Κυριακή 16 Δεκεμβρίου 2012

“Ζωή μας έχει γίνει κόλαση και πανηγυρίζετε που πήραμε την δόση;”

Στρώσανε κόκκινα χαλιά και πανηγύριζαν στον Σκάϊ μέχρι που τους γείωσε κανονικά η άλλοτε Πασοκάρα – ομαδάρα Ελένη Καλογεροπούλου. O Χρήστος Κούτρας και ο Νίκος Ευαγγελάτος χτυπιόντουσαν ότι πρόκειται για μια θετικότατη απόφαση που θα βάλει τις βάσεις για την ανάταξη της Ελληνικής οικονομίας.

Μάλιστα ισχυριζόντουσαν οτι θα επωφεληθεί ταμάλλα και η Ελληνική μεσαία τάξη, για να εισπράξουν την απάντηση από την Καλογεροπούλου: “Θα αλλάξει κάτι στην καθημερινότητά μας; θα βάλουν πετρέλαιο οι άπορες οικογένειες; Θα …καταργηθεί το χαράτσι και όλη η φοροεισπρακτική πολιτική; Θα σταματήσουν τα λουκέτα που μπαίνουν καθημερινά;”

Αμέσως ο Χ.κούτρας πήρε φόρα και άρχισε να φωνάζει εκσφενδονίζοντας φιλοκυβερνητικές θέσεις: “Τι λες Ελένη! Θα πέσουν χρήματα στην Ελληνική οικονομία, οι δημόσιοι υπάλληλοι θα πάρουν το εφάπαξ και σύμφωνα με τον πρωθυπουργό τον οποίο επικαλούμαι, τα πράγματα θα είναι τελείως διαφορετικά. Δηλαδή να τους τα δώσουμε πίσω τα λεφτά; δεν τα θες;”

Επειδή όμως το anti-ntp.net παρακολουθεί τα πάντα, βρήκαμε και την απάντηση του Χάρρυ κλιν στον Κούτρα που ήτο και άμεση!



http://eleftheriskepsii.blogspot.gr/2012/12/blog-post_2508.html

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Next previous home

Αναζήτηση στο ιστολόγιο

-------\ KRYON IN HELLENIC /-------

-------\ KRYON  IN  HELLENIC /-------
Ο Κρύων της Μαγνητικής Υπηρεσίας... Συστήνεται απλώς σαν βοηθός από την άλλη πλευρά του «πέπλου της δυαδικότητας», χωρίς υλική μορφή ή γένος. Διαμέσου του Λη Κάρολ, αναφέρεται στις ριζικές αλλαγές που συμβαίνουν στη Γη και τους Ανθρώπους αυτή την εποχή.

------------\Αλκυόν Πλειάδες/-------------

------------\Αλκυόν Πλειάδες/-------------
Σκοπός μας είναι να επιστήσουμε την προσοχή γύρω από την ανάγκη να προετοιμαστούμε γι' αυτό το μεγάλο αστρικό γεγονός, του οποίου η ενέργεια ήδη έχει αρχίσει να γίνεται αντιληπτή στον πλανήτη μας μέσα από φωτεινά φαινόμενα, όμορφες λάμψεις, την παράξενη παθητική συμπεριφορά του ήλιου, αύξηση των εμφανίσεων μετεωριτών, διακοπών ρεύματος.. όλα αυτά είναι ενδείξεις της επικείμενης άφιξης της τεράστιας ηλεκτρομαγνητικής του ζώνης η οποία είναι φορτισμένη με φωτονικά σωματίδια, και κάθε ημέρα που περνάει αυξάνονται όλο και περισσότερο.

Οι επισκεπτεσ μας στον κοσμο απο 12-10-2010

free counters