Δευτέρα 1 Απριλίου 2013

ΟΜΗΡΟΥ Ο ΤΟΠΟΣ ΚΥΒΕΡΝΑΤΑΙ ΜΕ ΤΡΟΙΚΑΝΑ ΔΙΑΤΑΓΜΑΤΑ

Ο Πρόεδρος της Βουλής και Πρόεδρος της ΕΔΕΚ Γιαννάκης Ομήρου δήλωσε μετά από  την καθιερωμένη πανηγυρική δοξολογία στον Καθεδρικό ναό Αγίου Θεοδώρου και την επιμνημόσυνη δέηση υπέρ των πεσόντων αγωνιστών του εθνικοαπελευθερωτικού αγώνα 1955 – 59, πως όπως το 1955 ο κυπριακός λαός ξεσηκώθηκε εναντίον της βρετανικής αποικιοκρατίας έτσι και σήμερα είμαστε υποχρεωμένοι να αντιμετωπίσουμε και να υφιστάμεθα τα δεσμά μιας νέας αποικιοκρατίας οικονομικής, χρηματιστηριακής, και μιας οικονομικής υποδούλωσης η οποία όμως χαλκιδεύει και την εθνική μας κυριαρχία.

Ο τόπος συνέχισε, κυβερνάται με διατάγματα τα οποία υπαγορεύει η τρόικα, προσθέτοντας πως πρόκειται για « τροΪκανά διατάγματα».
Χαρακτήρισε πρωτόγνωρο αυτό που συμβαίνει στην Κύπρο, λέγοντας πως πρόκειται για μια ληστρική επίθεση νομίμων καταθετών, μια επίθεση εναντίον της επιχειρηματικής δραστηριότητας, η οποία οδηγεί σε κρίση.
Το μέγα χρέος σήμερα, συνέχισε ο κ. Ομήρου, είναι να αντιμετωπίσουμε τη νέα αποικιοκρατία, να δημιουργήσουμε τις συνθήκες μέσα από εθνική συνεννόηση και ομοψυχία  ώστε να βγει η Κύπρος από την τρόικα και από τη δανειακή σύμβαση.
Αν, ανέφερε, η Κύπρος παραμείνει σε αυτά τα δεσμά, δυστυχώς δεν θα υπάρχει μέλλον ούτε για την παρούσα ούτε για τις υπόλοιπες γενιές. Ο κ. Ομήρου εξέφρασε λύπη για το γεγονός ότι είναι υποχρεωμένος να σκιαγραφήσει αυτή την απαισιόδοξη εικόνα και πρόβλεψη αλλά θα πρέπει -όπως είπε- να λέγονται αλήθειες για να είναι ενήμερος ο πολίτης και ο λαός  που βιώνει αυτές τις μέρες μια πραγματική τραγωδία.
Ενώπιον της ερευνητικής επιτροπής όσοι καταγγέλλονται

Ο κ. Ομήρου δήλωσε, εξάλλου, πως όσα καταγγέλλονται τις τελευταίες ημέρες θα πρέπει να παραπεμφθούν ενώπιον της ερευνητικής επιτροπής που έχει διοριστεί και που θα δώσει τη νενομισμένη διαβεβαίωση αύριο.
«Η δική μας η θέση», συνέχισε, «είναι ότι θα πρέπει να πλαισιωθεί και από ποινικούς ανακριτές για να μην χρειάζεται δύο φορές να λαμβάνονται καταθέσεις για την έναρξη ποινικών διαδικασιών».
Σε ό,τι αφορά αυτούς τους καταλόγους που έχει ζητήσει και η Βουλή των Αντιπροσώπων για πρόσωπα φυσικά ή νομικά που φυγάδευσαν στο εξωτερικό χρήματα τις λίγες τελευταίες ημέρες πριν την απόφαση του Eurogroup, ο κ. Ομήρου ανέφερε πως αναμένει όπως κατατεθούν στη Βουλή χωρίς οποιαδήποτε άλλη καθυστέρηση. Ο λαός μας, κατέληξε, δεν πρόκειται να ανεχθεί ούτε το κουκούλωμα ούτε την ατιμωρησία.
 
http://alfeiospotamos.blogspot.gr/2013/04/blog-post_1256.html

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Next previous home

Αναζήτηση στο ιστολόγιο

-------\ KRYON IN HELLENIC /-------

-------\ KRYON  IN  HELLENIC /-------
Ο Κρύων της Μαγνητικής Υπηρεσίας... Συστήνεται απλώς σαν βοηθός από την άλλη πλευρά του «πέπλου της δυαδικότητας», χωρίς υλική μορφή ή γένος. Διαμέσου του Λη Κάρολ, αναφέρεται στις ριζικές αλλαγές που συμβαίνουν στη Γη και τους Ανθρώπους αυτή την εποχή.

------------\Αλκυόν Πλειάδες/-------------

------------\Αλκυόν Πλειάδες/-------------
Σκοπός μας είναι να επιστήσουμε την προσοχή γύρω από την ανάγκη να προετοιμαστούμε γι' αυτό το μεγάλο αστρικό γεγονός, του οποίου η ενέργεια ήδη έχει αρχίσει να γίνεται αντιληπτή στον πλανήτη μας μέσα από φωτεινά φαινόμενα, όμορφες λάμψεις, την παράξενη παθητική συμπεριφορά του ήλιου, αύξηση των εμφανίσεων μετεωριτών, διακοπών ρεύματος.. όλα αυτά είναι ενδείξεις της επικείμενης άφιξης της τεράστιας ηλεκτρομαγνητικής του ζώνης η οποία είναι φορτισμένη με φωτονικά σωματίδια, και κάθε ημέρα που περνάει αυξάνονται όλο και περισσότερο.

Οι επισκεπτεσ μας στον κοσμο απο 12-10-2010

free counters