Πέμπτη 13 Σεπτεμβρίου 2012

«Ανίερη Συμμαχία» ... ελλείψει «Ιερής»!!!

Γιώργος Αδαλής 
Τι συνέβη στη ζωή σας με τις τρεις τελευταίες Κυβερνήσεις; Εγινε κάτι διαφορετικό; Ποια είναι η ευθύνη της Αντιπολίτευσης στην Ελλάδα; Μια αιρετική προσέγγιση του Γιώργου Αδαλή!
Αναρωτιέμαι από εχτές που παρουσιάσαμε το βίντεο με τις εξαγγελίες Σαμαρά προεκλογικά και τις επιθέσεις του κατά του ΠΑΣΟΚ, ποιος ο λόγος που κάναμε εκλογές αφού στην ουσία, η πολιτική που ακολουθείται από την κυβέρνηση Σαμαρά είναι ταυτόσημη με αυτήν που ακολουθούσε, τόσο ο Λουκάς Παπαδήμος με την εξαμβλωματική του Κυβέρνηση, όσο και ο Γιώργος Παπανδρέου με την κυβέρνηση-παρωδία!

Παρωδία γιατί Κυβέρνηση σημαίνει υπουργοί, υφυπουργοί, υπηρεσιακοί παράγοντες! Δηλαδή όλοι αυτοί που ήταν παντελώς απόντες, από τις κεντρικές αποφάσεις που άλλαξαν τη ζωή των Ελλήνων!

Προσέξτε τώρα!

Το δίδυμο ΠΑΠ.ΓΑΠ (ΠΑΠακωνσταντίνου-Γ.Α.Παπανδρέου) αποφάσισε ερήμην του ελληνικού λαού, να υπογράψει ένα Μνημόνιο αφού προηγουμένως, ο μη εκλεγμένος από τον Ελληνικό λαό Γιώργος Παπακωνσταντίνου, υπέγραψε μια δανειακή σύμβαση μαμούθ, από μόνος του!!! Μια σύμβαση , η οποία για μεγάλο διάστημα αποτελούσε … κρατικό επτασφράγιστο μυστικό!!!

Δεν θα μπω σήμερα στα επίμαχα σημεία της παραπομπής ή όχι των Παπανδρέου και Παπακωνσταντίνου στη Δικαιοσύνη! Το έχω κάνει ήδη και θα το κάνω ξανά αν χρειαστεί!

Σήμερα όμως, ας δούμε προσεκτικά τι έπραξε το δίδυμο αυτό εις βάρος του ελληνα νοικοκύρη και του Ελληνα επιχειρηματία!

Μείωσε τους Μισθούς
Μείωσε τις συντάξεις
Αύξησε τους άμεσους φόρους
Αύξησε τον ΦΠΑ
Αύξησε τους έμμεσους φόρους
Κράτησε τις τιμές των διαρκών καταναλωτικών αγαθών σε υψηλά επίπεδα
ΔΕΝ ανακήρυξε ΑΟΖ
ΔΕΝ προχώρησε το ΕΣΠΑ
ΔΕΝ προχώρησε σε αύξηση των ρυθμών ανάπτυξης αλλά παρουσίασε ύφεση
ΥΠΑΚΟΥΣΕ με ευλάβεια στην Τρόικα 
Αύξησε την ανεργία
Αύξησε την μετανάστευση των Ελλήνων
Μείωσε το ΑΕΠ
Έδειρε τους Ελληνες που διαδήλωναν
Και στο τέλος άλλαξε αρχηγό γιατί διασύρθηκε δημοσκοπικά και κατόπιν εκλογικά

Τι έκανε κατόπιν η Κυβέρνηση-Μαριονέτα του Λουκά Παπαδήμου;

Μείωσε ξανά τους Μισθούς
Μείωσε ξανά τις συντάξεις
Αύξησε ξανά τους άμεσους φόρους
Αύξησε ξανά τους έμμεσους φόρους
Κράτησε ακόμη πιο ψηλά τις τιμές των διαρκών καταναλωτικών αγαθών σε υψηλά επίπεδα
ΔΕΝ ανακήρυξε ΑΟΖ
ΔΕΝ προχώρησε το ΕΣΠΑ
ΔΕΝ προχώρησε σε αύξηση των ρυθμών ανάπτυξης αλλά παρουσίασε ύφεση
ΥΠΑΚΟΥΣΕ κι αυτή με ευλάβεια στην Τρόικα 
Αύξησε την ανεργία περισσότερο
Αύξησε την μετανάστευση των Ελλήνων
Μείωσε το ΑΕΠ όσο κυβερνούσε
Έδειρε –σαφώς λιγότερο- τους Ελληνες που διαδήλωναν
Και στο τέλος όταν έφτασε στο απροχώρητο, έδιωξαν τον φερόμενο ως Σωτήρα, Μεγαλοτραπεζίτη Λ.Παπαδήμο και προχώρησε σε εκλογές, γιατί οι μεγάλες προσδοκίες μερίδας των Ελλήνων απέναντι στο πρόσωπο του super-golden boy, καταστράφηκαν μέσα σε μερικές εβδομάδες!

Κατόπιν, υπήρξε ένα δίμηνο στο οποίο η χώρα μας, δεν μπορούσε να κυβερνηθεί, γιατί η ΝΔ και το ΠΑΣΟΚ, συγκέντρωναν τόσο χαμηλά ποσοστά, που ακόμη κι αν έκαναν κυβέρνηση με διάφορα «πουλημένα πολιτικά κορμιά», θα ήταν τόσο εύθραυστη, που δεν θα άντεχε την πίεση του λαού!

Οσο διάστημα η χώρα δεν κυβερνούνταν από κανένα και είχε υπηρεσιακό Πρωθυπουργό τον δικαστικό, κ. Παναγιώτη Πικραμμένο:

Δεν υπήρξε καμία μείωση στους Μισθούς
Δεν υπήρξε καμία μείωση στις συντάξεις
Δεν υπήρξε καμία αύξηση στους άμεσους φόρους
Δεν υπήρξε καμία αύξηση σον ΦΠΑ
Δεν υπήρξε καμία αύξηση στους έμμεσους φόρους
Κανείς δεν έδειρε τους Ελληνες 

Αλλά μόνο ορισμένα κανάλια κι εφημερίδες είχαν πόνο για να σχηματιστεί μια κυβέρνηση που θα «ΣΩΣΕΙ» τον Ελληνικό λαό! Κι έτσι, με την πίεση και τον μπαμπούλα της χρεοκοπίας, των καταποντισμών και των λοιμών που θα έπεφταν στη χώρα από την ακυβερνησία, και ίσως και των εξωγήινων που μπορούσαν να εισβάλουν στην Αθήνα και να καταστρέψουν την Ακρόπολη, μερίδα του λαού πείστηκε και έδωσε ψήφο εμπιστοσύνης σε ΠΑΣΟΚ και ΝΔ και σχηματίστηκε επιτέλους η Κυβέρνηση Σαμαρά, η οποία παρά τις εξαγγελίες για επαναδιαπραγμάτευση του μνημονίου και όσα άκουσατε προεκλογικά, προχώρησε στα εξής:

Μείωσε ξανά τους Μισθούς
Μείωσε ξανά τις συντάξεις
Αύξησε ξανά τους άμεσους φόρους
Αύξησε ξανά τους έμμεσους φόρους
Κράτησε ακόμη πιο ψηλά τις τιμές των διαρκών καταναλωτικών αγαθών σε υψηλά επίπεδα
ΔΕΝ ανακήρυξε ΑΟΖ
ΔΕΝ προχώρησε το ΕΣΠΑ
ΔΕΝ προχώρησε σε αύξηση των ρυθμών ανάπτυξης αλλά παρουσίασε ύφεση
ΥΠΑΚΟΥΣΕ κι αυτή με ευλάβεια στην Τρόικα 
Αύξησε την ανεργία περισσότερο
Αύξησε την μετανάστευση των Ελλήνων
Μείωσε το ΑΕΠ όσο κυβερνούσε
Έδειρε λιγουλάκι τους Ελληνες που διαδήλωναν με μια διαφορά!

Πείτε μου τώρα εσείς ποια η διαφορά των τριών αυτών Κυβερνήσεων στην οικονομική τους πολιτική;

Πείτε μου ειδικά εσείς οι οπαδοί των κομμάτων που στήριξαν τις τρεις αυτές Κυβερνήσεις, τι άλλαξε στις τσέπες σας εκτός του ότι είναι ολοένα και πιο άδειες ;

Μήπως οι καλές κουβέντες της Μέρκελ , του Σόμπλε, της Φέκτερ και τα δάκρυά τους για την Ελλάδα και τους Ελληνες;

Για να είμαι ακριβοδίκαιος, η αντιπολίτευση φέρει γιγάντια ευθύνη για τον κατήφορο που πήρε η Ελλάδα!

Με πρώτο-πρώτο τον Συνασπισμό και τον Αλέξη Τσίπρα!

Που είναι η εξεταστική επιτροπή για τα σκάνδαλα και τις μίζες; Που είναι η πάλη ενάντια στα ψέματα που εκστόμισε ο Σαμαράς προκειμένου να καταλάβει την εξουσία; Αν δεν αφήσει κατά μέρους ο ΣΥΡΙΖΑ, τις ανοησίες όπως η «λαθρομετανστο-λαγνεία» και δεν σταθεί στο πλευρό του απελπισμένου Ελληνα, τότε δίνει χώρο στη Χρυσή Αυγή! Κι αν έχει αποφασίσει να δώσει χώρο στην Χρυσή Αυγή, «κουλαντρίζοντας» τους λαθρομετανάστες , τότε να μην διαμαρτύρεται για την «άνοδο του Εθνικισμού» στην Ελλάδα! Ο ίδιος ο Τσίπρας και ο ΣΥΡΙΖΑ το επιτρέπει , παθαίνοντας ηλεκτροσόκ, κάθε φορά που ακούει την λέξη «αλλοδαπός»!

Ο Πάνος Καμμένος, ως πολιτική οντότητα πάει καλά! Το κόμμα του όμως δεν πάει εξίσου καλά! Μπορεί να κατήγαγε μια ιστορική νίκη στις εκλογές του Μαΐου, παίρνοντας (για πρώτη φορά στην Μεταπολίτευση) διψήφιο ποσοστό, αλλά αυτό δεν αποτελεί τρόπαιο στα γραφεία του κόμματος! Που είναι οι νέοι άνθρωποι που θα αναδείκνυε το κόμμα των Ανεξάρτητων Ελλήνων; Προσωπικά δεν τους έχω δει –ακόμα- και περιμένω! Όλα αυτά τα οποία λέει ο Πάνος Καμμένος, θέλει κόσμο να τα προωθήσει και πολύ περισσότερο κόσμο για να τα πραγματοποιήσει !!! Μέχρι στιγμής, εκτός από τα γνωστά πρόσωπα που εμφανίζονται εκ μέρους του κόμματος, δεν έχουμε δει κάποιο νέο πρόσωπο, να μιλά δημόσια στους Ελληνες! Αν δεν βάλει στο κάδρο, νέα πρόσωπα, χωρίς πολιτικές εξαρτήσεις από το παρελθόν, θα δει το ποσοστό του να μειώνεται, κι ας συμφωνεί ο κόσμος με τις εξαγγελίες του!

To KKE, δίνει μια μάχη, αλλά με υλικά παλαιάς κοπής και με γλώσσα που αντιλαμβάνεται μόνο ένας απόφοιτος της Ανωτάτης Σχολής του … Περισσού! Τι περιμένει άραγε το ΚΚΕ να συμβεί για να αντικαταστήσει την Αλέκα Παπαρήγα με ένα νέο πρόσωπο που θα εμπνέει εμπιστοσύνη στη νέα γενιά; Μήπως να φτάσει στο 3% και να χτυπήσουν οι καμπάνες της εξόδου από την Βουλή; Αν δεν έχουν κάποιο νέο άνθρωπο, γιατί δεν δίνει το κόμμα τα ηνία στη Λιάνα Κανέλλη να αναπνεύσει πρώτα δημοκοπικά και κατόπιν εκλογικά; Ιερά Μητρόπολη να ήταν ο Περισσός, θα είχε ήδη αντικαταστήσει τον … Μητροπολίτη! Είναι δυνατόν σε μια περίοδο που οι πάντες αναζητούν πολιτικό λιμάνι, το ΚΚΕ να φθίνει σε ποσοστά;;

Που είναι οι «Μάνοι» , οι «Τζήμεροι» και όλοι αυτοί που δεν κατάφεραν να λάβουν ένα αξιοπρεπές ποσοστό; Θύμωσαν με τον Ελληνικό λαό ή τώρα που … «έγινε η δουλειά», δεν έχουν πλέον κανένα λόγο να απευθύνονται σε όλους εμάς!

Που πήγε το κόμμα της Ντόρας; Ανέστειλε την λειτουργία του ή έκλεισε τελικά εγκλωβίζοντας 40.000 εγγεγραμμένα μέλη κι ένα σορό ψηφοφόρους της, σε ένα ατέρμονο μαγγανοπήγαδο;

Ολοι αυτοί, θα έπρεπε να έχουν έναν κοινό στόχο!

Την ανατροπή του Μνημονίου , την ακύρωση της δανειακής συμβάσεως και την αντικατάστασή του, με μια νέα πολιτική που στόχο θα έχει την αύξηση της παραγωγής αρχικά στον πρωτογενή τομέα και κατόπιν στον δευτερογενή! 

Αντ αυτού, όλοι συμπεριφέρονται αλλοπρόσαλλα και αναλώνονται σε ατέρμονες κι ανούσιες κόντρες , γιατί έτσι νομίζουν ότι θα συγκεντρώσουν περισσότερους ψήφους!

Αδυνατούν να καταλάβουν, ότι όσο χτυπιούνται μεταξύ τους, τόσο δυναμώνει η φτώχεια και η ανέχεια στην Ελλάδα! 

Κι όσο δυναμώνει η φτώχεια και η ανέχεια στην Ελλάδα, τόσο θα μεγαλώνουν τα ποσοστά της Χρυσής Αυγής, για την οποία δεν έγραψα τίποτα για ένα πολύ απλό λόγο!

Η Χρυσή Αυγή, εκμεταλλεύεται στο έπακρο τις αδυναμίες της Αντιπολίτευσης να συνεργαστεί και βλέποντας έναν τεράστιο πολιτικό χώρο «ανοιχτό» μπορεί να δίνει το δικαίωμα να της επιτεθείς πολιτικά για τις πράξεις της, αλλά στην ουσία «γεμίζει» το κενό αυτού του χώρου! Η Χρυσή Αυγή, σε ότι αφορά την πολιτική της τακτική, τα πάει μια χαρά! Πολύ απλά διότι έχει σκοπό να διεισδύσει σε ένα κενό πολιτικά χώρο και το πράττει με μαθηματική ακρίβεια! Αν δεν υπήρχε μνημόνιο, δεν θα υπήρχε και Χρυσή Αυγή! Για την ακρίβεια, αν δεν υπήρχε ΠΑΣΟΚ και ΝΔ, δεν θα υπήρχε χρυσή Αυγή! Και για να είναι δυό φορές πιο ακριβής, αν ένα από τα δύο αυτά κόμματα εξουσίας, δεν είχε ενδώσει στο Μνημόνιο, τότε δεν θα υπήρχε η Χρυσή Αυγή! 

Η εκρηκτική άνοδος της Χρυσής Αυγής, ξεκίνησε, όταν ο Αντώνης Σαμαράς, πραγματοποίησε την μεγαλύτερη Μεταπολιτευτική κολοτούμπα, και από πολέμιος του Μνημονίου, έγινε Μέγας Υπέρμαχος του και χωνευτήρι όλων των εθελόδουλων εξωγενών δυνάμεων!

Όταν δηλαδή ο κόσμος κατάλαβε ότι δεν υπάρχει καμία ελπίδα σωτηρίας από τα δύο αυτά κόμματα!

Ετσι, κάθε μέρα που η Παπαρήγα, ο Τσίπρας και ο Καμμένος δεν προχωρούν σε ένα κοινό ανακοινωθέν, ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ για την οικονομική πολιτική, κάθε μέρα τα κόμματά τους θα φθίνουν άλλο περισσότερο κι άλλο λιγότερο!

Γιατί απέναντι στη «Λαίλαπα του Μνημονίου» που εκπροσωπούν ΝΔ,ΠΑΣΟΚ και ΔΗΜΑΡ, δεν υπάρχει το «αντίπαλο δέος» στην Ελληνική πολιτική σκηνή! Κι αυτό το ξέρουμε όλοι οι Ελληνες αλλά κυρίως το γνωρίζουν οι Ευρωπαίοι που λιγουρεύονται να αρπάξουν τον πλούτο αυτής της χώρας, τώρα που μας πέταξαν στο καναβάτσο!

Δεν ακόμη η Παπαρήγα πόσο λάθος έκανε που δεν δέχτηκε την πρόταση του Τσίπρα για συνεργασία; Ο Καμμένος δεν καταλαβαίνει ότι πρέπει να συμμαχήσει με τον Τσίπρα, αντί να βρίζονται οι εκπρόσωποί τους στα κανάλια ;

Μπροστά στην «ανίερη συμμαχία» ΠΑΣΟΚ και ΝΔ δεν μπορούν να προχωρήσουν σε μια «ιερή συμμαχία» και να πάψουν να αποτελούν μικρές μονάδες που δεν μπουν να τα βάλουν με τον οδοστρωτήρα του μνημονίου;

Τι άλλο πρέπει να πάθει ο Eλληνας και η Ελληνίδα για να .. συμμορφωθεί επιτέλους η Αντιπολίτευση σε τούτη εδώ τη χώρα;


http://www.triklopodia.com/2012/09/blog-post_503.html

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Next previous home

Αναζήτηση στο ιστολόγιο

-------\ KRYON IN HELLENIC /-------

-------\ KRYON  IN  HELLENIC /-------
Ο Κρύων της Μαγνητικής Υπηρεσίας... Συστήνεται απλώς σαν βοηθός από την άλλη πλευρά του «πέπλου της δυαδικότητας», χωρίς υλική μορφή ή γένος. Διαμέσου του Λη Κάρολ, αναφέρεται στις ριζικές αλλαγές που συμβαίνουν στη Γη και τους Ανθρώπους αυτή την εποχή.

------------\Αλκυόν Πλειάδες/-------------

------------\Αλκυόν Πλειάδες/-------------
Σκοπός μας είναι να επιστήσουμε την προσοχή γύρω από την ανάγκη να προετοιμαστούμε γι' αυτό το μεγάλο αστρικό γεγονός, του οποίου η ενέργεια ήδη έχει αρχίσει να γίνεται αντιληπτή στον πλανήτη μας μέσα από φωτεινά φαινόμενα, όμορφες λάμψεις, την παράξενη παθητική συμπεριφορά του ήλιου, αύξηση των εμφανίσεων μετεωριτών, διακοπών ρεύματος.. όλα αυτά είναι ενδείξεις της επικείμενης άφιξης της τεράστιας ηλεκτρομαγνητικής του ζώνης η οποία είναι φορτισμένη με φωτονικά σωματίδια, και κάθε ημέρα που περνάει αυξάνονται όλο και περισσότερο.

Οι επισκεπτεσ μας στον κοσμο απο 12-10-2010

free counters