Τρίτη 11 Σεπτεμβρίου 2012

Ηλεία: Συμβολικός αποκλεισμός της Πρωτοβάθμιας από δασκάλους και νηπιαγωγούς

Συμβολικό αποκλεισμό της Διεύθυνσης Πρωτοβάθμιας εκπαίδευσης, θα .....
πραγματοποιήσουν σήμερα στις 12 το μεσημέρι, δάσκαλοι και νηπιαγωγοί της Ηλείας. Σε ανακοίνωση που εξέδωσε ο σύλλογος δασκάλων και νηπιαγωγών Ηλείας, αναφέρονται τα εξής: «Η πενιχρή χρηματοδότηση της Παιδείας έχει αντίκτυπο, στα σχολεία όλης της χώρας και θα φανεί ακόμη περισσότερο τους χειμερινούς μήνες, όταν θα πρέπει να επιλέξουμε πού θα διατεθούν τα λίγα χρήματα που υπάρχουν. Δε χρειάζεται βεβαίως να πούμε για τους μισθούς μας που είναι οι κατώτεροι στην Ευρώπη και για την παροχή Ιατροφαρμακευτικής Περίθαλψης την οποία πληρώνουμε και δεν έχουμε. Και τώρα, κατ’ ακολουθία της έκθεσης του ΟΟΣΑ, μας περιμένουν δραματικές αλλαγές στο εργασιακό μας καθεστώς, μετατρέποντας τον Έλληνα Εκπαιδευτικό σε «δούλο» ενός έξωθεν συστήματος επιταγών με εγχώρια υπογραφή, στο όνομα του ευρώ και στο πλέγμα της τήρησης των υποχρεώσεών μας στους Εταίρους μας, ως τη μοναδική λύση από τη διαφυγή της κρίσης, που μέρα με τη μέρα αφήνει πίσω της στρατιές ανέργων, εξαθλιωμένους ανθρώπους και μία ύφεση που έχει ξεπεράσει σε βάθος και χρόνο κάθε προηγούμενο. Αξιολόγηση, Ανακατανομή των οργανικών θέσεων, Αύξηση του ωραρίου κατά δύο ώρες για τους δασκάλους, είναι το τρίπτυχο που θα κληθεί ως μέσο – μέτρο, να διορθώσει τις στρεβλώσεις και τα κακώς κείμενα του εκπαιδευτικού μας συστήματος. Στην πραγματικότητα: Θα καταργήσει τους αναπληρωτές και θα περιορίσει τους διορισμούς Θα αλλάξει τους όρους στο σχολείο με ένα διευθυντή που θα μετατραπεί σε επιθεωρητή και τιμωρό Θα αλλάξει το εργασιακό καθεστώς και θα συμβάλλει στις απολύσεις των συναδέλφων οι οποίοι θα κριθούν ανάξιοι να μεταβούν από τον ένα βαθμό στον επόμενο, με τη μεγάλη σφαγή από το Γ στο Β, για να μη μιλήσουμε και για τη μετάβαση από το Β στον Α Θα δίνει «φύλλο πορείας» στους συναδέλφους από περιοχή σε περιοχή, εκτός του διορισμού τους εφόσον υπάρχουν κεντά. Μετακινήσεις δηλ. εκπαιδευτικών από περιοχές που πλεονάζουν οργανικές θέσεις σε περιοχές που υπάρχει έλλειψη οργανικών».
 
 Πηγή: ilialive.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Next previous home

Αναζήτηση στο ιστολόγιο

-------\ KRYON IN HELLENIC /-------

-------\ KRYON  IN  HELLENIC /-------
Ο Κρύων της Μαγνητικής Υπηρεσίας... Συστήνεται απλώς σαν βοηθός από την άλλη πλευρά του «πέπλου της δυαδικότητας», χωρίς υλική μορφή ή γένος. Διαμέσου του Λη Κάρολ, αναφέρεται στις ριζικές αλλαγές που συμβαίνουν στη Γη και τους Ανθρώπους αυτή την εποχή.

------------\Αλκυόν Πλειάδες/-------------

------------\Αλκυόν Πλειάδες/-------------
Σκοπός μας είναι να επιστήσουμε την προσοχή γύρω από την ανάγκη να προετοιμαστούμε γι' αυτό το μεγάλο αστρικό γεγονός, του οποίου η ενέργεια ήδη έχει αρχίσει να γίνεται αντιληπτή στον πλανήτη μας μέσα από φωτεινά φαινόμενα, όμορφες λάμψεις, την παράξενη παθητική συμπεριφορά του ήλιου, αύξηση των εμφανίσεων μετεωριτών, διακοπών ρεύματος.. όλα αυτά είναι ενδείξεις της επικείμενης άφιξης της τεράστιας ηλεκτρομαγνητικής του ζώνης η οποία είναι φορτισμένη με φωτονικά σωματίδια, και κάθε ημέρα που περνάει αυξάνονται όλο και περισσότερο.

Οι επισκεπτεσ μας στον κοσμο απο 12-10-2010

free counters