Τρίτη 26 Μαρτίου 2013

«Στο εξής θα θίγονται και οι τράπεζες και οι καταθέτες»

«ΞΑΝΑΧΤΥΠΗΣΕ» Ο ΝΤΑΪΣΕΛΜΠΛΟΥΜ 
«Ξαναχτύπησε» ο υπουργός Οικονομικών της Ολλανδίας και επικεφαλής του Eurogroup Γιέρουν Ντάισελμπλουμ και έπειτα απο… προσωρινή αναδίπλωση, επανήλθε στις δηλώσεις που έκανε τη Δευτέρα για επιβάρυνση των καταθετών σε περίπτωση διάσωσης τραπεζών σε χώρα της ευρωζώνης.
Μιλώντας στο ολλανδικό δίκτυο Rtl είπε χαρακτηριστικά «θα σπάσουμε τον αυτοματισμό που θέλει να επιβαρύνονται τα κράτη και οι φορολογούμενοι για τις τραπεζικές κρίσεις... Στο εξής θα θίγονται και οι τράπεζες οι ίδιες και...
οι καταθέτες... Σε αυτό θα πρέπει να συνηθίσουν οι αγορές».
Οι νέες δηλώσεις του Ντάισελμπλουμ έρχονται μετά και από τα όσα υποστήριξε ο εκπρόσωπος του επιτρόπου εσωτερικής αγοράς της ΕΕ Μισέλ Μπαρνιέ, η οποία τόνισε ότι με - υπό συζήτηση- νόμο της ΕΕ ανοίγουν το δρόμο ώστε οι καταθέσεις άνω των 100.000 ευρώ να χρησιμοποιηθούν για διασώσεις τραπεζών.
Αντιδρούν Ολάντ - Ραχόι
Οι καταθέσεις πρέπει να είναι εγγυημένες, η Κύπρος είναι μοναδική περίπτωση, δήλωσε από την πλευρά του την Τρίτη ο πρόεδρος της Γαλλίας Φρανσουά Ολάντ.
Παρόμοιες ήταν και οι δηλώσεις του ισπανού πρωθυπουργού Μαριάνο Ραχόι.
Από newpost
 
http://greki-gr.blogspot.gr/2013/03/blog-post_5393.html

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Next previous home

Αναζήτηση στο ιστολόγιο

-------\ KRYON IN HELLENIC /-------

-------\ KRYON  IN  HELLENIC /-------
Ο Κρύων της Μαγνητικής Υπηρεσίας... Συστήνεται απλώς σαν βοηθός από την άλλη πλευρά του «πέπλου της δυαδικότητας», χωρίς υλική μορφή ή γένος. Διαμέσου του Λη Κάρολ, αναφέρεται στις ριζικές αλλαγές που συμβαίνουν στη Γη και τους Ανθρώπους αυτή την εποχή.

------------\Αλκυόν Πλειάδες/-------------

------------\Αλκυόν Πλειάδες/-------------
Σκοπός μας είναι να επιστήσουμε την προσοχή γύρω από την ανάγκη να προετοιμαστούμε γι' αυτό το μεγάλο αστρικό γεγονός, του οποίου η ενέργεια ήδη έχει αρχίσει να γίνεται αντιληπτή στον πλανήτη μας μέσα από φωτεινά φαινόμενα, όμορφες λάμψεις, την παράξενη παθητική συμπεριφορά του ήλιου, αύξηση των εμφανίσεων μετεωριτών, διακοπών ρεύματος.. όλα αυτά είναι ενδείξεις της επικείμενης άφιξης της τεράστιας ηλεκτρομαγνητικής του ζώνης η οποία είναι φορτισμένη με φωτονικά σωματίδια, και κάθε ημέρα που περνάει αυξάνονται όλο και περισσότερο.

Οι επισκεπτεσ μας στον κοσμο απο 12-10-2010

free counters