Παρασκευή 21 Σεπτεμβρίου 2012

Εντείνεται “περίεργα” η προπαγάνδα υπέρ της Γερμανικής επικυριαρχίας στην Ευρώπη.

Σε μία ακόμη απόπειρα επηρεασμού της κοινής γνώμης, το πρακτορείο ειδήσεων Reutersαπεφάνθη χτες 19/9, πως το Βερολίνο και όχι οι Βρυξέλλες θα προκαθορίσουν το μέλλον της οικονομικά προβληματικής Ευρώπης.

Με αυτό σαν δεδομένο, ο αρθρογράφος του Reuters, Michael Stott φαίνεται να εκπλήσσεται από το γεγονός, ότι το κύριο θέμα συζητήσεως στις παρυφές της εξουσίας στη Γερμανία, δεν είναι οι προθέσεις της Ελλάδος να τηρήσει τις “δεσμεύσεις” της ούτε η πιθανή απαίτηση της Ισπανίας για ένα σχέδιο πραγματικής διασώσεως της Ε.Ε., αλλά η… Κίνα.

Συγκεκριμένα, η μειωμένη διάθεση που προβλέπεται να δείξει προς το 2030 ο Ασιατικός γίγαντας για την αγορά Γερμανικών μηχανημάτων και αυτοκινήτων ανησυχούν τη Μέρκελ, που όλα δείχνουν πως θα παραμείνει στη θέση της, καθώς δεν δείχνει δημοσκοπικά να απειλείται από κανέναν στις επερχόμενες (σε λιγότερο από ένα χρόνο) ομοσπονδιακές εκλογές στη Γερμανία.

Το άρθρο συνεχίζει με το καθιερωμένο απειλητικό ύφος που έχει υιοθετηθεί τα τελευταία δύο χρόνια από τη Γερμανία και εξάρει ως συνήθως την “εργατικότητα” και την “αποτελεσματικότητα” της Γερμανίας, που δήθεν την οδήγησαν στην οικονομική της επιτυχία, παραβλέποντας την προκλητική στήριξη που της προσέφερε η Δύση εις βάρος χωρών όπως η Ελλάδα (πολεμικές αποζημιώσεις, διαγραφή χρεών κλπ), καθώς και την προκλητική προστασία ακραία διεφθαρμένων γερμανικών εταιρειών όπως η Siemens.

Η ουσία του άρθρου όμως, βρίσκεται σε “διαρροές” Aξιωματούχων, σύμφωνα με τις οποίες η Μέρκελ ήθελε πολύ να πετάξει την Ελλάδα εκτός Ευρωζώνης έξι μήνες πριν, όχι όμως τώρα: “Ποιος θέλει ένα Αποτυχημένο Κράτος (failed stateπου συγχρόνως είναι μέλος του ΝΑΤΟ, στα νοτιοανατολικά σύνορα της Ευρώπης με όλα αυτά που συμβαίνουν στη Βόρειο Αφρική και στην Ανατολική Μεσόγειο”, δήλωσαν οι Αξιωματούχοι (σύμφωνα πάντα με το πρακτορείο “ειδήσεων”).

Σε κάθε περίπτωση, συνεχίζει ο αρθρογράφος του Reuters, δεν υπάρχει ουσιαστική αντιπολίτευση εντός της Γερμανίας, άρα ούτε εντός της Ευρώπης (είπαμε πως την Ευρώπη την κυβερνά το Βερολίνο) για τα ζητήματα της Ε.Ε. Όλα τα κύρια κόμματα υποστηρίζουν την πολιτική Μέρκελ, συμπεριλαμβανομένων των “Πρασίνων” (που εσχάτως υπερασπίζονται σε υψηλότερους τόνους απ’ ότι συνήθως την Ελλάδα στο Ευρωκοινοβούλιο).

Έτσι, σύμφωνα με το Reuters πάντα, και ελέω Βερολίνου, η Ελλάδα θα παραμείνει εντός Ευρωζώνης και θα αποφύγει την μετάπτωσή της σε Αποτυχημένο Κράτος.

Είναι έτσι τα πράγματα; Ή μήπως η “ματωμένη καρδιά” της Μέρκελ δεν είναι παρά ένα ακόμη προπαγανδιστικό χαρτί για τους συμπολίτες της που σύντομα θα διαπιστώσουν πως οι Έλληνες, οι “τεμπέληδες” και “διεφθαρμένοι”, αξίζουν τον οίκτο τους (επειδή δε προβλέπεται πλέον να εξοβελιστούν από την Ε.Ε.);

Δεν υπάρχει οικονομικός αναλυτής που να μπορεί να τεκμηριώσει στα σοβαρά πως η Ελλάδα δύναται με τις συνθήκες που προδιαγράφονται από τις Δανειακές Συμβάσεις και τα Μνημόνια “Συνεννόησης”, να σταθεί στα πόδια της. Το ακριβώς αντίθετο συμβαίνει και δύο χρόνια οικονομικής ιστορίας υπό τον ασφυκτικό έλεγχο των “δανειστών” προσφέρουν ακλόνητα συμπεράσματα.

Επιπλέον, η δημοσίευση του εγγράφου που κατετέθη στη Γ.Γ. Πρωθυπουργού, δείχνει ξεκάθαρα πως η Ελλάδα, σε ελάχιστο χρόνο, θα μετατραπεί σε ένα Αποτυχημένο Κράτος κατ’ εντολήν του Βερολίνου και με τη σύμφωνη γνώμη της πειθήνιας στα Γερμανικά κελεύσματα κυβερνήσεώς της.

Το έγγραφο (που ειρήσθω εν παρόδω ταρακούνησε πολλά λιμνάζοντα ύδατα εντός Ελλάδος) τεκμηριώνει σαφώς τη δημιουργία συνθηκών που θα παραδώσουν κατ’ αρχήν τον φυσικό μας πλούτο (κοιτάσματα υδρογονανθράκων) χωρίς να υπάρξει κανένα δημοσιοποιήσιμο στοιχείο που να αναφέρεται στην αξία τους.

Ουσιαστικά, τα Ελληνικά κοιτάσματα πετρελαίου και φυσικού αερίου χαρίζονται.

H δε εφαρμογή των δανειακών συμβάσεων/μνημονίων, διαλύει συστηματικά το σύνολο των τομέων της οικονομίας μας και το επόμενο βήμα είναι η παράδοση του ελέγχου της Εθνικής μας Άμυνας και Ασφαλείας!

Η Ελλάδα απέχει πλέον ελάχιστα από τη μετάπτωσή της στο επίπεδο του Αποτυχημένου Κράτους και ελάχιστα ενδιαφέρει αν αυτό θα συμβεί εντός ή εκτός Ε.Ε. Το μόνο που ενδιαφέρει, είναι ότι εκτός Ε.Ε. (όπως αυτή πλέον διαμορφώνεται σύμφωνα με τις επιθυμίες του Βερολίνου) είναι πλέον πολύ πιθανότερο να το αποφύγει, αν φυσικά η έξοδός της πραγματοποιηθεί εγκαίρως.

Το δε Βερολίνο μπορεί να παριστάνει πως απεύχεται αυτό το γεγονός και η Γερμανίδα καγκελάριος να χύνει κροκοδείλια δάκρυα για τον λαό που έως πρόσφατα λοιδορούσε χυδαία, οι πράξεις του όμως είναι ξεκάθαρες και ξεκάθαρα εγκληματικές και δεν καταστρέφουν μόνο την Πατρίδα μας: Οι υπόλοιπες χώρες του Ευρωπαϊκού Νότου παίρνουν σειρά, προς δόξαν των μελλοντικών Γερμανικών εξαγωγών στην Κίνα.

Γιατί, ας μη γελιέται κανείς, αυτό είναι το ζητούμενο του Βερολίνου και η μείωση του κόστους των Γερμανικών προϊόντων, άρα η αντιστροφή των προδιαγραφόμενων μελλοντικών Κινεζικών διαθέσεων, σχετίζεται άμεσα με το αν η Ευρώπη θα μετατραπεί σε ένα στρατόπεδο πάμφθηνης εργασίας και εξαθλίωσης προς όφελος των Γερμανικών εταιρειών. Όπως επίσης, το ζητούμενο των πειθήνιων Ευρωπαϊκών ηγεσιών και των παραφυάδων τους, είναι να προληφθούν οι πολιτικές αντιδράσεις, πρωτίστως στο αντικείμενο του “πειράματος” δηλαδή στους Έλληνες.

Η γιγάντωση της προσπάθειας παραπληροφορήσεως, που μολύνει εσχάτως ακόμα και το ανεξάρτητο μέχρι πρόσφατα διαδίκτυο και η συνακόλουθη ένταση της καλλιέργειας προεμφυλιακού κλίματος από τα άκρα του πολιτικού μας συστήματος, είναι ίσως (και παραδόξως) το μοναδικό ευχάριστο γεγονός των τελευταίων ημερών: Είναι ενδείξεις πως οι εντός και εκτός της χώρας εκτελεστές του “πειράματος” ανησυχούν!

Σχετίζεται δε χρονικά με την κατάθεση του εγγράφου στη Γ.Γ. Πρωθυπουργού και κυρίως τη διαρροή του στο διαδίκτυο. Συνυπολογίζοντας τα συμφέροντα που θίγονται άμεσα ή έμμεσα  από μία τέτοια εξέλιξη, πιθανόν να είναι κάτι πολύ περισσότερο από μια καταγγελία ενός συμπολίτη μας που προορίζεται απλώς να αφυπνήσει: Μπορεί να αποδειχθεί το από καιρό αναμενόμενο παράγγελμα που έχει άμεση ανάγκη η Πατρίδα μας.

Η περίεργη “σιγή ασυρμάτου” που παρατηρείται έκτοτε από Έλληνες επιχειρηματίες με μεγάλη οικονομική δραστηριότητα εντός της χώρας και η εντυπωσιακή αμηχανία των μάλλον απληροφόρητων για τις Γερμανικές ορέξεις “δημοσιογραφικών” κύκλων των ισχυρότερων Ελληνικών Μ.Μ.Ε., ενισχύουν το ενδεχόμενο να βρίσκονται σημαντικές Εθνικές μας δυνάμεις προ αφυπνισμού.

Αν όντως συμβαίνει αυτό, εναπόκειται στα υπόλοιπα Ευρωπαϊκά Έθνη και κυρίως σε αυτά του Νότου, η συνέχιση της υπάρξεως της Ε.Ε. στη βάση των προθέσεων με τις οποίες ιδρύθηκε και όχι στον απάνθρωπο μηχανισμό παραγωγής φτώχειας, εξαθλίωσης και κτηνωδίας που εξελίχθηκε, σύμφωνα με τις Γερμανικές προθέσεις και τη Γερμανική πρόσφατη ιστορία.

Πετροβούβαλος

Εικόνα: “Orc”, έργο του Neisbeis από το devianART


http://www.triklopodia.com/2012/09/blog-post_3343.html

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Next previous home

Αναζήτηση στο ιστολόγιο

-------\ KRYON IN HELLENIC /-------

-------\ KRYON  IN  HELLENIC /-------
Ο Κρύων της Μαγνητικής Υπηρεσίας... Συστήνεται απλώς σαν βοηθός από την άλλη πλευρά του «πέπλου της δυαδικότητας», χωρίς υλική μορφή ή γένος. Διαμέσου του Λη Κάρολ, αναφέρεται στις ριζικές αλλαγές που συμβαίνουν στη Γη και τους Ανθρώπους αυτή την εποχή.

------------\Αλκυόν Πλειάδες/-------------

------------\Αλκυόν Πλειάδες/-------------
Σκοπός μας είναι να επιστήσουμε την προσοχή γύρω από την ανάγκη να προετοιμαστούμε γι' αυτό το μεγάλο αστρικό γεγονός, του οποίου η ενέργεια ήδη έχει αρχίσει να γίνεται αντιληπτή στον πλανήτη μας μέσα από φωτεινά φαινόμενα, όμορφες λάμψεις, την παράξενη παθητική συμπεριφορά του ήλιου, αύξηση των εμφανίσεων μετεωριτών, διακοπών ρεύματος.. όλα αυτά είναι ενδείξεις της επικείμενης άφιξης της τεράστιας ηλεκτρομαγνητικής του ζώνης η οποία είναι φορτισμένη με φωτονικά σωματίδια, και κάθε ημέρα που περνάει αυξάνονται όλο και περισσότερο.

Οι επισκεπτεσ μας στον κοσμο απο 12-10-2010

free counters