Τετάρτη, 24 Απριλίου 2013

Η οργάνωση END (600 Δις) και οι πρωτοφανείς δηλώσεις για πολιτικό αρχηγό (Χριστόφιας).

Και ο νοών νοείτω.


Ο κ. Σώρρας πήγε το καλοκαίρι στην Κύπρο.Και ο κ. Χριστόφιας εντελώς τυχαία έκανε κάποιες περίεργες δηλώσεις την ίδια περίοδο.
Ολόκληρη η ανάρτηση της 19-Ιουλ-2012Και για όσους καταλαβαίνουν λίγα πραγματάκια παραπάνω...... ας ακούσουν το κλείσιμο της χθεσινής συνέντευξης.Δείτε ολόκληρη τη χθεσινή 19-Απρ-2013 συνέντευξη Σώρρα  εδώ.
Και ένα τελευταίο video από μία επίσης πρόσφατη συνέντευξη του κ. Σώρρα όπου για πρώτη φορά, τουλάχιστον προσωπικά, έμαθα ότι είχαν απαγάγει το γαμπρό του Χριστόφια. Κάτι που επιβεβαιώνει και ο δημοσιογράφος.

 

Υ.Γ.
Αν και μετά από αυτή τη συνέντευξη δεν μιλήσουν Καμμένος - Τσίπρας - Μιχαλολιάκος - Παπαρήγα ή Κουτσούμπας τότε πέραν πάσης αμφιβολίας είναι ''συνεταιράκια'' του φίλου μας ΣαμαράΒενιζελοΚουβέλη.

 
 
http://alfeiospotamos.blogspot.gr/2013/04/end-600.html
Blog Widget by LinkWithin

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Next previous home

Αναζήτηση στο ιστολόγιο

-------\ KRYON IN HELLENIC /-------

-------\ KRYON  IN  HELLENIC /-------
Ο Κρύων της Μαγνητικής Υπηρεσίας... Συστήνεται απλώς σαν βοηθός από την άλλη πλευρά του «πέπλου της δυαδικότητας», χωρίς υλική μορφή ή γένος. Διαμέσου του Λη Κάρολ, αναφέρεται στις ριζικές αλλαγές που συμβαίνουν στη Γη και τους Ανθρώπους αυτή την εποχή.

------------\Αλκυόν Πλειάδες/-------------

------------\Αλκυόν Πλειάδες/-------------
Σκοπός μας είναι να επιστήσουμε την προσοχή γύρω από την ανάγκη να προετοιμαστούμε γι' αυτό το μεγάλο αστρικό γεγονός, του οποίου η ενέργεια ήδη έχει αρχίσει να γίνεται αντιληπτή στον πλανήτη μας μέσα από φωτεινά φαινόμενα, όμορφες λάμψεις, την παράξενη παθητική συμπεριφορά του ήλιου, αύξηση των εμφανίσεων μετεωριτών, διακοπών ρεύματος.. όλα αυτά είναι ενδείξεις της επικείμενης άφιξης της τεράστιας ηλεκτρομαγνητικής του ζώνης η οποία είναι φορτισμένη με φωτονικά σωματίδια, και κάθε ημέρα που περνάει αυξάνονται όλο και περισσότερο.

50000 ΧΙΛΙΑΔΕΣ ΣΕΛΙΔΕΣ ΣΤΟ ΣΑΙΤ ΤΗΣ ΑΙΘΕΡΙΚΗΣ ΓΡΑΦΗΣ. ΤΑΞΙΔΙ ΣΤΗΝ ΑΠΥΡΗ ΓΝΩΣΗ

ΑΠΟ ΤΟΝ ΕΛΛΗΝ ΑΝΘΡΩΠΟ ΑΡΤΕΜΗ ΣΩΡΡΑ ΠΟΥ ΑΓΩΝΙΖΕΤΑΙ ΓΙΑ ΕΣΕΝΑ ΑΝΘΡΩΠΕ ΝΑ ΕΝΘΥΜΗΘΕΙΣ ΠΟΙΟΣ ΕΙΣΑΙ ΑΠΟ ΠΟΥ ΠΡΟΕΡΧΕΣΑΙ ΚΑΙ ΑΦΟΥ ΘΥΜΗΘΕΙΣ ΚΑΙ ΑΝΤΙΛΗΦΘΕΙΣ ΘΑ ΓΝΩΡΙΣΕΙΣ ΚΑΙ ΠΟΥ ΜΠΟΡΕΙΣ ΝΑ ΦΤΑΣΕΙΣ!!!
ΜΕΓΙΣΤΗ ΤΙΜΗ ΚΑΙ ΑΠΕΙΡΟ ΣΕΒΑΣΜΟ!!!
https://www.aitherikigrafi.gr/keimena

Οι επισκεπτεσ μας στον κοσμο απο 12-10-2010

free counters