Σάββατο 14 Σεπτεμβρίου 2013

ΣΥΝΕΛΛΗΝΑ ΚΑΙ ΚΥΠΡΙΕ ΣΥΜΠΟΛΙΤΗ

papagalakia
Συνέλληνα και Κύπριε συμπολίτη
Επειδή το πουλίν επέτασεν και έμειναν τα παπαγαλάκια – των μέσων μαζικής εξαπάτησης – δημιουργήσαμε αυτή την ιστοσελίδα, για να προβάλλουμε την αλήθεια, αφού δεν την προβάλλει κανείς άλλος. Είναι πολύ σημαντικό για όλους μας να συμφωνήσουμε σε μια κοινή λογική, επειδή δεν γίνεται όλοι να θέλουνε το καλό μας αλλά οι πράξεις τους να αποδεικνύουν το αντίθετο.
Ό,τι ακούς από την τηλεόραση είναι ένα μείγμα της αλήθειας με πολλά ψέματα. Όλοι οι δημοσιογράφοι και επικεφαλής των ΜΜΕ παίρνουν εντολές από πολιτικές Αρχές και κέντρα εξουσίας. Παίρνουν εντολές και είναι υποχρεωμένοι να τις εκτελούν πιστά και να δημοσιεύσουν ακριβώς αυτά που τους λένε.

Το παράδειγμα του κ. Ιγνατίου’ Απόσπασμα από την εκπομπή του Ε. Παπαδόπουλου στις 16/5/2013

Άρθρο στην εφ. “Πολίτης”: politis-news.com/

Η εφ. “Πολίτης” αναπαράγει το συκοφαντικό άρθρο της εφ. “Έθνος”. Εκπληκτικό το γεγονός ότι δεν γίνεται καμία αναφορά στην απόφαση του δικαστηρίου στις 28/6/2013.

Αθώος ο Σώρρας για την υπόθεση των 600 δις

Άρθρο Ιγνατίου στην εφ. “Ό Φιλελεύθερος” – May 3, 2013

Άρθρο Ιγνατίου – May 3, 2013

Απόσπασμα από τις ειδήσεις του Σταρ Ελλάς στις 28/6/2013 αναφορικά με τη δίκη, χωρίς όμως να αναφέρονται στην ετυμηγορία του δικαστηρίου:


Η ομάδα της E.N.D. βρισκόταν στη Κύπρο, λίγες μέρες πρίν υπογραφεί το μνημόνιο. Είχαν συναντήσεις με πολιτικά πρόσωπα, τον Αρχιεπίσκοπο και με τον Πρόεδρο της Βουλής.E.N.D.: Τα γεγονότα από την επίσκεψη στην Κύπρο

Η δημοσιογραφική ενημέρωση δώθηκε σε όλα τα κανάλια της Κύπρου αλλά κανένα κανάλι εκτός του EXTRA δεν αναμετάδωσε την συνέντευξη στην Κυπριακή Βουλή.

Γελοιογραφία Αρτέμη Σώρρα στην εφ. "Φιλελεύθερος"

 

σημ. η γελοιογραφία αυτή δημοσιεύθηκε στις 7/8/2013 ενώ κατεπανάληψη απαιτήσαμε από την εφημερίδα να δημοσιεύσει την απόφαση του δικαστηρίου! 28/6/2013: Δικαστική απόφαση σταθμός - Αρτέμης Σώρρας

Η ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗ | Τεστ για Σώρρας από Αναστασιάδη (κάντε κλικ για το άρθρο)

Το συγκεκριμένο άρθρο μας σόκαρε ιδιαίτερα γιατί ο συγκεκριμένος δημοσιογράφος, Παναγιώτης Τσαγκάρης, επικοινώνησε με άτομα της E.N.D. προτού δημοσιευτεί το  άρθρο του. Φαινόταν πλήρως ακατατόπιστος και παρουσιαζόταν ότι έκανε έρευνα και ζητούσε περαιτέρω πληροφορίες. Και ενώ στην συνέχεια είχε οριστεί συνάντηση μαζί του είδαμε με έκπληξη μας να δημοσιεύει εντελώς ανυπόστατα και να γίνεται ο ισχυρισμός ότι προτάθηκε στον κ. Σώρρα και στην E.N.D. να αγοράσει τα εν λόγω ομόλογα. Που μακάρι να γινότανε!

Η αλήθεια είναι ότι ουδέποτε έγινε τέτοια πρόταση εκ μέρους του κ. Αναστασιάδη.

Τώρα γιατί ο εν λόγω δημοσιογράφος χωρίς πραγματική ενημέρωση παραπληροφόρησε τους αναγνώστες ας απαντήσει ο ίδιος. Είχε δημοσιογραφικό καθήκον να επανορθώσει.

http://alfeiospotamos.blogspot.gr/2013/09/blog-post_4439.html

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Next previous home

Αναζήτηση στο ιστολόγιο

-------\ KRYON IN HELLENIC /-------

-------\ KRYON  IN  HELLENIC /-------
Ο Κρύων της Μαγνητικής Υπηρεσίας... Συστήνεται απλώς σαν βοηθός από την άλλη πλευρά του «πέπλου της δυαδικότητας», χωρίς υλική μορφή ή γένος. Διαμέσου του Λη Κάρολ, αναφέρεται στις ριζικές αλλαγές που συμβαίνουν στη Γη και τους Ανθρώπους αυτή την εποχή.

------------\Αλκυόν Πλειάδες/-------------

------------\Αλκυόν Πλειάδες/-------------
Σκοπός μας είναι να επιστήσουμε την προσοχή γύρω από την ανάγκη να προετοιμαστούμε γι' αυτό το μεγάλο αστρικό γεγονός, του οποίου η ενέργεια ήδη έχει αρχίσει να γίνεται αντιληπτή στον πλανήτη μας μέσα από φωτεινά φαινόμενα, όμορφες λάμψεις, την παράξενη παθητική συμπεριφορά του ήλιου, αύξηση των εμφανίσεων μετεωριτών, διακοπών ρεύματος.. όλα αυτά είναι ενδείξεις της επικείμενης άφιξης της τεράστιας ηλεκτρομαγνητικής του ζώνης η οποία είναι φορτισμένη με φωτονικά σωματίδια, και κάθε ημέρα που περνάει αυξάνονται όλο και περισσότερο.

Οι επισκεπτεσ μας στον κοσμο απο 12-10-2010

free counters