Παρασκευή 17 Μαΐου 2013

Κατατέθηκε "βελτιωμένο" το "αντιρατσιστικό" ν/σ - Προστατεύει τους πάντες πλην των Ελλήνων... ΒΙΝΤΕΟ (ΑΚΑΤΑΛΛΗΛΟ ΓΙΑ ΕΥΑΙΣΘΗΤΑ ΑΤΟΜΑ ΚΑΙ ΚΑΤΩ ΤΩΝ 18 !)

ΕΧΕΤΕ ΦΑΝΤΑΣΤΕΙ ΠΟΤΕ ΑΚΡΑΙΟΙ ΙΣΛΑΜΙΣΤΕΣ ΛΑΘΡΟΜΕΤΑΝΑΣΤΕΣ ΝΑ ΕΚΤΕΛΟΥΝ ΕΛΛΗΝΕΣ ΣΤΡΑΤΙΩΤΕΣ...ΔΕΙΤΕ ΤΙ ΓΙΝΕΤΑΙ ΣΤΗΝ ΣΥΡΙΑ > ΒΙΝΤΕΟ
 

 Εύχομαι να μην έρθει ποτέ η στιγμή που θα βλαστημήστε την ώρα και την στιγμή διότι ΔΕΝ αντιληφθήκατε ότι τελικά ο σωστός τρόπος αντίδρασης ΔΕΝ ήταν οι πορείες στις πλατείες, τα πανό και τα ψηφίσματα διαμαρτυρίας.....

Δείτε μήπως και καταλάβετε τι εννοώ.... (ΑΚΑΤΑΛΛΗΛΟ ΓΙΑ ΑΤΟΜΑ ΚΑΤΩ ΤΩΝ 18 !)


Ισλαμιστές ευνουχίζουν ανυπεράσπιστους ανθρώπους:



Βίντεο-σοκ: Αντάρτης ξεριζώνει την καρδιά Σύρου στρατιώτη‏:
 
 
Iσλαμιστής με μαύρη κουκούλα, εκτελεί με συνοπτικές διαδικασίες έντεκα Σύρους στρατιώτες που στέκονται γονατιστοί μπροστά του:



Υπέρ των ισλαμοφασιστών κανιβαλων ψήφισε η Ελλάδα
 
Από τον Πάνο Κ. - Καταδικαστικη η αποφαση του ΟΗΕ εχθες για την κυβερνηση στην Συρια, η οποια και τάσσεται κατα του Ασσαντ και υπερ των “ανταρτων” και η οποια αποφαση απαιτει την αμεση αλλαγη καθεστωτως στην Συρια απο πολιτικο φορεα που στηριζουν τα κρατη του κολπου και τα οποια με την σειρα τους στηριζουν τους τρομοκρατες της αλ-καιντα που δρουν σαν δηθεν απελευθερωτικος στρατος στην Συρια(FSA) και προερχονται απο ολες τις γωνιες του πλανητη εκτος απο την Συρια!!!!!

Φυσικα η ελληνοφωνη κυβερνηση ψηφισε “ΝΑΙ”, αλλα ηταν κατι το αναμενομενο μετα τις δηλωσεις Αβραμοπουλου υπερ των ισλαμοφασιστων.
«Η Συρία πρέπει να πάρει το δρόμο του εκδημοκρατισμού» ανέφερε ο υπουργός Εξωτερικών Δημήτρης Αβραμόπουλος στη Βουλή, ξεκαθαρίζοντας ότι το καθεστώς του Ασαντ «έχει κλείσει το βίο του και πρέπει να αποχωρήσει».
The UN General Assembly has adopted a resolution calling for a political transition in Syria and condemning the government’s use of heavy weapons.http://www.bbc.co.uk/news/world-middle-east-22549349

kerberos-hellas

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Next previous home

Αναζήτηση στο ιστολόγιο

-------\ KRYON IN HELLENIC /-------

-------\ KRYON  IN  HELLENIC /-------
Ο Κρύων της Μαγνητικής Υπηρεσίας... Συστήνεται απλώς σαν βοηθός από την άλλη πλευρά του «πέπλου της δυαδικότητας», χωρίς υλική μορφή ή γένος. Διαμέσου του Λη Κάρολ, αναφέρεται στις ριζικές αλλαγές που συμβαίνουν στη Γη και τους Ανθρώπους αυτή την εποχή.

------------\Αλκυόν Πλειάδες/-------------

------------\Αλκυόν Πλειάδες/-------------
Σκοπός μας είναι να επιστήσουμε την προσοχή γύρω από την ανάγκη να προετοιμαστούμε γι' αυτό το μεγάλο αστρικό γεγονός, του οποίου η ενέργεια ήδη έχει αρχίσει να γίνεται αντιληπτή στον πλανήτη μας μέσα από φωτεινά φαινόμενα, όμορφες λάμψεις, την παράξενη παθητική συμπεριφορά του ήλιου, αύξηση των εμφανίσεων μετεωριτών, διακοπών ρεύματος.. όλα αυτά είναι ενδείξεις της επικείμενης άφιξης της τεράστιας ηλεκτρομαγνητικής του ζώνης η οποία είναι φορτισμένη με φωτονικά σωματίδια, και κάθε ημέρα που περνάει αυξάνονται όλο και περισσότερο.

Οι επισκεπτεσ μας στον κοσμο απο 12-10-2010

free counters