Κυριακή 14 Απριλίου 2013

22.000 Iταλοί μασόνοι από 757 στοές συγκεντρώθηκαν στο Ρίμινι την προηγούμενη εβδομάδα...Οι δικοί μας που μαζεύονται;

Η Μασονία είναι ίσως η πιο αγαπημένη οργάνωση των συγγραφέων βιβλίων ή σεναρίων που βασίζονται στο μυστήριο, τα σύμβολα, τα απόκρυφα βιβλία, τη συνωμοσία και τους δεσμούς των ανά τον κόσμο αδερφών. Από την επιρροή υψηλών προσώπων σε κυβερνήσεις και εκκλησία, από τους εκβιασμούς μέχρι και τις μυήσεις και την στήριξη των “αδερφών” με σκοπό την παγκόσμια ηγεμονία, ο μασονισμός εξάπτει την φαντασία και το ενδιαφέρον του κόσμου, που συχνά τον παρερμηνεύει, επηρεασμένος από τη σχετική λογοτεχνία. Όχι πως όλα αυτά τα στοιχεία δεν έχουν σχέση με την πραγματικότητα του παλιού τουλάχιστον μασονισμού, μιας και ουκ ολίγες φορές έχει συνδεθεί με διάφορα σκάνδαλα, όπως το πολιτικό και οικονομικό σκάνδαλο της Στοάς Propaganda Due (Ρ2). Ομως, αυτό είναι ένα “βρώμικο” ρούχο που η Μεγάλη Στοά της Ιταλίας προσπαθεί να πετάξει από πάνω της.

Σ' αυτό το πλαίσιο, πραγματοποιήθηκε στο Ρίμινι την περασμένη εβδομάδα το ετήσιο συνέδριο της Μεγάλης Στοάς της Ιταλίας, με 22.000 ελευθεροτέκτονες από 757 Στοές να συναντιούνται ανοιχτά. Καθώς ο Μεγάλος Διδάσκαλος Γκουστάβο Ράφι, δικηγόρος από τη Ραβένα, αποχωρεί και η συζήτηση σχετικά με τη διαδοχή του φουντώνει, ο ίδιος δηλώνει πως “η πολιτική μένει εκτός”, θέλοντας να τονίσει το φιλοσοφικό χαρακτήρα της οργάνωσης και να αποκρούσει τις επιθέσεις των αντιμαχόμενών τους, οι οποίοι τους κατηγορούν για έντονη επιρροή και εμπλοκή στην πολιτική σκηνή. Στο ίδιο κλίμα με τους τελευταίους, η “La Repubblica” αναφέρει πως “το συνέδριο ήταν σημείο συνάντησης πολιτικής και επιχειρηματικού κόσμου, εξουσίας και οικονομίας, υπουργείων και δικαστηρίων, του στρατού και των πανεπιστημίων”.

Η P2

Με ένα βεβαρυμένο παρελθόν, η μασονία της Ιταλίας προσπαθεί να αποστασιοποιηθεί και να διαφοροποιηθεί. Ο κόσμος δεν ξεχνά πως ο Μπερλουσκόνι ήταν μέλος της νεοφασιστικής Στοάς Propaganda Due (P2), η οποία είχε τεθεί εκτός νόμου και λειτούργησε από το 1966 μέχρι το 1981. Τότε Μέγας Διδάσκαλος ήταν ο Λίτσιο Τζέλι, ακροδεξιός που καταδικάστηκε για συνωμοσία με εξτρεμιστές και τη Μαφία, για να αποσταθεροποιήσει κυβερνήσεις με βομβιστικές επιθέσεις και επιθέσεις βίας που συχνά αποδίδονταν σε οργανώσεις της ακροαριστεράς.

Ο Τζέλι είχε καταδικαστεί για την απάτη στην δίκη για την υπόθεση της κατάρρευσης της Banco Ambrosiano το 1982 σε ποινή κάθειρξης 12 ετών. Ο επικεφαλής της Banco Ambrosiano Ρομπέρτο Κάλβι ή αλλιώς «Ο Τραπεζίτης του Θεού» εξαιτίας των προνομιακών σχέσεων που διατηρούσε με το Βατικανό- βρέθηκε κρεμασμένος κάτω από τη γέφυρα Μπλακφράιαρς στο Λονδίνο.

Το 2008 ο Τζέλι δήλωσε σε συνέντευξη που παραχώρησε στη Φλωρεντία ότι «θα πεθάνω φασίστας» ενώ δεν παρέλειψε να εκφράσει το θαυμασμό του για τον πρωθυπουργό Σίλβιο Μπερλουσκόνι. Ο Οσβάλντο Νάπολι, μέλος του κόμματος του Καβαλιέρε, έσπευσε να δηλώσει πως «η στήριξη του Τζέλι στην κυβέρνηση είναι ανεπιθύμητη».

Ο Ράφι, αν και θέλει να διαχωρίσει την πολιτική από τη μασονία και τις Στοές, ξεκαθάρισε σε συνέντευξή του, κατά τη σύντομη κυβέρνηση του Ρομάνο Πρόντι (2006-2008) πως «η Ιστορία μάς δείχνει ότι η καρδιά μας χτυπάει στα αριστερά».

Αυτά που νομίζει ο κόσμος είναι μύθοι

«Οι θεωρίες συνωμοσίας είναι πάντα πολύ πιο συναρπαστικές από τα πραγματικά στοιχεία. Οι μύθοι, όταν εδραιώνονται στη συνείδηση του κόσμου, αλλάζουν με μεγάλη δυσκολία», δηλώνει στο «Βήμα» ο Τζ. Μ. Χάμιλ, έφορος της Ενωμένης Μεγάλης Στοάς της Αγγλίας, αποζητώντας να διαψεύσει όλα όσα λέγονται για τον μασονισμό. Οι μυστικές χειραψίες, τα σύμβολα, η προσπάθεια για μια παγκόσμια ηγεμονία ή η ελίτ προέλευση των μασόνων δεν ανταποκρίνονται στην πραγματικότητα, σύμφωνα και με τους Μεγάλους Διδασκάλους, οι οποίοι υποστηρίζουν πως οι Στοές στις μέρες μας είναι σαν τις κλειστές λέσχες πνευματικών συζητήσεων και ηθικού στοχασμού, ενώ βασικό τους μέλημα είναι η αγαθοεργία και το φιλανθρωπικό έργο. Αυτό που διδάσκουν, όπως υποστηρίζουν, είναι οι τρεις «μεγάλες αρχές», δηλαδή η αδερφική αγάπη, η αλήθεια και η οργανωμένη φιλανθρωπία.

Οι Στοές λειτουργούν πλέον νόμιμα, ως πνευματικά σωματεία, και οι ελευθεροτέκτονες ανα τον κόσμο φθάνουν τα 5.000.000 άτομα.

Πηγή:www.iefimerida.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Next previous home

Αναζήτηση στο ιστολόγιο

-------\ KRYON IN HELLENIC /-------

-------\ KRYON  IN  HELLENIC /-------
Ο Κρύων της Μαγνητικής Υπηρεσίας... Συστήνεται απλώς σαν βοηθός από την άλλη πλευρά του «πέπλου της δυαδικότητας», χωρίς υλική μορφή ή γένος. Διαμέσου του Λη Κάρολ, αναφέρεται στις ριζικές αλλαγές που συμβαίνουν στη Γη και τους Ανθρώπους αυτή την εποχή.

------------\Αλκυόν Πλειάδες/-------------

------------\Αλκυόν Πλειάδες/-------------
Σκοπός μας είναι να επιστήσουμε την προσοχή γύρω από την ανάγκη να προετοιμαστούμε γι' αυτό το μεγάλο αστρικό γεγονός, του οποίου η ενέργεια ήδη έχει αρχίσει να γίνεται αντιληπτή στον πλανήτη μας μέσα από φωτεινά φαινόμενα, όμορφες λάμψεις, την παράξενη παθητική συμπεριφορά του ήλιου, αύξηση των εμφανίσεων μετεωριτών, διακοπών ρεύματος.. όλα αυτά είναι ενδείξεις της επικείμενης άφιξης της τεράστιας ηλεκτρομαγνητικής του ζώνης η οποία είναι φορτισμένη με φωτονικά σωματίδια, και κάθε ημέρα που περνάει αυξάνονται όλο και περισσότερο.

Οι επισκεπτεσ μας στον κοσμο απο 12-10-2010

free counters