Τρίτη 27 Αυγούστου 2013

E.N.D. Emmanuel Lambrakis, Chairman of End National Debt (23/09/2012)

 




 
Δημοσιεύθηκε στις 2 Μάρ 2013
Interview with Dr. Emmanuel Lambrakis, president of End National Debt (E.N.D.)
on E.N.D.'s proposal to loan $600 billion to Greece and $50 billion to Cyprus, at low interest, for the repurchasing of those countries' debt
Austin Austin Radio
(to download right click the link below and click 'save link as')
http://www.media.net.gr/austinhelleni...




2 σχόλια:

Unknown είπε...

Γεια σας,
Μπραβο στην προσπαθεια σας, Θα ηθελα να ξερω εαν εχεται επικοινωνηση με τον κυριο

Neil Kenan
διοτι μπορει να βοηθηση στην κατασταση των ομολογον.
He will have control of the Global Collateral Account and will be able to honor these Bonds.
Thanking you

Ανώνυμος είπε...

Προσδοκώ πυρηνική έκσταση, φως ιλαρόν, κατάργησή Ελλήνων, δια σωτήρια κόσμου! 1922 οι Τρώες εκδικείστηκαν και έδιωξαν τους Έλληνες. 2017 Ιφιγένεια εκδικείται έναντι της πόρνης Ελένης και θυσιάζει τον πορνό ελληνισμό ως ολοκαύτωμα. Αδιόσκουροι, άνομοι, άναρχοι σοκρατοκτόνοι που επανήλθαν στον σοφισμό! Ο Ιησούς ήταν ο πρώτος αντιιερατικός βλασφημιστής! Ζαρλιχέβδο, πουσιράηωτ, γιδοπουστάτσιο! Βρε Πόντιε Πιλάτε, η ρωμιοσύνη έσφαζε τον Ιησού και του έκλεψε την θρησκεία.

Next previous home

Αναζήτηση στο ιστολόγιο

-------\ KRYON IN HELLENIC /-------

-------\ KRYON  IN  HELLENIC /-------
Ο Κρύων της Μαγνητικής Υπηρεσίας... Συστήνεται απλώς σαν βοηθός από την άλλη πλευρά του «πέπλου της δυαδικότητας», χωρίς υλική μορφή ή γένος. Διαμέσου του Λη Κάρολ, αναφέρεται στις ριζικές αλλαγές που συμβαίνουν στη Γη και τους Ανθρώπους αυτή την εποχή.

------------\Αλκυόν Πλειάδες/-------------

------------\Αλκυόν Πλειάδες/-------------
Σκοπός μας είναι να επιστήσουμε την προσοχή γύρω από την ανάγκη να προετοιμαστούμε γι' αυτό το μεγάλο αστρικό γεγονός, του οποίου η ενέργεια ήδη έχει αρχίσει να γίνεται αντιληπτή στον πλανήτη μας μέσα από φωτεινά φαινόμενα, όμορφες λάμψεις, την παράξενη παθητική συμπεριφορά του ήλιου, αύξηση των εμφανίσεων μετεωριτών, διακοπών ρεύματος.. όλα αυτά είναι ενδείξεις της επικείμενης άφιξης της τεράστιας ηλεκτρομαγνητικής του ζώνης η οποία είναι φορτισμένη με φωτονικά σωματίδια, και κάθε ημέρα που περνάει αυξάνονται όλο και περισσότερο.

Οι επισκεπτεσ μας στον κοσμο απο 12-10-2010

free counters