Τετάρτη 7 Αυγούστου 2013

ΑΡΧΑΙΟ ΣΥΜΒΟΛΟ ΕΜΦΑΝΙΖΕΤΑΙ ΩΣ ΑΓΡΟΓΛΥΦΙΚΟ ΣΤΗΝ ΕΡΗΜΟ! (Βιντεο)


Η περιοχή αυτή χρησιμοποιείται από την Αμερικανίκη πολεμική αεροπορία για εκπαίδευση. Στις 10 Αυγούστου το 1990 δύο πιλότοι ανέφεραν ότι στη μέση της ερήμου είδαν ένα εκπληκτικό σχήμα μεγέθους 400 μέτρων... ενώ η συνολική έκταση των γραμμών που σχεδιάστηκαν μυστηριωδώς είναι 13,3 μιλίων!!! Το σχήμα αυτό είχε σκαλιστεί μέσα στην ξερή λίμνη του Oregon. Το σύμβολο αυτό είναι αρχαιοτάτων χρόνων και ονομάζεται Sri Yantra Mandala.

 Τρομακτικά περίεργο ήταν επίσης ότι οι πιλότοι όχι μόνο δεν είδαν κανένα όχημα αλλά ούτε καν ίχνη ελαστικών σε μια τεράστια έκταση και προς όλες τις κατευθύνσεις... Επίσης δεν υπήρχαν ίχνη ή εργαλεία που χρησιμοποιήθηκαν στην δημιουργία του συμβόλου...Η κάθε γραμμη είχε 10 ίντσες πλάτος και 3 ίντσες βάθος, χαραγμένη μέσα σε ιδιαίτερα σκληρό έδαφος.

Είναι δυνατόν αυτό το τεράστιο σύμβολο να κατασκευάστηκε από κάποιους πριν πολλές χιλιάδες χρόνια; Ή μήπως είναι δημιουργία κάποιου ευφυή εξωγήινου πολιτισμού και προσπαθεί να μας δώσει κάποιο μήνυμα;



Τι συμβολίζει η γεωμετρία του SRI YANTRA;

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Next previous home

Αναζήτηση στο ιστολόγιο

-------\ KRYON IN HELLENIC /-------

-------\ KRYON  IN  HELLENIC /-------
Ο Κρύων της Μαγνητικής Υπηρεσίας... Συστήνεται απλώς σαν βοηθός από την άλλη πλευρά του «πέπλου της δυαδικότητας», χωρίς υλική μορφή ή γένος. Διαμέσου του Λη Κάρολ, αναφέρεται στις ριζικές αλλαγές που συμβαίνουν στη Γη και τους Ανθρώπους αυτή την εποχή.

------------\Αλκυόν Πλειάδες/-------------

------------\Αλκυόν Πλειάδες/-------------
Σκοπός μας είναι να επιστήσουμε την προσοχή γύρω από την ανάγκη να προετοιμαστούμε γι' αυτό το μεγάλο αστρικό γεγονός, του οποίου η ενέργεια ήδη έχει αρχίσει να γίνεται αντιληπτή στον πλανήτη μας μέσα από φωτεινά φαινόμενα, όμορφες λάμψεις, την παράξενη παθητική συμπεριφορά του ήλιου, αύξηση των εμφανίσεων μετεωριτών, διακοπών ρεύματος.. όλα αυτά είναι ενδείξεις της επικείμενης άφιξης της τεράστιας ηλεκτρομαγνητικής του ζώνης η οποία είναι φορτισμένη με φωτονικά σωματίδια, και κάθε ημέρα που περνάει αυξάνονται όλο και περισσότερο.

Οι επισκεπτεσ μας στον κοσμο απο 12-10-2010

free counters