Σάββατο 30 Μαρτίου 2013

4 ΑΛΒΑΝΟΙ ΜΕ ΚΑΛΑΣΝΙΚΟΦ ΓΑΖΩΣΑΝ 8 ΠΕΡΙΠΟΛΙΚΑ ΚΑΙ ΜΙΑ 25ΧΡΟΝΗ ΑΘΩΑ ΔΙΕΡΧΟΜΕΝΗ ΕΛΛΗΝΙΔΑ Η ΟΠΟΙΑ ΔΥΣΤΥΧΩΣ ΠΕΘΑΝΕ! ΚΡΕΜΑΣΜΑ ΕΔΩ ΚΑΙ ΤΩΡΑ ΣΤΟΥΣ ΗΘΙΚΟΥΣ ΑΥΤΟΥΡΓΟΥΣ ΚΑΙ ΣΥΝΑΥΤΟΥΡΓΟΥΣ ΤΩΝ ΦΟΝΙΑΔΩΝ, ΡΟΥΠΑΚΙΩΤΗ ΚΑΙ ΔΕΝΔΙΑ!


Όλα ξεκίνησαν την Παρασκευή το βράδυ όταν τέσσερα άτομα εισέβαλαν με καλάσνικοφ στην ταβέρνα «Μπάμπης» στο 37ο χλμ. της παλαιάς Εθνικής Οδού Αθηνών-Θηβών στα Παλαιοκούνδουρα και ακινητοποίησαν ιδιοκτήτες και πελάτες. 


Άρπαξαν χρήματα, τιμαλφή και τα κλειδιά του αυτοκινήτου (ένα μαύρο τζιπ Subaru Forester με αριθμό κυκλ. ΥΡΟ 1394) του ιδιοκτήτη. Οι άνδρες της αστυνομίας εντόπισαν τους δράστες στο ύψος της Κινέτας και άρχισαν να τους καταδιώκουν. 

 Ακολούθησε συμπλοκή και ανταλλαγή πυροβολισμών πάνω στο δρόμο η οποία οδήγησε στον τραγικό θάνατο μιας 25χρονης γυναίκας οδηγού, η οποία περνώντας τυχαία από το σημείο βλήθηκε από τα πυρά των αλβανών οι οποίοι όπως δείχνουν τα πράγματα πρόκειται για κάποιους από τους 11 αλβανούς βαρυποινίτες δραπέτες από τις φυλακές Τρικάλων πριν από λίγες μέρες !!!

 ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΑ ΣΤΟΥΣ ΔΕΝΔΙΑ-ΡΟΥΠΑΚΙΩΤΗ ΚΑΙ ΛΟΙΠΕΣ ΥΠΟΥΡΓΑΡΕΣ ΤΗΣ ΤΡΙΚΟΜΜΑΤΙΚΗΣ-ΤΡΙΔΟΣΙΛΟΓΙΚΗΣ ΤΡΟΪΚΑΝΙΚΗΣ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗΣ ΣΑΜΑΡΑ! ΦΑΝΤΑΣΤΕΙΤΕ ΠΩΣ Η ΕΛΛΑΔΑ ΕΙΝΑΙ Η ΜΟΝΑΔΙΚΗ ΧΩΡΑ ΣΤΟΝ ΔΥΤΙΚΟ ΚΟΣΜΟ ΟΠΟΥ ΤΑ ΚΑΛΑΣΝΙΚΟΦ ΤΑ ΒΡΙΣΚΕΙΣ ΚΑΤΑ ΧΙΛΙΑΔΕΣ ΑΚΟΜΑ ΚΑΙ ΣΤΑ ΠΕΡΙΠΤΕΡΑ ΑΛΛΑ ΑΚΟΜΑ Η ΚΑΤΟΧΗ ΠΟΛΕΜΙΚΩΝ ΟΠΛΩΝ ΑΠΟΤΕΛΕΙ ΠΛΗΜΜΕΛΗΜΑ ΚΑΙ ΟΧΙ ΚΑΚΟΥΡΓΗΜΑ ΚΑΙ ΜΑΛΙΣΤΑ ΙΔΙΩΝΥΜΟ ΠΟΥ ΝΑ ΕΠΙΦΕΡΕΙ ΑΥΤΟΜΑΤΩΣ ΤΗΝ ΙΣΟΒΙΑ ΚΑΘΕΙΡΞΗ ΟΠΩΣ ΚΑΙ ΘΑ ΕΠΡΕΠΕ ΕΙΔΙΚΑ ΟΤΑΝ ΚΥΚΛΟΦΟΡΟΥΝ ΚΑΤΑ ΧΙΛΙΑΔΕΣ ΤΑ ΚΑΛΑΣΝΙΚΟΦ ΣΤΗΝ ΧΩΡΑ ΜΑΣ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΛΑΘΡΑΙΟΥΣ ΕΙΣΒΟΛΕΙΣ ΦΟΝΙΑΔΕΣ.

 ΡΟΥΠΑΚΙΩΤΗΣ ΚΑΙ ΔΕΝΔΙΑΣ ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟΙ ΥΠΕΥΘΥΝΟΙ ΓΙΑ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΚΑΙ ΘΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΣΥΛΛΗΦΘΟΥΝ ΚΑΙ ΝΑ ΔΙΚΑΣΤΟΥΝ ΩΣ ΗΘΙΚΟΙ ΑΥΤΟΥΡΓΟΙ ΚΑΙ ΣΥΝΑΥΤΟΥΡΓΟΙ ΓΙΑ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΔΟΛΟΦΟΝΙΕΣ, ΒΙΑΣΜΟΥΣ, ΤΡΑΥΜΑΤΙΣΜΟΥΣ, ΛΗΣΤΕΙΕΣ ΚΑΙ ΑΠΑΓΩΓΕΣ ΤΙΣ ΟΠΟΙΕΣ ΔΙΑΠΡΑΤΤΟΥΝ ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΑ ΟΙ ΛΑΘΡΟΕΠΟΙΚΟΙ ΠΡΟΣΤΑΤΕΥΟΜΕΝΟΙ ΤΟΥΣ ΕΝ'ΌΣΟΝ ΑΥΤΟΙ ΑΠΟΔΟΜΟΥΣΑΝ ΚΑΙ ΞΕΠΟΥΛΟΥΣΑΝ ΤΟ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΚΡΑΤΟΣ ΚΥΝΗΓΩΝΤΑΣ ΜΟΝΟ ΤΗ ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ ΛΕΣ ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΗ ΥΠΑΙΤΙΑ ΓΙΑ ΤΗ ΚΑΤΑΝΤΙΑ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΛΑΟΥ, ΤΗΝ ΑΠΙΣΤΕΥΤΗ ΕΓΚΛΗΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΠΡΟΔΟΣΙΑ ΚΑΙ ΤΟ ΞΕΠΟΥΛΗΜΑ ΤΗΣ ΠΑΤΡΙΔΑΣ ΜΑΣ ΣΗΜΕΡΑ! 

ΟΛΟΙ ΜΕ ΤΗ ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ ΓΙΑ ΝΑ ΣΩΣΟΥΜΕ ΤΗΝ ΠΑΤΡΙΔΑ, ΤΙΣ ΖΩΕΣ ΜΑΣ ΚΑΙ ΝΑ ΑΠΟΝΕΜΗΘΕΙ ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗ ΚΑΙ ΠΑΡΑΔΕΙΓΜΑΤΙΚΗ ΤΙΜΩΡΙΑ ΟΛΩΝ ΑΥΤΩΝ ΤΩΝ ΚΑΦΡΩΝ ΠΟΥ ΜΑΣ ΟΔΗΓΗΣΑΝ ΜΕΧΡΙ ΕΔΩ. ΟΙ ΚΡΕΜΑΛΕΣ ΣΑΣ ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΝ ΠΡΟΔΟΤΕΣ! 

ΤΑ ΘΕΡΜΟΤΕΡΑ ΣΥΛΛΥΠΗΤΗΡΙΑ ΣΤΗΝ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΦΙΛΟΥΣ ΤΗΣ ΑΤΥΧΗΣ ΚΟΠΕΛΑΣ ΠΟΥ ΕΠΕΣΕ ΚΑΙ ΑΥΤΗ ΣΤΟ ΒΩΜΟ ΤΗΣ ΠΟΛΥΠΟΛΙΤΙΣΜΙΚΟΤΗΤΑΣ ΚΑΙ ΑΠΟΤΕΛΕΙ ΕΝΑ ΑΚΟΜΑ ΘΥΜΑ ΤΗΣ ΓΕΝΟΚΤΟΝΙΑΣ ΠΟΥ ΣΥΝΤΕΛΕΙΤΑΙ ΕΔΩ ΚΑΙ 22 ΧΡΟΝΙΑ ΣΤΗΝ ΠΑΤΡΙΔΑ ΜΑΣ ΜΕ ΤΗΝ ΕΙΣΒΟΛΗ ΤΩΝ ΛΑΘΡΕΠΟΙΚΩΝ.  
 
http://ygro-pyr.blogspot.gr/2013/03/4-8-25.html

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Next previous home

Αναζήτηση στο ιστολόγιο

-------\ KRYON IN HELLENIC /-------

-------\ KRYON  IN  HELLENIC /-------
Ο Κρύων της Μαγνητικής Υπηρεσίας... Συστήνεται απλώς σαν βοηθός από την άλλη πλευρά του «πέπλου της δυαδικότητας», χωρίς υλική μορφή ή γένος. Διαμέσου του Λη Κάρολ, αναφέρεται στις ριζικές αλλαγές που συμβαίνουν στη Γη και τους Ανθρώπους αυτή την εποχή.

------------\Αλκυόν Πλειάδες/-------------

------------\Αλκυόν Πλειάδες/-------------
Σκοπός μας είναι να επιστήσουμε την προσοχή γύρω από την ανάγκη να προετοιμαστούμε γι' αυτό το μεγάλο αστρικό γεγονός, του οποίου η ενέργεια ήδη έχει αρχίσει να γίνεται αντιληπτή στον πλανήτη μας μέσα από φωτεινά φαινόμενα, όμορφες λάμψεις, την παράξενη παθητική συμπεριφορά του ήλιου, αύξηση των εμφανίσεων μετεωριτών, διακοπών ρεύματος.. όλα αυτά είναι ενδείξεις της επικείμενης άφιξης της τεράστιας ηλεκτρομαγνητικής του ζώνης η οποία είναι φορτισμένη με φωτονικά σωματίδια, και κάθε ημέρα που περνάει αυξάνονται όλο και περισσότερο.

Οι επισκεπτεσ μας στον κοσμο απο 12-10-2010

free counters