Παρασκευή 26 Οκτωβρίου 2012

Καμμένος σε Σαμαρά: Θέλετε να δώσετε το Ελληνικό σε εφοπλιστές που σας χρηματοδότησαν

Μια σημαντική καταγγελία που αφορά την προεκλογική χρηματοδότηση του Αντώνη Σαμαρά από Έλληνες εφοπλιστές με αντάλλαγμα τη μελλοντική παραχώρηση της έκτασης του πρώην αεροδρομίου του Ελληνικού έκανε από το βήμα της Βουλής ο πρόεδρος των Ανεξάρτητων Ελλήνων κ.Πάνος Καμμένος. 
Σύμφωνα με τα πρακτικά που δημοσιεύονται στο επίσημο site της Βουλής, ο κ. Καμμένος διατύπωσε την...
καταγγελία του ως εξής:
Το ίδιο ακριβώς ισχύει και για το Ελληνικό στο οποίο βιαστήκατε να βγάλετε τους βατραχανθρώπους του Λιμενικού, να βγάλετε και να αλλάξετε όλη την παραλία, να τουμπάρετε κάθε περιβαλλοντική μελέτη που υπήρχε σε σχέση με τον αιγιαλό και την παραλία και να τη δώσετε σε εταιρεία του Κατάρ που από πίσω είναι Έλληνες εφοπλιστές, που σας χρηματοδότησαν πριν τις εκλογές. Αν βγούμε ψεύτες, θα ζητήσουμε συγγνώμη, αλλά έτσι είναι. Μέχρι και τα σχέδια φέρατε, τα οποία δεν τα φέρατε για να ψηφίσει η Βουλή, τα φέρνετε σε τροπολογία που αύριο θα συζητήσουμε κι ακόμα δεν την ξέρουμε. Αυτό είναι το ξεπούλημα. 
Υποθέτω ότι μέσα στις επόμενες μέρες ο κ.Καμμένος θα επιβεβαιώσει τους ισχυρισμούς του προσκομίζοντας στοιχεία με συγκεκριμένα ονόματα εφοπλιστών και συγκεκριμένα "δρομολόγια" χρημάτων. Για ακόμα μια φορά, η αξιοπιστία του κ.Καμμένου θα δοκιμαστεί... 
Από το "press-gr", μέσω "Σίβυλλα"

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Next previous home

Αναζήτηση στο ιστολόγιο

-------\ KRYON IN HELLENIC /-------

-------\ KRYON  IN  HELLENIC /-------
Ο Κρύων της Μαγνητικής Υπηρεσίας... Συστήνεται απλώς σαν βοηθός από την άλλη πλευρά του «πέπλου της δυαδικότητας», χωρίς υλική μορφή ή γένος. Διαμέσου του Λη Κάρολ, αναφέρεται στις ριζικές αλλαγές που συμβαίνουν στη Γη και τους Ανθρώπους αυτή την εποχή.

------------\Αλκυόν Πλειάδες/-------------

------------\Αλκυόν Πλειάδες/-------------
Σκοπός μας είναι να επιστήσουμε την προσοχή γύρω από την ανάγκη να προετοιμαστούμε γι' αυτό το μεγάλο αστρικό γεγονός, του οποίου η ενέργεια ήδη έχει αρχίσει να γίνεται αντιληπτή στον πλανήτη μας μέσα από φωτεινά φαινόμενα, όμορφες λάμψεις, την παράξενη παθητική συμπεριφορά του ήλιου, αύξηση των εμφανίσεων μετεωριτών, διακοπών ρεύματος.. όλα αυτά είναι ενδείξεις της επικείμενης άφιξης της τεράστιας ηλεκτρομαγνητικής του ζώνης η οποία είναι φορτισμένη με φωτονικά σωματίδια, και κάθε ημέρα που περνάει αυξάνονται όλο και περισσότερο.

Οι επισκεπτεσ μας στον κοσμο απο 12-10-2010

free counters