Σάββατο 6 Οκτωβρίου 2012

Οι 'Ελληνες πολιτικοί ΔΕΝ αλλάζουν με τίποτα, ούτε κόβουν τις κακές συνήθειες

Δύο υπουργοί και κρατικοδίαιτοι αξιωματούχοι στη Νέα Υόρκη γιά τα... ψώνια τους
 

''Τουρισμός''  διάρκειας 7 ημερών γιά την υπουργό και 5 γιά τον υπουργό. 'Αφιξη 6 Οκτωβρίου.
 

Αναμένουμε με αγωνία να δούμε -όπως συνηθίζεται με τους 'Ελληνες πολιτικούς- σε ποιά πολυκαταστήματα και εστιατόρια της μεγαλούπολης, θα προβάλουν... τουριστικά την Ελλάδα και τις... ευκαιρίες γιά επενδύσεις.
 

Το βασικό θέμα που θα αναπτύξουν οι υπουργοί Ο. Κεφαλογιάννη και Ν. Μηταράκης στη Νέα Υόρκη:
''Πως να εξαπατείτε και κλέβετε σε ένα σάπιο κράτος, εξασφαλίζοντας ατιμωρησία''

Επίσημα, θα είναι στην Νέα Υόρκη γιά να συμμετάσχουν σε... ''φόρουμ'' που ονομάζεται ''1st Greek Investment Forum in NY''. Το διοργανώνουν, το Χρηματιστήριο Αθηνών και το Ελληνοαμερικάνικο Εμπορικό Επιμελητήριο, στο κτίριο του Bloomberg. 'Ολγα Κεφαλογιάννη και Νότης Μηταράκης είναι οι υπουργοί, που θα βγάλουν έναν ''δεκάρικο'' στο ''φόρουμ'' με μικρό ακροατήριο, χωρίς ουδεμία προβολή στα αμερικάνικα ΜΜΕ και -τον ''δεκάρικο''- θα τον βαφτίσουν ''προβολή της Ελλάδας στις ΗΠΑ'', όπως θα λένε ''ημέτερα'' ΜΜΕ στην Αθήνα.
 

Προτείνουμε να πάνε και στο γνωστό ζαχαροπλαστείο στο ''γκέττο'' Αστόριας, όπου μαζί με τον γιατρό Μαν. Λαμπράκη της END με τα 600 δισ. δολ., ''να τα βρουν'' γιά επενδύσεις στην Ελλάδα.
 

Θα ''διαφωτίσουν'' και τους 4-5 ανταποκριτές αθηναϊκών ΜΜΕ στο Γραφείο Τύπου, απόγευμα 9 Οκτωβρίου '12.
( Δεν γνωρίζουμε αν θα συναντηθούν με τον πλέον αξιόλογο Ελληνοαμερικανό επενδυτή, τον κ. Γ. Μπόζο )
 

Η υπουργός Τουρισμού κ. Ο. Κεφαλογιάννη, δήλωσε σε ομογενειακή εφημερίδα, ότι θα προωθήσει τον τουρισμό και στους... 'Ελληνες της Νέας Υόρκης. Δηλ., θα τους μιλήσει γιά την... Ελλάδα
 

(και θα κάνει πολλά... ταξίδια στην Βόρεια Αμερική γιά την... ''επίτευξη του στόχου'').
 

Σημ. 1: Δεν γνωρίζουμε πόσα πλήρωσε η ελληνική κυβέρνηση γιά την συμμετοχή σε ένα φόρουμ χωρίς πρακτική αξία, εκτός από τα έξοδα ''τουρισμού'' των υπουργών και των αξιωματούχων.
 

Σημ. 2: Ποιός θα ''επενδύσει'' σε μιά χώρα με σάπιο-διεφθαρμένο, γραφειοκρατικό κράτος;
 

Σημ. 3: Από τα τέλη του χρόνου δεν θα υπάρχει απευθείας αεροπορική σύνδεση ΗΠΑ-Ελλάδας




 http://www.kalami.net/

http://eleftheriskepsii.blogspot.gr/2012/10/blog-post_1893.html 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Next previous home

Αναζήτηση στο ιστολόγιο

-------\ KRYON IN HELLENIC /-------

-------\ KRYON  IN  HELLENIC /-------
Ο Κρύων της Μαγνητικής Υπηρεσίας... Συστήνεται απλώς σαν βοηθός από την άλλη πλευρά του «πέπλου της δυαδικότητας», χωρίς υλική μορφή ή γένος. Διαμέσου του Λη Κάρολ, αναφέρεται στις ριζικές αλλαγές που συμβαίνουν στη Γη και τους Ανθρώπους αυτή την εποχή.

------------\Αλκυόν Πλειάδες/-------------

------------\Αλκυόν Πλειάδες/-------------
Σκοπός μας είναι να επιστήσουμε την προσοχή γύρω από την ανάγκη να προετοιμαστούμε γι' αυτό το μεγάλο αστρικό γεγονός, του οποίου η ενέργεια ήδη έχει αρχίσει να γίνεται αντιληπτή στον πλανήτη μας μέσα από φωτεινά φαινόμενα, όμορφες λάμψεις, την παράξενη παθητική συμπεριφορά του ήλιου, αύξηση των εμφανίσεων μετεωριτών, διακοπών ρεύματος.. όλα αυτά είναι ενδείξεις της επικείμενης άφιξης της τεράστιας ηλεκτρομαγνητικής του ζώνης η οποία είναι φορτισμένη με φωτονικά σωματίδια, και κάθε ημέρα που περνάει αυξάνονται όλο και περισσότερο.

Οι επισκεπτεσ μας στον κοσμο απο 12-10-2010

free counters