Κυριακή 4 Αυγούστου 2013

E.N.D.Η ΒΙΚΥ ΧΑΡΑΛΑΜΠΟΥΣ ΑΠΑΝΤΑ ΑΜΕΣΩΣ ΚΑΙ ΕΜΜΕΣΩΣ ΣΤΟΝ ΕΒΡΑΙΟ ΡΑΒΒΙΝΟ.ΑΠΟΤΥΧΑΤΕ

1004474_547287278642407_1274177445_n.jpg
Viky Charalambous  Όλα αυτά πολύ καλά τα όσα δήλωνε ο Ραβίνος Συγγραφέας...
Όμως, οι Έλληνες, γνωρίζοντας το βάρος της δικής μας κληρονομιάς προστατευτήκαμε από τις πολλαπλών επιπέδων προσκλήσεις και επιθέσεις και ακόμα και σήμερα ακόμα αναπνέουμε και δημιουργούμε!
Όλα αυτά που έγραψε το 1923, αποδεικνύουν ότι παρόλο τις απεγνωσμένες τους προσπάθειες δυστυχώς (για αυτούς ...) δεν κατάφεραν ΑΠΟΛΥΤΩΣ ΤΙΠΟΤΑ..
Απλά με πολλές αλχημείες κατάφεραν να αποπροσανατολίσουν για λίγο τον Έλληνα, αλλά όχι να τον μηδενίσουν. Αυτούς που μηδένισαν είναι δικοί τους απόγονοι που φόρεσαν Ελληνική χλαμύδα και προσπάθησαν με την ψεύτικη αυτή «Ελληνική ενδυμασία» να καταλάβουν κάθε θέση κλειδί για να μπορέσουν να υλοποιήσουν τα αιμοβόρα τους σχέδια.
Αλλά οι Έλληνες φύλακες είναι ακόμα εδώ. Το δικό μας DNA δεν αλλοιώνεται και δεν κοιμάται. Όταν οι καμπάνες χτυπούν, οι πραγματικοί Έλληνες όπου και αν βρίσκονται ξέρουν που να κοιτάξουν και που ν' απευθυνθούν για να δουν το πραγματικό φως.
Γιατί το φως είναι πάντα και δίπλα μας και μέσα μας.
Και με όλα τα μαύρα πέπλα που φορέσαμε και μας φορέσατε ξέρουμε πώς να κοιτάμε πάντα προς το φως.
ΕΛ-ΛΑΣ δεν υπάρχει άλλη όμοια.
Όταν φτάσει η ώρα της αλήθειας, που ΔΕΝ ΘΑ ΑΡΓΗΣΕΙ, θα λογοδοτήσουν για τα ψέμματα που γέμισαν ολόκληρη την ανθρωπότητα. Και τότε τα δικά τους βασανιστήρια θα είναι πολύ αποτελεσματικά.
Ώστε ΠΟΤΕ μα ΠΟΤΕ ξανά να μην τολμήσει ΚΑΝΕΙΣ να ξαναβάλει χέρι στην ΕΛΛΑΔΑ και στους δικούς της αυτόχθονες Έλληνες,
Αλλά και εμείς σαν Έλληνες, οι πεφωτισμένοι Έλληνες, δεν πρέπει ΠΟΤΕ ξανά να περιπέσουμε στο να αφήσουμε και γαλουχήσουμε να εξελιχθεί γύρω μας αυτό το σαθρό σύστημα που φέρει όλα αυτά τα άσχημα μέσα στην δική μας τη φωλιά- χώρα. Είναι στο χέρι μας να καθαρίσουμε τους στάβλους του Αυγεία και να βαδίσουμε ξανά προς την ανάπτυξη, υγεία και ευημερία..
Πίσω λοιπόν στο «ΠΕΡΙΠΑΤΗΤΙΚΟΝ ΛΥΚΕΙΟ» του Αριστοτέλη.. «ΕΡΠΩ ΠΑΤΩ ΠΕΤΩ»
Και να περάσουμε από την πρώτη διάδα του «ΕΡΠΩ- ΠΑΤΩ» = Μάθηση στην άλλη ανώτερη διάδα «ΠΑΤΩ - ΠΕΤΩ» = Γνώση..
Καλή συνέχεια.
Β


http://alfeiospotamos.pblogs.gr/2013/08/e-n-d-h-biky-haralampoys-apanta-amesws-kai-emmesws-ston-ebraio-r.html

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Next previous home

Αναζήτηση στο ιστολόγιο

-------\ KRYON IN HELLENIC /-------

-------\ KRYON  IN  HELLENIC /-------
Ο Κρύων της Μαγνητικής Υπηρεσίας... Συστήνεται απλώς σαν βοηθός από την άλλη πλευρά του «πέπλου της δυαδικότητας», χωρίς υλική μορφή ή γένος. Διαμέσου του Λη Κάρολ, αναφέρεται στις ριζικές αλλαγές που συμβαίνουν στη Γη και τους Ανθρώπους αυτή την εποχή.

------------\Αλκυόν Πλειάδες/-------------

------------\Αλκυόν Πλειάδες/-------------
Σκοπός μας είναι να επιστήσουμε την προσοχή γύρω από την ανάγκη να προετοιμαστούμε γι' αυτό το μεγάλο αστρικό γεγονός, του οποίου η ενέργεια ήδη έχει αρχίσει να γίνεται αντιληπτή στον πλανήτη μας μέσα από φωτεινά φαινόμενα, όμορφες λάμψεις, την παράξενη παθητική συμπεριφορά του ήλιου, αύξηση των εμφανίσεων μετεωριτών, διακοπών ρεύματος.. όλα αυτά είναι ενδείξεις της επικείμενης άφιξης της τεράστιας ηλεκτρομαγνητικής του ζώνης η οποία είναι φορτισμένη με φωτονικά σωματίδια, και κάθε ημέρα που περνάει αυξάνονται όλο και περισσότερο.

Οι επισκεπτεσ μας στον κοσμο απο 12-10-2010

free counters