονται να είναι υποψήφιοι δικαστές.
[Σημείωση: Στην δημοκρατία οι δικαστές είναι πάντα λαϊκοί κληρωτοί δικαστές. Η δημοκρατία θεωρεί πως ΚΑΙ η απονομή δικαιοσύνης είναι πολιτικό ζήτημα και όχι τεχνικό-νομοτεχνικό ζήτημα. Τεχνικό ζήτημα είναι η οδήγηση αυτοκινήτου γι' αυτό ζητάμε από κάποιον να πάει στη Σχολή Οδηγών και νάχει και άδεια. Διαφορετικά καταντάμε να έχουμε χιλιάδες επί χιλιάδων νόμους και παρόλα αυτά να παίρνουμε δικαιοσύνη κακής ποιότητας. Σαφώς, στην εποχή μας, τα δικαστήρια αυτά θα περιλάμβαναν και βοηθητικό προσωπικό, δηλαδή επαγγελματίες νομικούς, λογιστές, γραφείς, και κάθε τεχνικό που θα έκρινε ένα δικαστήριο ότι του χρειάζεται.]
Θραξ Αναρμόδιος
ΠΗΓΗ http://anarmodios.wordpress.com/2012/01/18/1-488/


http://alfeiospotamos.pblogs.gr/2013/09/h-terastia-apath-ths-koinoboyleftikhs-dhmokratias.html

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Next previous home

Αναζήτηση στο ιστολόγιο

-------\ KRYON IN HELLENIC /-------

-------\ KRYON  IN  HELLENIC /-------
Ο Κρύων της Μαγνητικής Υπηρεσίας... Συστήνεται απλώς σαν βοηθός από την άλλη πλευρά του «πέπλου της δυαδικότητας», χωρίς υλική μορφή ή γένος. Διαμέσου του Λη Κάρολ, αναφέρεται στις ριζικές αλλαγές που συμβαίνουν στη Γη και τους Ανθρώπους αυτή την εποχή.

------------\Αλκυόν Πλειάδες/-------------

------------\Αλκυόν Πλειάδες/-------------
Σκοπός μας είναι να επιστήσουμε την προσοχή γύρω από την ανάγκη να προετοιμαστούμε γι' αυτό το μεγάλο αστρικό γεγονός, του οποίου η ενέργεια ήδη έχει αρχίσει να γίνεται αντιληπτή στον πλανήτη μας μέσα από φωτεινά φαινόμενα, όμορφες λάμψεις, την παράξενη παθητική συμπεριφορά του ήλιου, αύξηση των εμφανίσεων μετεωριτών, διακοπών ρεύματος.. όλα αυτά είναι ενδείξεις της επικείμενης άφιξης της τεράστιας ηλεκτρομαγνητικής του ζώνης η οποία είναι φορτισμένη με φωτονικά σωματίδια, και κάθε ημέρα που περνάει αυξάνονται όλο και περισσότερο.

Οι επισκεπτεσ μας στον κοσμο απο 12-10-2010

free counters