Παρασκευή 18 Ιανουαρίου 2013

Ο σεβασμός σε αντισυνταγματικούς νόμους δεν είναι υποχρέωση των Ελλήνων

 
Μας πιέζουν και μας εκβιάζουν με όλους τους τρόπους. Με το αζημίωτο, σπέρνουν το φόβο σ’ έναν ολόκληρο λαό, τα μέσα μαζικής εξαπάτησης, ομαδόν κι εν χορώ με το διαπλεκόμενο σύμπλεγμα νομοθετικής, δικαστικής και εκτελεστικής εξουσίας.
του Ishkander
Ελάχιστοι πλέον με σώα ακόμα τα φρένα και χωρίς προσωπική ή άλλη ιδιοτέλεια έχουν απομείνει που να τρέφουν κάποιου είδους εκτίμηση στην σημερινή Βουλή των Ελλήνων…

Κάποιοι προτιμούμε να την αποκαλούμε «Βουλή των Αχρησίμευτων».
Έχομε αφενός έναν θλιβερό πρωθυπουργεύοντα. Οσφυοκάμπτη τον λέγαμε. Τώρα ακούμε από παλιό του μπιστικό, ότι αρέσκεται “να κάθεται” στα τέσσερα. Στο πλευρό του ο [παρα]συνταγματολόγος με την ψυχογενή βουλιμία, επιδέξιος νομικός, όχι αβάσιμα σεσημασμένος στη συλλογική συνείδηση ως ο νομικός εγκέφαλος της διαπλοκής. Και στη γωνία του κυβερνητικού κάδρου το ξεθυμασμένο εκτόπλασμα της ανανεωτικής αριστεράς, να ψελλίζει με σοβαροφάνεια “παρών” στη γενοκτονία.
Ένας ολόκληρος λαός, εν χωρώ πια, άλλους τους οικτίρουμε επειδή ψηφίζουν άβουλοι και μοιραίοι το ξεπούλημα της χώρας των πατεράδων μας κι άλλους τους οικτίρουμε επειδή στρογγυλοκαθισμένοι στα βουλευτικά τους έδρανα, καταψηφίζουν αυτό το ξεπούλημα, δίνοντας παράταση σε αυτήν τη θλιβερή Βουλή.
Οι δεύτεροι, εξίσου άβουλοι, εξίσου μοιραίοι, ξυπνούν ελπίζοντας και κοιμούνται προσευχόμενοι, να μη φτάσει ποτέ η αποφράδα εκείνη στιγμή που θα χρειαστεί ίσως να πάρουν εκείνοι τις αποφάσεις για το μέλλον αυτής της άμοιρης χώρας. Επιβιώνουν κάνοντας ό,τι μπορούν με τις πράξεις και τις παραλείψεις τους για να αποφύγουν αυτήν την ευθύνη! Έχουν κι “αθυρόστομους” εκπροσώπους στις τάξεις τους, που ρίχνουν κι αυτοί νερό στη σκάφη της αγανάκτησής μας, ασπαζόμενοι στη θεωρία την άμεση δημοκρατία. Κι όχι τίποτα άλλο, αλλά πληρώνονται από τους φόρους ημών των υποζυγίων τα οδοιπορικά τους για να τριγυρνάνε στους ραδιοφωνικούς σταθμούς του κλεινού άστεως και να μπουρδολογούν, τρομοκρατώντας τους «νοικοκυραίους», αντί για να πάνε στα χωριά τους και να εφαρμόσουν τις θεωρίες του στην πράξη. Δεν έχουν εκεί διαλυμένους συνεταιρισμούς με παραγωγικές υποδομές που σαπίζουν ή μήπως δεν υπάρχουνε άνθρωποι εκεί, με ιδέες και όρεξη για δουλειά, πρόθυμοι να ξεκινήσουνε την ανοικοδόμηση του χάους που δημιούργησε το πολιτικό τους σύστημα?
Πρέπει να συνεχίσομε να τους υπομένομε βουτηγμένοι στην ψυχοφθόρα σιωπηρή μας οργή και να υπακούμε σε νόμους που απορρέουν από πράξεις νομοθετικού περιεχομένου που τις περισσότερες φορές παραβιάζουν το Σύνταγμα?


Ο σεβασμός σε αντισυνταγματικούς νόμους δεν είναι υποχρέωση των Ελλήνων.Το αντίθετο είναι υποχρέωση των εντίμων Ελλήνων, όσων θυμόμαστε εκείνο το περιβόητο ακροτελεύτιο:
 «Η τήρηση του Συντάγματος επαφίεται στον πατριωτισμό των Ελλήνων». Ισχύει ακόμα!
my-pillow-book.blogspot.gr
freepen.gr
http://epanastasi-gr.blogspot.com

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Next previous home

Αναζήτηση στο ιστολόγιο

-------\ KRYON IN HELLENIC /-------

-------\ KRYON  IN  HELLENIC /-------
Ο Κρύων της Μαγνητικής Υπηρεσίας... Συστήνεται απλώς σαν βοηθός από την άλλη πλευρά του «πέπλου της δυαδικότητας», χωρίς υλική μορφή ή γένος. Διαμέσου του Λη Κάρολ, αναφέρεται στις ριζικές αλλαγές που συμβαίνουν στη Γη και τους Ανθρώπους αυτή την εποχή.

------------\Αλκυόν Πλειάδες/-------------

------------\Αλκυόν Πλειάδες/-------------
Σκοπός μας είναι να επιστήσουμε την προσοχή γύρω από την ανάγκη να προετοιμαστούμε γι' αυτό το μεγάλο αστρικό γεγονός, του οποίου η ενέργεια ήδη έχει αρχίσει να γίνεται αντιληπτή στον πλανήτη μας μέσα από φωτεινά φαινόμενα, όμορφες λάμψεις, την παράξενη παθητική συμπεριφορά του ήλιου, αύξηση των εμφανίσεων μετεωριτών, διακοπών ρεύματος.. όλα αυτά είναι ενδείξεις της επικείμενης άφιξης της τεράστιας ηλεκτρομαγνητικής του ζώνης η οποία είναι φορτισμένη με φωτονικά σωματίδια, και κάθε ημέρα που περνάει αυξάνονται όλο και περισσότερο.

Οι επισκεπτεσ μας στον κοσμο απο 12-10-2010

free counters