Κυριακή 7 Ιουλίου 2013

ΣΥΓΚΛΟΝΙΣΤΙΚΟ ΒΙΝΤΕΟ ΓΙΑ ΤΗ ΔΟΛΟΦΟΝΙΑ ΤΟΥ ΠΡΩΤΟΥ ΕΛΛΗΝΑ ΚΥΒΕΡΝΗΤΗ. ΤΟΥ ΚΟΜΗ ΙΩΑΝΝΗ ΚΑΠΟΔΙΣΤΡΙΑ!!!

Μια εκπομπή άλλων εποχών, άλλης τηλεόρασης, προτού η λαίλαπα της "προόδου" τα ισοπεδώσει όλα. Πρέπει να είναι από τα τέλη της δεκαετίας του '70 και την παρουσιάζει ο Φρέντυ Γερμανός. 
 

- Μιλούν οι απόγονοι του Καραϊσκάκη, της Μπουμπουλίνας και του αξέχαστου Κυβερνήτη Ι. Καποδίστρια. -Οι Κρητικοί αγωνιστές και η αγάπη τους στον Καποδίστρια. - Τι λέει ο απόγονος του Καποδίστρια για τους φονιάδες Μαυρομιχαλαίους. - Τι έλεγε ο Κυβερνήτης για αυτούς που παρότρυναν να τον δολοφονήσουν. - "Κυβερνήτη, θα σας δολοφονήσουν οι δύο Μαυρομιχαλαίοι!" "Δεν βαριέσαι, στο τέλος θα σεβαστούν τα άσπρα μου μαλλιά". - Το σκυλί που επιτέθηκε στον Κυβερνήτη προσπαθώντας να τον αποτρέψει να πάει στην ενέδρα των δολοφόνων - Η κωφάλαλη που προσπάθησε να τον προειδοποιήσει. - Ο προφητικός εφιάλτης του αδερφού του, Αυγουστίνου Καποδίστρια, το τελευταίο βράδυ. - Η περιγραφή καρέ καρέ των τελευταίων στιγμών του Καποδίστρια. - Το τρίτο βόλι και η καρδιά της Ελλάδας. - Τι λέει ο απόγονος των Μαυρομιχαλαίων για τους προγόνους του. - Τι έκανε στους φονιάδες ο λαός του Ναυπλίου. - Ο φοίνικας του Κυβερνήτη. - Το μίσος του αντιπολιτευόμενου τύπου και του αντικαποδιστριακού λαού. - Στην δίκη του φονιά Μαυρομιχάλη υπερασπιστής του ο αγγλοεβραίος Έντουαρντ Μάσον.

Δείτε:
 





http://videotubegr.blogspot.gr/2013/03/blog-post_1.html

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Next previous home

Αναζήτηση στο ιστολόγιο

-------\ KRYON IN HELLENIC /-------

-------\ KRYON  IN  HELLENIC /-------
Ο Κρύων της Μαγνητικής Υπηρεσίας... Συστήνεται απλώς σαν βοηθός από την άλλη πλευρά του «πέπλου της δυαδικότητας», χωρίς υλική μορφή ή γένος. Διαμέσου του Λη Κάρολ, αναφέρεται στις ριζικές αλλαγές που συμβαίνουν στη Γη και τους Ανθρώπους αυτή την εποχή.

------------\Αλκυόν Πλειάδες/-------------

------------\Αλκυόν Πλειάδες/-------------
Σκοπός μας είναι να επιστήσουμε την προσοχή γύρω από την ανάγκη να προετοιμαστούμε γι' αυτό το μεγάλο αστρικό γεγονός, του οποίου η ενέργεια ήδη έχει αρχίσει να γίνεται αντιληπτή στον πλανήτη μας μέσα από φωτεινά φαινόμενα, όμορφες λάμψεις, την παράξενη παθητική συμπεριφορά του ήλιου, αύξηση των εμφανίσεων μετεωριτών, διακοπών ρεύματος.. όλα αυτά είναι ενδείξεις της επικείμενης άφιξης της τεράστιας ηλεκτρομαγνητικής του ζώνης η οποία είναι φορτισμένη με φωτονικά σωματίδια, και κάθε ημέρα που περνάει αυξάνονται όλο και περισσότερο.

Οι επισκεπτεσ μας στον κοσμο απο 12-10-2010

free counters