Πέμπτη 29 Αυγούστου 2013

Βόμβα στην δημόσια υγεία !! - Κίνδυνος μετάδοσης ηπατίτιδας και AIDS από τον μη έλεγχο των αιμοληψιών !!

"Εσύ φέρεις την ευθύνη αν κολλήσεις AIDS στο νοσοκομείο".ΥΠΟΥΡΓΕ ''ΒΕΡΙΚΟΚΟ'' ΠΟΥ ΕΙΣΑΙ;

http://news-cobra.blogspot.gr/2013/08/aids.html

Το απόλυτο ξεχαρβάλωμα επικρατεί KAI στην δημόσια υγεία, παρά το "success story", για το οποίο θέλουν να μας πείσουν Σαμαράς , Bενιζέλος και Άδωνις.
Σάλος έχει ξεσπάσει μετά από έγγραφο του ΑΧΕΠΑ που διέρρευσε στο διαδίκτυο και σύμφωνα με το οποίο από την Κυριακή δεν θα διεξάγονται πλέον μοριακοί έλεγχοι στο αίμα που λαμβάνει το νοσοκομείο, ενώ οι γιατροί προειδοποιούν τους ασθενείς που θα δεχθούν το εν λόγω αίμα, πως υπάρχει «μικρός κίνδυνος» μετάδοσης AIDS και ηπατίτιδας. Σύμφωνα με έγγραφο της συντονίστριας διευθύντριας του Κέντρου Αίματος του ΑΧΕΠΑ Ελένης Χασαποπούλου- Μπατάμη, από την Κυριακή στο αίμα που λαμβάνει το νοσοκομείο δεν θα πραγματοποιούνται μοριακοί έλεγχοι οι οποίοι εντοπίζουν το AIDS και την ηπατίτιδα B και C, καθώς δεν υπάρχουν οι απαραίτητοι αντιδραστήρες....
Εντούτοις, θα διενεργείται μόνο ορολογικός έλεγχος, ενώ στο ίδιο έγγραφο αναφέρεται πως οι γιατροί θα πρέπει να ενημερώνουν τους ασθενείς που θα χρειαστούν μετάγγιση από το συγκεκριμένο αίμα αλλά και τους συγγενείς τους και να παίρνουν απ' αυτούς έγγραφη δήλωση ότι έλαβαν γνώση πως το αίμα έχει ελεγχθεί μόνο με ορολογικό έλεγχο και πως υπάρχει «δυνητικός μικρός κίνδυνος μετάδοσης με την μετάγγιση, καθώς ο αιμοδότης μπορεί να βρίσκεται στην περίοδο ''παραθύρου'' για HIV ή HBV ή HCV».
Με λίγα λόγια λόγω της τραγικής κατάστασης στην οποία έχει επέλθει η δημόσια υγεία από τα μνημονιακά μέτρα δεν υπάρχουν κονδύλια για τον μοριακό έλεγχο των αιμοληψιών με κίνδυνο να μεταδοθεί και να εξαπλωθεί ο ιός του  AIDS και της ηπατίτιδας. Η Χρυσή Αυγή θα συνεχίσει να αντιστέκεται σθεναρά στην εξαθλίωση του ελληνικού λαού από το εθνοκτόνο μνημόνιο.
http://elnewsgr.blogspot.com/2013/08/aids.html#ixzz2dQznWrzV
 
http://skeftomasteellhnika.blogspot.gr/2013/08/aids.html

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Next previous home

Αναζήτηση στο ιστολόγιο

-------\ KRYON IN HELLENIC /-------

-------\ KRYON  IN  HELLENIC /-------
Ο Κρύων της Μαγνητικής Υπηρεσίας... Συστήνεται απλώς σαν βοηθός από την άλλη πλευρά του «πέπλου της δυαδικότητας», χωρίς υλική μορφή ή γένος. Διαμέσου του Λη Κάρολ, αναφέρεται στις ριζικές αλλαγές που συμβαίνουν στη Γη και τους Ανθρώπους αυτή την εποχή.

------------\Αλκυόν Πλειάδες/-------------

------------\Αλκυόν Πλειάδες/-------------
Σκοπός μας είναι να επιστήσουμε την προσοχή γύρω από την ανάγκη να προετοιμαστούμε γι' αυτό το μεγάλο αστρικό γεγονός, του οποίου η ενέργεια ήδη έχει αρχίσει να γίνεται αντιληπτή στον πλανήτη μας μέσα από φωτεινά φαινόμενα, όμορφες λάμψεις, την παράξενη παθητική συμπεριφορά του ήλιου, αύξηση των εμφανίσεων μετεωριτών, διακοπών ρεύματος.. όλα αυτά είναι ενδείξεις της επικείμενης άφιξης της τεράστιας ηλεκτρομαγνητικής του ζώνης η οποία είναι φορτισμένη με φωτονικά σωματίδια, και κάθε ημέρα που περνάει αυξάνονται όλο και περισσότερο.

Οι επισκεπτεσ μας στον κοσμο απο 12-10-2010

free counters