Παρασκευή 5 Απριλίου 2013

ΔΕΝ ΜΠΟΡΟΥΣΕ ΝΑ ΠΛΗΡΩΣΕΙ ΤΟΝ ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟ ΚΑΙ ΚΑΤΕΡΡΕΥΣΕ ΜΕΣΑ ΣΤΑ ΓΡΑΦΕΙΑ ΤΗΣ ΔΕΗ...

Μια ακόμα σκηνή άφατου πόνου και ισοπέδωσης της ανθρώπινης αξιοπρέπειας, ξετυλίχθηκε πριν μερικές ημέρες στα γραφεία της ΔΕΗ, στην Ακτή Δυμαίων και μάλιστα μπροστά στον δημοσιογραφικό φακό του «Κόσμου»:

Συμπολίτισσα κατέρρευσε κυριολεκτικά μπροστά στα μάτια των αποσβολωμένων συναλλασσομένων, όταν συνειδητοποίησε ότι δεν ήταν δυνατό να πετύχει διακανονισμό στην πληρωμή του τσουχτερού λογαριασμού ρεύματος που της είχε καταφθάσει!

Το φωτογραφικό ντοκουμέντο της εφημερίδας μας, προκαλεί πραγματικό σοκ! «Ηλεκτροπληξία» κτύπησε την ώριμη Πατρινή, η οποία σαν χάρτινος πύργος σωριάστηκε στο έδαφος, προκαλώντας την κινητοποίηση, αλλά και την αγανάκτηση όσων βρέθηκαν δίπλα της!

Όλα ξεκίνησαν πριν λίγες ημέρες, όταν νωρίς το πρωί η συγκεκριμένη κυρία προσήλθε με έκδηλη αγωνία στα γραφεία της ΔΕΗ, κρατώντας στο ροζιασμένο χέρι της τον φουσκωμένο λογαριασμό του ηλεκτρικού ρεύματος.

Η εισφορά του ΕΕΤΗΔΕ, του γνωστού «χαρατσιού» που έχει επιβάλλει η Κυβέρνηση, μέσω των λογαριασμών της Δημόσιας Επιχείρησης Ηλεκτρισμού, είχε εκσφενδονίσει στα ύψη τον λογαριασμό της Πατρινιάς, ενώ και κάποιες από τις υπόλοιπες χρεώσεις εμφάνιζαν περίεργη αύξηση.

Η γυναίκα, μετά από πολύωρη αναμονή στην «ουρά» προσπάθησε απευθυνόμενη στους υπευθύνους να βρει μια συμβιβαστική λύση.

Από ...υπεύθυνο σε υπεύθυνο

Όμως η ώρα περνούσε και κανένας όπως φαίνεται δεν μπορούσε να ικανοποιήσει το αίτημά της. Από γραφείο σε γραφείο και από υπεύθυνο σε υπεύθυνο, η γυναίκα άρχισε να απελπίζεται και να ασφυκτιά. Κάτι το δίκιο που ένιωθε ότι την έπνιγε, κάτι η ηλικία της και η φυσική και ψυχολογική κούραση που είχε υποστεί, στο τέλος δεν άντεξε! Έχασε τις αισθήσεις της και κατέρρευσε στα πλακάκια, χωρίς να έχει καμία επαφή με το περιβάλλον!

dete.gr
 
http://www.triklopodia.gr/2013/04/blog-post_3763.html

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Next previous home

Αναζήτηση στο ιστολόγιο

-------\ KRYON IN HELLENIC /-------

-------\ KRYON  IN  HELLENIC /-------
Ο Κρύων της Μαγνητικής Υπηρεσίας... Συστήνεται απλώς σαν βοηθός από την άλλη πλευρά του «πέπλου της δυαδικότητας», χωρίς υλική μορφή ή γένος. Διαμέσου του Λη Κάρολ, αναφέρεται στις ριζικές αλλαγές που συμβαίνουν στη Γη και τους Ανθρώπους αυτή την εποχή.

------------\Αλκυόν Πλειάδες/-------------

------------\Αλκυόν Πλειάδες/-------------
Σκοπός μας είναι να επιστήσουμε την προσοχή γύρω από την ανάγκη να προετοιμαστούμε γι' αυτό το μεγάλο αστρικό γεγονός, του οποίου η ενέργεια ήδη έχει αρχίσει να γίνεται αντιληπτή στον πλανήτη μας μέσα από φωτεινά φαινόμενα, όμορφες λάμψεις, την παράξενη παθητική συμπεριφορά του ήλιου, αύξηση των εμφανίσεων μετεωριτών, διακοπών ρεύματος.. όλα αυτά είναι ενδείξεις της επικείμενης άφιξης της τεράστιας ηλεκτρομαγνητικής του ζώνης η οποία είναι φορτισμένη με φωτονικά σωματίδια, και κάθε ημέρα που περνάει αυξάνονται όλο και περισσότερο.

Οι επισκεπτεσ μας στον κοσμο απο 12-10-2010

free counters