Παρασκευή 21 Ιουνίου 2013

Παρακαλώ ενημερωθήτε για τον Οργανισμό END NATIONAL DEBT και απαιτήστε από την Κυβέρνηση επίσημα να δώσει εξηγήσεις για την πρόταση και την προσφορά τους.

Παρακαλώ ενημερωθήτε για τον Οργανισμό 
END NATIONAL DEBT και απαιτήστε από την Κυβέρνηση επίσημα να δώσει εξηγήσεις για την πρόταση και την προσφορά τους.

ΕΝΑ ΧΡΟΝΙΚΟ ΓΙΑ ΟΠΟΙΟΝ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΚΑΜΜΙΑ ΓΝΩΣΗ ΤΟΥ ΘΕΜΑΤΟΣ. ΠΕΡΙΕΧΕΙ ΟΛΑ ΤΑ ΚΥΡΙΑ ΣΗΜΕΙΑ ΚΑΙ ΤΙΣ ΘΕΣΕΙΣ ΤΟΥ ΟΡΓΑΝΙΣΜΟΥ E.N.D. ΚΑΙ ΤΟΥ Κ. ΑΡΤΕΜΗ ΣΩΡΡΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΡΩΤΗ ΣΤΙΓΜΗ ΠΟΥ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΤΗΚΑΝ ΣΤΗΝ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΚΑΙ ΤΗΝ ΚΥΠΡΙΑΚΗ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑ, ΜΕ ΣΚΟΠΟ ΝΑ ΔΩΣΟΥΝ ΡΙΖΙΚΗ ΛΥΣΗ ΣΤΟ ΘΕΜΑ ΤΗΣ ΚΡΙΣΗΣ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΚΥΠΡΟ. 
ΤΟ ΠΡΩΤΟ ΜΕΡΟΣ ΠΕΡΙΕΧΕΙ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΔΗΜΟΣΙΕΣ ΡΑΔΙΟΤΗΛΕΟΠΤΙΚΕΣ ΕΜΦΑΝΙΣΕΙΣ ΤΩΝ ΜΕΛΩΝ ΤΗΣ E.N.D. ΜΕΧΡΙ ΚΑΙ ΤΗΝ ΠΡΩΤΗ ΕΠΙΣΗΜΗ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ ΤΗΣ ΠΡΟΤΑΣΗΣ ΤΟΥΣ ΣΤΟ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΚΟΙΝΟ ΣΤΗΝ ΑΘΗΝΑ ΣΤΟ ΞΕΝΟΔΟΧΕΙΟ PRESIDENT ΣΤΙΣ 30-9-12. 
ΑΚΟΥΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ΟΛΑ ΟΣΑ ΛΕΓΟΝΤΑΙ ΓΙΑ ΝΑ ΕΝΗΜΕΡΩΘΕΙΤΕ ΠΛΗΡΩΣ ΚΑΙ ΝΑ ΕΝΗΜΕΡΩΣΕΤΕ ΚΑΘΕ ΓΝΩΣΤΟ ΣΑΣ ΠΟΥ ΔΕΝ ΓΝΩΡΙΖΕΙ ΤΙΠΟΤΑ, ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΡΟΤΑΣΗ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΟΠΟΙΑ ΕΔΩ ΚΑΙ ΠΕΡΙΠΟΥ 6 ΜΗΝΕΣ ΟΙ ΚΥΒΕΡΝΗΣΕΙΣ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΑΙ ΤΗΣ ΚΥΠΡΟΥ ΑΡΝΟΥΝΤΑΙ ΠΕΙΣΜΑΤΙΚΑ ΝΑ ΕΛΕΓΞΟΥΝ ΚΑΙ ΝΑ ΒΑΛΟΥΝ ΣΤΟ ΤΡΑΠΕΖΙ ΤΩΝ ΠΙΘΑΝΩΝ ΛΥΣΕΩΝ ΕΞΟΔΟΥ ΑΠΟ ΤΗΝ ΚΡΙΣΗ.

ЭЄ 2013 ЭЄ END.ΑΡΤΕΜΗΣ ΣΩΡΡΑΣ:ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗ ΤΩΡΑ!ΕΝΤΥΠΑ-ΟΔΗΓΙΕΣ ΥΠΟΣΤΗΡΙΞΗΣ ΜΗΝΥΣΗΣ

Συνελληνίδες, συνέλληνες,

ΘΕΛΟΥΜΕ; ΜΠΟΡΟΥΜΕ!!! ΕΙΝΑΙ ΗΔΗ ΔΙΚΑ ΜΑΣ!
Υποστηρίζουμε και διεκδικούμε την χρηματιστική προσφορά του Αρτέμη Σώρρα των 600 δις δολλαρίων ήδη κατατεθειμένων εις το όνομα της Κυρίαρχης Ελληνικής Δημοκρατίας, σε ομόλογα του Αμερικανικού Δημοσίου ΑΑΑ.
Ηρθε η ώρα να βρεθούμε δίπλα στον Ελληνα Αρτέμη Σώρρα και σε μέλη του Συμβουλευτικού Οργανισμού EI-END.
Να υποστηρίξουμε τον αγώνα τους-μας! ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ ΕΝΩΜΕΝΟΙ!
Την Παρασκευή 28/6/2013 στα Δικαστήρια της πρώην Σχολής Ευελπίδων των Αθηνών εκδικάζεται η μήνυση των Α.Γεωργιάδη- Ι. Δαραβίγκα κατά του Αρτεμίου Σώρρα με ισχυρισμό εκ μέρους των ότι τα ήδη κατατεθειμένα ομόλογα του αμερικανικού δημοσίου ΑΑΑ εις το όνομα της Ελληνικής Δημοκρατίας είναι.....πλαστά ή ανύπαρκτα!
Η' Μονομελές Πλημμελειοδικείο, Κτήριο Προκάτ, Αίθουσα 1, ώρα 9 π.μ. (Φροντίστε για την έγκαιρη προσέλευσή σας)
ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ ΕΝΩΜΕΝΟΙ, ΕΚΤΙΝΑΣΣΟΥΜΕ ΤΗ ΔΥΝΑΜΗ ΜΑΣ ΣΤΟΝ ΑΙΘΕΡΑ!

Ηρθε η ώρα να βρεθούμε δίπλα στον Αρτέμη Σώρρα και σε μέλη του Συμβουλευτικού Οργανισμού EI-END. Να υποστηρίξουμε τον αγώνα τους-μας! ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ ΕΝΩΜΕΝΟΙ!

http://alfeiospotamos.blogspot.gr/2013/06/end-national-debt.html

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Next previous home

Αναζήτηση στο ιστολόγιο

-------\ KRYON IN HELLENIC /-------

-------\ KRYON  IN  HELLENIC /-------
Ο Κρύων της Μαγνητικής Υπηρεσίας... Συστήνεται απλώς σαν βοηθός από την άλλη πλευρά του «πέπλου της δυαδικότητας», χωρίς υλική μορφή ή γένος. Διαμέσου του Λη Κάρολ, αναφέρεται στις ριζικές αλλαγές που συμβαίνουν στη Γη και τους Ανθρώπους αυτή την εποχή.

------------\Αλκυόν Πλειάδες/-------------

------------\Αλκυόν Πλειάδες/-------------
Σκοπός μας είναι να επιστήσουμε την προσοχή γύρω από την ανάγκη να προετοιμαστούμε γι' αυτό το μεγάλο αστρικό γεγονός, του οποίου η ενέργεια ήδη έχει αρχίσει να γίνεται αντιληπτή στον πλανήτη μας μέσα από φωτεινά φαινόμενα, όμορφες λάμψεις, την παράξενη παθητική συμπεριφορά του ήλιου, αύξηση των εμφανίσεων μετεωριτών, διακοπών ρεύματος.. όλα αυτά είναι ενδείξεις της επικείμενης άφιξης της τεράστιας ηλεκτρομαγνητικής του ζώνης η οποία είναι φορτισμένη με φωτονικά σωματίδια, και κάθε ημέρα που περνάει αυξάνονται όλο και περισσότερο.

Οι επισκεπτεσ μας στον κοσμο απο 12-10-2010

free counters