Πέμπτη 7 Φεβρουαρίου 2013

Υπεράνω Όλων η Πατρίς: Μια εθνική έκκληση ενός απλού Έλληνα


Μέχρι εδώ και μη παρέκει !
ΥΠΕΡΑΝΩ ΟΛΩΝ Η ΠΑΤΡΙΣ
Νομίζω ότι είναι καιρός να πάρουμε στα χέρια μας την τύχη μας,
Δεν πάει άλλο.
Καλώ όλους, αριστερούς, κεντρώους, δεξιούς, δεν με ενδιαφέρει που ανήκουν αρκεί να πιστεύουν στην Ελλάδα σαν Ελληνες ένα σώμα να συστρατευτούμε σε ένα νέο κίνημα το οποίο θα συμπαρασύρει και τους υπάρχοντες σε άλλα κόμματα, ή και ολόκληρα κόμματα να ανταποκριθούν στο κάλεσμά μας.
Τα παλαιά κόμματα πρέπει να σβήσουν Και ο λόγος είναι ότι ανήκουν κάπου, κάπου έχουν χρέος και πρέπει να το αποπληρώσουν και εμείς δεν θέλουμε χρέη.
Θέλουμε μια Ελλάδα ακέραιη, μια Ελλάδα σοβαρή που θα την σέβονται μια Ελλάδα ανεξάρτητη από δεσμεύσεις Και αφού αποδεχθούμε αυτά όλοι είμαι σίγουρος πως και χρήματα θα βρεθούν και πως πόρτες θα ανοίξουν.
Και το όνομα της κινήσεως αυτής, ΠΑΤΡΙΣ.
ΠΑΤ-ριωτικη Ρ-ιζοσπαστική Ι-στορική Σ-υμαχία
Ξέρω, ότι όταν παίρνουμε απόφαση να είμαστε δυνατοί γινόμαστε δυνατοί
Αρχές μου και αρχές όσων δέχονται να συστρατευθούν μαζί μου:

1- Εάν θέσουμε υποψηφιότητα και εκλεγούμε όποια θέση και να πάρουμε στην Βουλή δεν θέλουμε μισθό, θα είμαστε άμισθοι. Ο καθένας μας με ότι έχει και ζει. Δεν θέλουμε αυτοκίνητο, δεν θέλουμε παροχές γενικά, ακόμη και οι σύμβουλοί μας θα έχουν προσφερθεί να παρέχουν τις υπηρεσίες τους αμισθί. Κατάργηση των βουλευτικών προνομίων. Τα Οφίκια ή το να υπηρετείς το Έθνος, είναι Τιμή και όχι έσοδο. Κατάργηση κρατικής χρηματοδότησης των κομμάτων.

2- Ισχυρή Ελλάδα - Ιδιαίτερη μνεία στις Ένοπλες Δυνάμεις μας. Θα ξαναπάρουμε την τύχη μας στα χέρια μας. Κλείσιμο, σφράγισμα των συνόρων μας.

3- Διεκδίκηση. Ό,τι μας ανήκει και μας πρέπει. Α.Ο.Ζ., 12 Μίλια κτλ.

4- Η Κύπρος είναι Ελληνική και θα βρίσκεται υπό την προστασία μας.

5- Δεν επιτρέπουμε σε κανέναν να μας αμφισβητεί και να χρησιμοποιεί ονόματα και σύμβολά μας, στους δε γείτονές μας θα τους μάθουμε να μας σέβονται και να μην μας αμφισβητούν.

6- Οι Ελληνικοί πληθυσμοί εκτός Ελλάδος θα είναι προστατευόμενοι της Μητέρας Πατρίδος (δεν θα επιτρέπουμε σε κανέναν και πουθενά να κακοποιεί Έλληνα) και αρωγοί των διεκδικήσεών των.

7- Επανεξετάζουμε τις φιλίες μας γενικά υπό άλλη βάση.

8- Δυνατά κίνητρα για την γεννητικότητα (υπογεννητικότητα), των ελληνικών οικογενειών.

9- Επίσης, σοβαρά κίνητρα για επιστροφή στην επαρχία.

10- Παιδεία, μια αλλαγή σε βάθος Εθνικής Παιδείας. Πρέπει τα παιδιά μας να μάθουν επιτέλους την Ιστορία του Έθνους και ποιοι πραγματικά είμαστε, αλλά να μάθουν και ελληνικά!

11- Φυσικά καταγγελία του μνημονίου εάν δεν έχει ακόμη γίνει. Έλεγχος χρέους και δανειακών συμβάσεων 1974 μέχρι σήμερα.

12- Γερμανικές αποζημιώσεις. Άμεσος διεκδίκησή των.

13- Οι σχέσεις μας με την Ευρώπη σε άλλη διάσταση.

14- Λαθρομετανάστες, στα σπίτια τους. Ακόμη θα επανεξετασθούν και όσοι τους δόθηκε ελληνική υπηκοότητα (πως και γιατί . Όσοι δε έχουν πράξει αδικήματα θα τα πληρώσουν και με υποχρεωτική εργασία.

15- Όσοι έπραξαν αδικήματα κατά της Ελλάδος, του Δημοσίου κτλ. Θα πληρώσουν, θα επιστραφούν τα χρήματα στο ακέραιο και θα δικασθούν ανάλογα.

16- Άνοιγμα του Φακέλου της Κύπρου.

17- Πόθεν έσχες σε όλους που είχαν αξιώματα, θέσεις δημοσίου κτλ. από το 1974 μέχρι σήμερα. Δημιουργία ομάδος ελεγκτών προς αναζήτηση των κυβερνητικών εταιρειών, για το που πήγαιναν και ακόμη πάνε τα χρήματα. Ειδικό δικαστήριο για όλα αυτά. Και δημεύσεις περουσιών.

18- Αλλαγή Συντάγματος.

19- Επανεξέταση συντάξεων, μισθών και αποζημιώσεων.

20- Ελληνικά προϊόντα.

Πρέπει η Ελλάς να γίνει σεβαστή ανά τον Κόσμο και θα γίνει!!
Πρέπει αυτό το κίνημα να αγκαλιάσει όλους τους Ελληνες χωρίς κίνητρα,
απλά προσφορά στην Ελλάδα.
Μεταξύ άλλων θα αναγνωρισθούν οι Ήρωες της Κύπρου και όλων των μαχών που έλαβαν μέρος Έλληνες. Επίσης, λείψανα νεκρών μας και νεκροταφεία εκτός Ελλάδος θα αποκατασταθούν.
Πολλοί θα πουν, πως γίνονται αυτά;
Εγώ λέω ότι, ό,τι θες το αποκτάς εάν πραγματικά το θες δυνατά με την ψύχη σου, δεν υπάρχει τίποτα μη πραγματοποιήσιμο!!!!

Χρειάζεται η Ελλάς Δυνατόν Ηγέτη και Πίστη στα Δίκαιά μας, αυτό είναι όλο.
Οι Καραϊσκάκηδες και Κολοκοτρωναίοι δεν εσκέφθηκαν ποτέ ότι δεν γίνεται αυτό που είχαν στο μυαλό τους, διότι εάν είχαν αμφιβολίες δεν θα το τολμούσαν.
Πίστευαν απόλυτα λοιπόν, ότι τα πάντα γίνονται και όπως πάντα φωτιά και τσεκούρι στους προδότες διότι, ατυχώς υπάρχουν πολλοί.

με πατριωτικούς χαιρετισμούς προς όλους τους Έλληνες
Αλέξανδρος Νικόπουλος
Έλληνας που έζησε για δεκαετίες στην Αυστραλία και επαναπατρίστηκε προσφάτως για να απολάυσει ο ίδιος και η οικογένειά του την Ελλάδα, μια Ελλάδα που τον πληγώνει!
nalec@windowslive.com

http://infognomonpolitics.blogspot.gr/2013/02/blog-post_6.html#.URNIJB0tPwk
 
http://www.gataros.net/2013/02/blog-post_2624.html

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Next previous home

Αναζήτηση στο ιστολόγιο

-------\ KRYON IN HELLENIC /-------

-------\ KRYON  IN  HELLENIC /-------
Ο Κρύων της Μαγνητικής Υπηρεσίας... Συστήνεται απλώς σαν βοηθός από την άλλη πλευρά του «πέπλου της δυαδικότητας», χωρίς υλική μορφή ή γένος. Διαμέσου του Λη Κάρολ, αναφέρεται στις ριζικές αλλαγές που συμβαίνουν στη Γη και τους Ανθρώπους αυτή την εποχή.

------------\Αλκυόν Πλειάδες/-------------

------------\Αλκυόν Πλειάδες/-------------
Σκοπός μας είναι να επιστήσουμε την προσοχή γύρω από την ανάγκη να προετοιμαστούμε γι' αυτό το μεγάλο αστρικό γεγονός, του οποίου η ενέργεια ήδη έχει αρχίσει να γίνεται αντιληπτή στον πλανήτη μας μέσα από φωτεινά φαινόμενα, όμορφες λάμψεις, την παράξενη παθητική συμπεριφορά του ήλιου, αύξηση των εμφανίσεων μετεωριτών, διακοπών ρεύματος.. όλα αυτά είναι ενδείξεις της επικείμενης άφιξης της τεράστιας ηλεκτρομαγνητικής του ζώνης η οποία είναι φορτισμένη με φωτονικά σωματίδια, και κάθε ημέρα που περνάει αυξάνονται όλο και περισσότερο.

Οι επισκεπτεσ μας στον κοσμο απο 12-10-2010

free counters