Πέμπτη, 9 Μαΐου 2013

Αλλοδαποί συνελήφθησαν να κινούνται στη Ζώνη Ασφάλειας -Προκαλύψεως ...Τι έψαχναν ;


Συνελήφθησαν σήμερα (8-5-2013) τις πρώτες πρωινές ώρες, σε παρέβρια περιοχή των Φερών, από αστυνομικούς, πέντε αλλοδαποί, δύο Ολλανδοί, δύο Βέλγοι και μια Γερμανίδα, για είσοδο σε απαγορευμένη περιοχή (ΖΑΠ – Ζώνη Ασφάλειας Προκαλύψεως).

Συγκεκριμένα, οι αστυνομικοί συνέλαβαν τους πέντε δράστες, διότι τους εντόπισαν να κινούνται σε απαγορευμένη περιοχή (ΖΑΠ – Ζώνη Ασφάλειας Προκαλύψεως), χωρίς να κατέχουν σχετική άδεια.

Κανείς βέβαια απο τους συληφθέντες δεν μπορεί να επικαλεστεί άγνοια ή κάτι άλλο γιατί οι πινακίδες που υπάρχουν σε πολλές γλώσσες προειδοποιούν για το αντίθετο !
Δεν είναι οι πρώτοι φορά που οι Ολλανδοί ασκούν κατασκοπεία σε βάρος της Ελλάδος ..Ειναι οι πλέον αγαπημένοι της ΜΙΤ για τέτοιους είδους επιχειρήσεις !
 
http://www.triklopodia.com/2013/05/blog-post_5618.html
Blog Widget by LinkWithin

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Next previous home

Αναζήτηση στο ιστολόγιο

-------\ KRYON IN HELLENIC /-------

-------\ KRYON  IN  HELLENIC /-------
Ο Κρύων της Μαγνητικής Υπηρεσίας... Συστήνεται απλώς σαν βοηθός από την άλλη πλευρά του «πέπλου της δυαδικότητας», χωρίς υλική μορφή ή γένος. Διαμέσου του Λη Κάρολ, αναφέρεται στις ριζικές αλλαγές που συμβαίνουν στη Γη και τους Ανθρώπους αυτή την εποχή.

------------\Αλκυόν Πλειάδες/-------------

------------\Αλκυόν Πλειάδες/-------------
Σκοπός μας είναι να επιστήσουμε την προσοχή γύρω από την ανάγκη να προετοιμαστούμε γι' αυτό το μεγάλο αστρικό γεγονός, του οποίου η ενέργεια ήδη έχει αρχίσει να γίνεται αντιληπτή στον πλανήτη μας μέσα από φωτεινά φαινόμενα, όμορφες λάμψεις, την παράξενη παθητική συμπεριφορά του ήλιου, αύξηση των εμφανίσεων μετεωριτών, διακοπών ρεύματος.. όλα αυτά είναι ενδείξεις της επικείμενης άφιξης της τεράστιας ηλεκτρομαγνητικής του ζώνης η οποία είναι φορτισμένη με φωτονικά σωματίδια, και κάθε ημέρα που περνάει αυξάνονται όλο και περισσότερο.

Οι επισκεπτεσ μας στον κοσμο απο 12-10-2010

free counters