Σάββατο 17 Νοεμβρίου 2012

ΠΡΩΤΟΦΑΝΕΣ: Εισηγούνται “εξεταστική” φιάσκο που θα βγάζει από το κάδρο Παπανδρέου, Παπακωνσταντίνου και Προβόπουλο!

Την ίδια στιγμή που ο πρόεδρος της βουλής δεν έχει φέρει για συζήτηση την πρόταση εξεταστικής από τον ΣΥΡΙΖΑ οπως και την εισήγηση των Ανεξαρτήτων Ελλήνων που κινούνται απολύτως στην σωστή κατεύθυνση, “κάποιοι” έχουν το θράσος να εισηγούνται στην κυβέρνηση αντιπρόταση με μία εξεταστική – οπερέτα!

Μία πρόταση ενδεικτική για τα συμφέροντα των βαρώνων που θέλουν διακαώς την αναδιάρθρωση του πολιτικού σκηνικού με την δημιουργία ενός δήθεν “ευρωπαϊκού” κόμματος για να βρουν στέγη τα ορφανά του Σημίτη και της διαπλοκής! 

Εξόφθαλμη είναι και η στήριξη ενός τέτοιου ενδεχομένου από τα εξαπτέρυγα των βαρώνων, αφού εάν γίνει η εξεταστική όπως προτείνεται από τα δύο κόμματα της αντιπολίτευσης, εκτός από τους πολιτικούς εγκληματίες, θα ακολουθήσουν και οι κρατικοδίαιτοι επιχειρηματίες – εκδότες που απόλαυσαν και απολαμβάνουν χρηματοδοτήσεις αφειδώς από το τραπεζικό σύστημα, που καλούνται να εξοφλήσουν οι Έλληνες φορολογούμενοι!

Θα έχει τεράστιο ενδιαφέρον να δούμε εάν θα τολμήσουν να το κάνουν. Να υπάρξουν δηλαδή βουλευτές της ΝΔ που θα βάλουν στο ίδιο τσουβάλι την κυβέρνηση Καραμανλή που σε συνθήκες εσωτερικού χάους, πανευρωπαϊκής ύφεσης, σκανδάλου Lehman και ελεεινής αντιπολίτευσης, παρέδωσε τα Spreads κάτω από τις 130 μβ, ενώ η συμμορία που ακολούθησε, με ισχυρή κοινοβουλευτική πλειοψηφία, συνδικάτα, ΜΜ”Ε” στο πλευρό της, συνθήκες ανάκαμψης της ευρωζώνης, χωρίς αντιπολίτευση, κατέστρεψε την χώρα εκτοξεύοντας όχι μόνο τα Spreads, αλλά εξοβελίζοντας μας από τις αγορές. Με δόλιο τρόπο, με χαλκευμένα στοιχεία, με ΕΛΣΤΑΤ, με κρυφές συνομιλίες, με Τ3 – Τ10 και με καταστροφικές δηλώσεις.

Να δούμε εάν θα υπάρξουν πολιτικά ανδρείκελα, που θα δεχτούν τις γελοίες αιτιάσεις περί “ανόδου του χρέους” μετά το 2004, όταν η τότε κυβέρνηση έπρεπε να αποπληρώσει:
-Τις σκανδαλώδεις συμβάσεις (Siemens, υποβρύχια, C4i, MAN, BENZ, ΟΣΕ κλπ κλπ)
-Το κολοσσιαίο κόστος των Olympic Games

-Την διάλυση των ασφαλιστικών ταμείων και το σκάνδαλο του χρηματιστηρίου, που σύμφωνα με τον “πράσινο” Μαγκούφη, στέρησε 65 δις ζεστό χρήμα που ΕΚΛΑΠΗ και φυγαδεύτηκε στο εξωτερικό.
-Τα Swaps για τα οποία ακόμα δεν έχει λογοδοτήσει ούτε ο Σημίτης, ούτε ο Παπακωνσταντίνου. Την ληστεία του δημοσίου πλούτου με την ισοτιμία εισόδου στο Ευρώ

Και τόσα άλλα. Βέβαια, αυτά έχουν ελάχιστη σημασία όταν μιλάμε για ένα κοινοβούλιο που νομιμοποίησε τους στόχους του μνημονίου με την ψήφο του, όταν σήμερα έχουν πέσει πάνω από 40 ποσοστιαίες μονάδες (!!) έξω, διαλύοντας την χώρα. Εάν αυτοί οι άνθρωποι ήταν μέλη ιδιωτικής επιχείρησης, δεν θα ήταν απλά απολυμένοι, αλλά όλοι τους κατηγορούμενοι για κακουργηματική απιστία.

Εάν λοιπόν υπάρξουν βουλευτές της πλειοψηφίας που θα συνηγορήσουν σε εξεταστική χωρίς ΕΛΣΤΑΤ, χωρίς Παπανδρέου, Παπακωνσταντίνου και Προβόπουλο, θα τεθούν αυτομάτως συνυπεύθυνοι του μεγαλύτερου εγκλήματος που έχει διαπράξει δημοκρατικά εκλεγμένη κυβέρνηση στη νεώτερη ιστορία της Ελλάδας. Ας το σκεφτούν αυτό πάρα πολύ καλά.








olympia.gr

http://eleftheriskepsii.blogspot.gr/2012/11/blog-post_7958.html

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Next previous home

Αναζήτηση στο ιστολόγιο

-------\ KRYON IN HELLENIC /-------

-------\ KRYON  IN  HELLENIC /-------
Ο Κρύων της Μαγνητικής Υπηρεσίας... Συστήνεται απλώς σαν βοηθός από την άλλη πλευρά του «πέπλου της δυαδικότητας», χωρίς υλική μορφή ή γένος. Διαμέσου του Λη Κάρολ, αναφέρεται στις ριζικές αλλαγές που συμβαίνουν στη Γη και τους Ανθρώπους αυτή την εποχή.

------------\Αλκυόν Πλειάδες/-------------

------------\Αλκυόν Πλειάδες/-------------
Σκοπός μας είναι να επιστήσουμε την προσοχή γύρω από την ανάγκη να προετοιμαστούμε γι' αυτό το μεγάλο αστρικό γεγονός, του οποίου η ενέργεια ήδη έχει αρχίσει να γίνεται αντιληπτή στον πλανήτη μας μέσα από φωτεινά φαινόμενα, όμορφες λάμψεις, την παράξενη παθητική συμπεριφορά του ήλιου, αύξηση των εμφανίσεων μετεωριτών, διακοπών ρεύματος.. όλα αυτά είναι ενδείξεις της επικείμενης άφιξης της τεράστιας ηλεκτρομαγνητικής του ζώνης η οποία είναι φορτισμένη με φωτονικά σωματίδια, και κάθε ημέρα που περνάει αυξάνονται όλο και περισσότερο.

Οι επισκεπτεσ μας στον κοσμο απο 12-10-2010

free counters