Τρίτη 11 Ιουνίου 2013

"Φύγε διάδοχε της Θάτσερ" Κάθαρμα! φώναζαν στον Jeffry. ΠΛΗΘΟΣ ΔΙΑΔΗΛΩΤΩΝ ΣΤΟ ΕΔΙΜΒΟΥΡΓΟ ΔΕΝ ΑΦΗΝΕΙ ΤΟΝ ΓΑΠ ΝΑ ΜΙΛΗΣΕΙ

Χαμό προκαλεί ο Γιώργος Παπανδρέου και στο εξωτερικό μετά την καταστροφή που έφερε στη χώρα μας κατά την διάρκεια της πρωθυπουργίας του.
Διαδηλωτές αποφασισμένοι να μην επιτρέψουν στον Γιώργο Παπανδρέου να μιλήσει σε συνέδριο του TEDGlobal στο Εδιμβούργο έχουν συγκεντρωθεί ήδη με πανό και πλακάτ έξω από το κτίριο της εκδήλωσης, ενώ η αστυνομία προσπαθεί να τους κρατήσει σε απόσταση. Πολλοί είναι αυτοί που ανεβάζουν φωτογραφίες στο twitter από το σημείο, ενώ έχει δημιουργηθεί και ειδικό hashtag. Στο πανό που βλέπουμε τον αποκαλούν διάδοχο της Θάτσερ και κάθαρμα...
Θυμίζουμε ότι υπήρξε και συγκέντρωση υπογραφών προκειμένου να μην μιλήσει ο πρώην πρωθυπουργός στο συγκεκριμένο συνέδριο. O Γιώργος Παπανδρέου θα συμμετάσχει στην πρώτη συνεδρία με τίτλο «Στιγμές αλήθειας» ως ένας ηγέτης ο οποίος «αντλεί μαθήματα από την ελληνική κρίση χρέους και βοηθά την πλοήγηση της ΕΕ μέσα σε δύσκολα νερά».
O πρώην Πρωθυπουργός βρίσκεται ήδη στο βήμα του συνεδρίου. Παριστάμενοι τουϊτάρουν ότι μιλά με ταπεινότητα για την ανάγκη αν δημιουργηθεί μια «Ευρώπη για τους ανθρώπους», ενώ κάποιοι κάνουν λόγο για μια πραγματικά γεμάτη πάθος ομιλία για τον τρόπο με τον οποίο οι αγορές περιορίζουν την ελευθερία των πολιτών.
 
http://skeftomasteellhnika.blogspot.gr/2013/06/jeffry.html

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Next previous home

Αναζήτηση στο ιστολόγιο

-------\ KRYON IN HELLENIC /-------

-------\ KRYON  IN  HELLENIC /-------
Ο Κρύων της Μαγνητικής Υπηρεσίας... Συστήνεται απλώς σαν βοηθός από την άλλη πλευρά του «πέπλου της δυαδικότητας», χωρίς υλική μορφή ή γένος. Διαμέσου του Λη Κάρολ, αναφέρεται στις ριζικές αλλαγές που συμβαίνουν στη Γη και τους Ανθρώπους αυτή την εποχή.

------------\Αλκυόν Πλειάδες/-------------

------------\Αλκυόν Πλειάδες/-------------
Σκοπός μας είναι να επιστήσουμε την προσοχή γύρω από την ανάγκη να προετοιμαστούμε γι' αυτό το μεγάλο αστρικό γεγονός, του οποίου η ενέργεια ήδη έχει αρχίσει να γίνεται αντιληπτή στον πλανήτη μας μέσα από φωτεινά φαινόμενα, όμορφες λάμψεις, την παράξενη παθητική συμπεριφορά του ήλιου, αύξηση των εμφανίσεων μετεωριτών, διακοπών ρεύματος.. όλα αυτά είναι ενδείξεις της επικείμενης άφιξης της τεράστιας ηλεκτρομαγνητικής του ζώνης η οποία είναι φορτισμένη με φωτονικά σωματίδια, και κάθε ημέρα που περνάει αυξάνονται όλο και περισσότερο.

Οι επισκεπτεσ μας στον κοσμο απο 12-10-2010

free counters