Σάββατο 25 Αυγούστου 2012

Ύποπτο δημοσίευμα από Independent για δήθεν έκκληση Ομπάμα "Να μην βγει η Ελλάδα από το ευρώ ΤΩΡΑ"!

Δημοσίευμα της βρετανική εφημερίδας Independent που επικαλείται πηγές της κυβέρνησης της Βρετανίας αναφέρει πως ο πρόεδρος Ομπάμα φοβάται πως μια έξοδος της χώρας απ' το ευρώ πρν από τον Νοέμβριο θα προκαλούσε διεθνείς αναταράξεις στην παγκόσμια οικονομία και θα είχε πολύ αρνητικά αποτελέσματα στην προσπάθειά του να εκλεγεί και πάλι στη θέση του προέδρου των ΗΠΑ!

Το δημοσίευμα είναι πολύ ύποπτο, αφού συντηρεί ένα κλιμα εξόδου της Ελλάδας από το ευρώ, δίνοντας αβάντες σε αναλύσεις και εκτιμήσεις όπως αυτή του Citigroup.

Σύμφωνα με τη βρετανική εφημερίδα ο πρόεδρος Ομπάνα ζητά απ' τους Ευρωπαίους ηγέτες να αναβάλουν όποια αρνητική απόφαση για την Ελλάδα για μετά τον Νοέμβριο οπότε και θα διεξαχθούν οι εκλογές στις ΗΠΑ.

Μια απόφαση των Ευρωπαίων να μην δοθεί η δόση των 31 δισ. ευρώ στην Ελλάδα τον ερχόμενο μήνα θα σήμαινε άμεση χρεοκοπία για τη χώρα με ανυπολόγιστες διεθνείς αντιδράσεις.

Αυτό είναι που θέλει να αποφύγει, γράφει η εφημερίδα, ο Μπαράκ Ομπάμα, ενώ και πολλοί Ευρωπαίοι ηγέτες δεν θα ήθελαν να δουν τον σαφώς πιο συντηρητικό Ρόμνεϊ να καταλαμβάνει τη θέση του.

ΠΗΓΗ 
 
http://helleniclegion.blogspot.gr/2012/08/independent.html

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Next previous home

Αναζήτηση στο ιστολόγιο

-------\ KRYON IN HELLENIC /-------

-------\ KRYON  IN  HELLENIC /-------
Ο Κρύων της Μαγνητικής Υπηρεσίας... Συστήνεται απλώς σαν βοηθός από την άλλη πλευρά του «πέπλου της δυαδικότητας», χωρίς υλική μορφή ή γένος. Διαμέσου του Λη Κάρολ, αναφέρεται στις ριζικές αλλαγές που συμβαίνουν στη Γη και τους Ανθρώπους αυτή την εποχή.

------------\Αλκυόν Πλειάδες/-------------

------------\Αλκυόν Πλειάδες/-------------
Σκοπός μας είναι να επιστήσουμε την προσοχή γύρω από την ανάγκη να προετοιμαστούμε γι' αυτό το μεγάλο αστρικό γεγονός, του οποίου η ενέργεια ήδη έχει αρχίσει να γίνεται αντιληπτή στον πλανήτη μας μέσα από φωτεινά φαινόμενα, όμορφες λάμψεις, την παράξενη παθητική συμπεριφορά του ήλιου, αύξηση των εμφανίσεων μετεωριτών, διακοπών ρεύματος.. όλα αυτά είναι ενδείξεις της επικείμενης άφιξης της τεράστιας ηλεκτρομαγνητικής του ζώνης η οποία είναι φορτισμένη με φωτονικά σωματίδια, και κάθε ημέρα που περνάει αυξάνονται όλο και περισσότερο.

Οι επισκεπτεσ μας στον κοσμο απο 12-10-2010

free counters