Δευτέρα 5 Αυγούστου 2013

Γίνε η πεταλούδα που θ΄αλλάξει τον κόσμο!

Αφιερωμένο σε όλους αυτούς που θέλουν ν΄αλλάξουν τον κόσμο προς το καλύτερο αλλά νιώθουν απελπιστικά μόνοι για να το κάνουν...   Πολλοί από εμάς το σκεφτόμαστε, λιγότεροι το έχουμε συνειδητοποιήσει... Η χώρα μας και ο κόσμος που ζούμε βαδίζει σε λάθος δρόμο. Υποβαθμίζονται αξίες, σπαταλάμε αλόγιστα τους πόρους της γης που μας φιλοξενεί, καταστρέφουμε το περιβάλλον, δηλητηριάζουμε τη γη που μας θρέφει, επεμβαίνουμε γεννετικά στους σπόρους, στις τροφές, στα ζώα, αλλά και σε εμάς τους ίδιους. Γινόμαστε υπηρέτες του χρήματος, μειώνοντας δραματικά την ποιότητα της ίδιας μας της ζωής.

Γύρω μας μόνο πόνος και δυστυχία, όχι μόνο γύρω μας, αλλά και μέσα μας...

Όλα αυτά ήταν σχεδιασμένα για να φτάσουν εδώ που έφτασαν. Ας μην κρυβόμαστε πίσω από τα δάχτυλό μας. Αυτή η παγκόσμια ελίτ εδώ και πάρα πολλά χρόνια καταστρώνει σχέδια επί χάρτου και προγραμματίζει την παγκόσμια διακυβέρνηση, η οποία θα είναι και η αρχή του τέλους μας...
Προγραμματίζει τις ζωές μας, τις αντιδράσεις μας, έχει σχέδιο αναλυτικό για το πως θα φτάσουν τα πράγματα εκεί που θέλει... και δείχνει να το πετυχαίνει μέχρι τώρα.
Έχει χωρίσει τον κόσμο και τα κράτη σε μικρές όμάδες, έχει διαμελίσει τα πάντα... Έτσι, αντί ν΄αντιδρούμε, τρωγόμαστε ματαξύ μας και ασχολούμαστε με προβλήματα που η Νέα Τάξη θέλει ν΄ασχολούμαστε, και όχι με τα πραγματικά!

Και τι γίνεται λοιπόν μ΄εμάς τους λίγους που έχουμε καταλάβει τι γίνεται; Μπορεί να θέλουμε ν΄αλλάξουμε τον κόσμο και την ροή των πραγμάτων αλλά νιώθουμε μικροί, ανήμποροι...

Υπάρχει αυτό το φαινόμενο που τυχαία ανακάλυψε ένας μετεωρολόγος, ο Έντουαρντ Λόρεντζ, το φαινόμενο της πεταλούδας!

Το φαινόμενο της πεταλούδας είναι μια ποιητική μεταφορά, στη θεωρία του χάους για το φαινόμενο της ευαίσθητης εξάρτησης ενός συστήματος από τις αρχικές συνθήκες. Σύμφωνα με μια από τις διατυπώσεις, λέγεται ότι "αν μια πεταλούδα φτερουγίσει στον Αμαζόνιο, μπορεί να φέρει βροχή στην Κίνα". Διαφορετικές παραλλαγές εκφράζουν ουσιαστικά την ίδια ιδέα:
Μια απειροελάχιστη μεταβολή στη ροή των γεγονότων οδηγεί, μετά από την πάροδο αρκετού χρόνου, σε μια εξέλιξη της ιστορίας του συστήματος δραματικά διαφορετική από εκείνη που θα λάμβανε χώρα, αν δεν είχε συμβεί η μεταβολή.

Πρακτικά αυτό σημαίνει ότι κάθε δική μας πράξη συμπεριφορά ή αντίδραση, έστω και ατομική, έχει τη δυνατότητα να προκαλέσει αλλαγή στη σειρά των γεγονότων, ή ακόμη και να προκαλέσει μη προβλεπόμενα γεγονότα, με αποτέλεσμα την απόκλιση μικρή ή μεγαλύτερη από τα σχέδια της νέας τάξης πραγμάτων...
Οι αποφάσεις που παίρνεις, οι τρόποι που ενεργείς και αλληλεπιδράς με το περιβάλλον σου, έχουν μεγαλύτερο αντίκτυπο στον κόσμο απ΄όσο θα μπορούσες ποτέ να φανταστείς!

Μη νιώθεις μόνος σου λοιπόν και κυρίως μην απογοητεύεσαι... φτερούγισε ελεύθερα με όποιο τρόπο μπορείς και θέλεις! Κάνε τη δικιά σου επανάσταση κι απελευθερώσου από τα δεσμά σου! Το φτερούγισμά σου είναι τόσο δυνατό που μπορεί να προκαλέσει αναταράξεις και ανατροπή στα σχέδιά τους... Πίστεψέ το μόνο...
ΕΣΥ, ακόμα και μόνος σου, μπορείς ν΄αλλάξεις την ιστορία, έχεις τη δύναμη!

Γινε η πεταλούδα που θ΄αλλάξει τον κόσμο!


http://e-nemesis.eu/apopseis/item/111-gine-h-petalouda-pou-tha-allaksei-ton-kosmo.html

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Next previous home

Αναζήτηση στο ιστολόγιο

-------\ KRYON IN HELLENIC /-------

-------\ KRYON  IN  HELLENIC /-------
Ο Κρύων της Μαγνητικής Υπηρεσίας... Συστήνεται απλώς σαν βοηθός από την άλλη πλευρά του «πέπλου της δυαδικότητας», χωρίς υλική μορφή ή γένος. Διαμέσου του Λη Κάρολ, αναφέρεται στις ριζικές αλλαγές που συμβαίνουν στη Γη και τους Ανθρώπους αυτή την εποχή.

------------\Αλκυόν Πλειάδες/-------------

------------\Αλκυόν Πλειάδες/-------------
Σκοπός μας είναι να επιστήσουμε την προσοχή γύρω από την ανάγκη να προετοιμαστούμε γι' αυτό το μεγάλο αστρικό γεγονός, του οποίου η ενέργεια ήδη έχει αρχίσει να γίνεται αντιληπτή στον πλανήτη μας μέσα από φωτεινά φαινόμενα, όμορφες λάμψεις, την παράξενη παθητική συμπεριφορά του ήλιου, αύξηση των εμφανίσεων μετεωριτών, διακοπών ρεύματος.. όλα αυτά είναι ενδείξεις της επικείμενης άφιξης της τεράστιας ηλεκτρομαγνητικής του ζώνης η οποία είναι φορτισμένη με φωτονικά σωματίδια, και κάθε ημέρα που περνάει αυξάνονται όλο και περισσότερο.

Οι επισκεπτεσ μας στον κοσμο απο 12-10-2010

free counters