Τετάρτη 19 Ιουνίου 2013

ΑΥΤΟ ΚΙ ΑΝ ΕΙΝΑΙ ΕΚΤΑΚΤΟ... ΤΩΡΑ Ο ΣΑΜΑΡΑΣ ΣΤΟ ΜΑΞΙΜΟΥ ΕΤΟΙΜΑΖΕΙ ΔΙΑΓΓΕΛΜΑ ΕΚΛΟΓΩΝ ΓΙΑ ΑΥΡΙΟ...!!! ΜΠΟΡΕΙ ΚΑΙ 21 ΙΟΥΛΙΟΥ ΟΙ ΕΚΛΟΓΕΣ...

Σε ναυάγιο οδηγείται η αυριανή σύσκεψη- Ξανά στο προσκήνιο οι εκλογές! 

Δεν είναι καλό το κλίμα και επιβεβαιώνεται από όλες τις πλευρές. Η...προυπόθεση των ΠΑΣΟΚ και ΔΗΜΑΡ να ανοίξει η ΕΡΤ, για να πάνε αύριο στην συνάντηση των πολιτκών αρχηγών, έχει εξοργίζει το Μαξίμου, που θεωρεί πως παίζουν επικοινωνιακό παιχνίδι εις βάρος της χώρας, με μόνο σκεπτικό το....
μικροκομματικό όφελος. 

Τα σενάρια από την άλλη, που διαρρέει το Μαξίμου για το μέλλον της ΕΡΤ, αλλά και οι προτάσεις και οι διευκρινίσεις από το ΣτΕ, δεν έχουν ηρεμήσει τους δύο άλλους κυβερνητικούς εταίρους και τα πάντα είναι στον αέρα εν όψει της αυριανής συνάντησης, αλλάζοντας άρδην το καλό κλίμα που φαινόταν να παγιώνεται χτες το απόγευμα. 

Μάλιστα τελευταίες πληροφορίες λένε πως στο Μαξίμου, για παν ενδεχόμενο, αφού το κλίμα δεν είναι καθόλου ευοίωνο, ετοιμάζουν ήδη εναλλακτικό διάγγλεμα με το οποίο ο Σαμαράς προκυρήσσει εκλογές!
 
 
 
 
πηγή 

http://news-cobra.blogspot.gr/2013/06/21_18.html

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Next previous home

Αναζήτηση στο ιστολόγιο

-------\ KRYON IN HELLENIC /-------

-------\ KRYON  IN  HELLENIC /-------
Ο Κρύων της Μαγνητικής Υπηρεσίας... Συστήνεται απλώς σαν βοηθός από την άλλη πλευρά του «πέπλου της δυαδικότητας», χωρίς υλική μορφή ή γένος. Διαμέσου του Λη Κάρολ, αναφέρεται στις ριζικές αλλαγές που συμβαίνουν στη Γη και τους Ανθρώπους αυτή την εποχή.

------------\Αλκυόν Πλειάδες/-------------

------------\Αλκυόν Πλειάδες/-------------
Σκοπός μας είναι να επιστήσουμε την προσοχή γύρω από την ανάγκη να προετοιμαστούμε γι' αυτό το μεγάλο αστρικό γεγονός, του οποίου η ενέργεια ήδη έχει αρχίσει να γίνεται αντιληπτή στον πλανήτη μας μέσα από φωτεινά φαινόμενα, όμορφες λάμψεις, την παράξενη παθητική συμπεριφορά του ήλιου, αύξηση των εμφανίσεων μετεωριτών, διακοπών ρεύματος.. όλα αυτά είναι ενδείξεις της επικείμενης άφιξης της τεράστιας ηλεκτρομαγνητικής του ζώνης η οποία είναι φορτισμένη με φωτονικά σωματίδια, και κάθε ημέρα που περνάει αυξάνονται όλο και περισσότερο.

Οι επισκεπτεσ μας στον κοσμο απο 12-10-2010

free counters