Παρασκευή 10 Αυγούστου 2012

ΘΕΟΣ και Fractal, το απόσταγμα



Αυτή είναι “η Θεωρεία Των Πάντων”.
Το εκδηλωμένο Λογισμικό είναι Ταυτόχρονα και η “υλική πραγματικότητα” της ΕΠ και το Πνεύμα-Λογισμικό.
Ο Χριστός είναι ενσαρκωμένος, δηλαδή Υλη-ΕΠ και ταυτόχρονα Πνεύμα-Λογισμικό.
Ουφ!!! Επιτέλους μου ‘φύγε το υπαρξιακό άγχος!
Τώρα όλα κομπλέ!

Κάνε κλικ στις εικόνες να τις δεις μεγάλες


Ομοιότητες Φορέα και Θεού
1. Οι όποιες μεταβολές dx/dψ, είναι εσωτερικές της Εικονικής Πραγματικότητας(ΕΠ). Ο Φορέας απλά ΕΙΝΑΙ εκεί. Ακόμα και αν ο Φορέας έχει την δική του μεταβολή-κίνηση, αυτή είναι ΑΣΧΕΤΗ με την μεταβολή-κίνηση που τεκταίνεται εντός της ΕΠ. (π.χ. στην προβαλλόμενη ολογραφία-ΕΠ, ο,τι κίνηση και να κάνει το ολόγραμμα, αφήνει παντελώς ανεπηρέαστη την εσωτερική κίνηση της ολογραφίας-ΕΠ.)
2. Ο Φορέας. Εντός αυτού τρέχει το λογισμικό γι’ αυτό είναι “αγαν αφαω” και επί πλέον δε, είναι ατάραχος από το λογισμικό, δεν κρίνει το λογισμικό, απλά το εκτελεί, όποιο κι αν είναι αυτό και αναλόγως του περιεχομένου του στις γραμμές κώδικα βγάζει και το αντίστοιχο αποτέλεσμα-προβολή.
3. Ο Φορέας τρέχει το λογισμικό ΚΑΙ ΤΟ ΕΚΔΗΛΩΝΕΙ – ΦΑΝΕΡΩΝΕΙ – ΠΡΟΒΑΛΕΙ. Αυτή η προβολή είναι η λεγόμενη ΕΙΚΟΝΙΚΗ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑ !!!
4. Τα 2. και 3. μαζί είναι το “ζητήσετε και θα λάβετε” είναι το “the secret” είναι το “γνώσετε την αλήθεια και η αλήθεια ελευθερώσει υμάς” !
5. Ο Φορέας είναι ΤΑΥΤΟΣ για ΟΛΑ τα επίπεδα εικονικών πραγματικοτήτων (ΕΠ μέσα σε ΕΠ μέσα σε ΕΠ μέσα σε ΕΠ και ούτω καθ’ εξής) και αυτό έχει σαν συνέπεια να είμαστε θεοί μέσα στην ΕΠ μας, σε όποιο επίπεδο κι αν βρισκόμαστε!
6. Ανάλυση του 3..Ο υπολογιστής, ένας υπολογιστής από το κοντινό μέλλον, ενιαίος (όλα τα επί μέρους εξαρτήματα του σ’ ένα και μοναδικό ολοκληρωμένο) είναι ο Φορέας. Το λογισμικό εκτελούμενο παράγει από τον Φορέα την προβολή του περιεχομένου, του κώδικα-λογισμικού. Παράδειγμα: Ο ευφυής χαρακτήρας σ’ ένα videogame δεν μπορεί να περάσει μέσα από έναν τοίχο. Αυτό οφείλεται σε κάποια ρουτίνα κάπου μέσα στον κώδικα της γλώσσας προγραμματισμού στην όποια γράφτηκε το videogame. Στην ΕΠ του videogame αυτό καλείται “νόμος της φύσης”. Δεν αρκεί διόλου να ξέρεις την αντίστοιχα “φυσικός νόμος στην ΕΠ>”= <ρουτίνα κώδικα εκτελούμενη στον φορέα>.
Δυο πράγματα! (κλεμμένο). Πρέπει να έχεις ΠΡΟΣΒΑΣΗ στον Φορέα και γνώση, ποια είναι η γλώσσα προγραμματισμού και των ΕΝΤΟΛΩΝ της. Π.χ. Basic, Delphi, Fortran, C++, Lisp κλπ κλπ. Πρόσβαση στον Φορέα διότι πρέπει να ΕΙΣΑΓΕΙΣ στον Φορέα-Υπολογιστή τον κώδικα που θες να εκτελέσει ο Φορέας-Υπολογιστής.
7. Ένα ακόμη παράδειγμα. Όλοι οι νομοί της κβαντοφυσικής, όπως αρχή απροσδιοριστίας, τα σωματίδια ως υλη-κύματα, η διάταξη των στιβάδων των ηλεκτρονίων, οι δυνάμεις Βαν ντερ Βααλς κλπ είναι ρουτίνες που εκτελούνται από τον Φορέα. Σ’ έναν υπολογιστή πρέπει κατ’ αρχήν να έχουμε πρόσβαση για να του “ΠΕΡΑΣΟΥΜΕ” το πρόγραμμα προς εκτέλεση, αλλιώς το πρόγραμμα είναι μια <άυλη ιδέα> που από ΜΟΝΗ της δεν κάνει ΤΙΠΟΤΑ.
Επίσης πρέπει να ΞΕΡΟΥΜΕ κάποια γλώσσα προγραμματισμού και το πρόγραμμα να συνταχθεί με την ΛΟΓΙΚΗ της. Όχι τυχαίες εντολές με τυχαία σύνταξη. “Εν αρχή ην ο Λόγος”. Ποια η γλώσσα προγραμματισμού ώστε να γράφουμε μετατρέποντας, διαγράφοντας, συμπληρώνοντας ΓΡΑΜΜΕΣ ΚΩΔΙΚΑ.? Ποιος κατόπιν είναι ο Φορέας που θα την εκτελέσει?
ΕΠΙ ΤΟΥ ΠΑΡΟΝΤΟΣ ΔΕΝ ΞΕΡΟΥΜΕ ΤΙΠΟΤΑ, ΟΥΤΕ ΓΙΑ ΤΟΝ ΦΟΡΕΑ ΟΥΤΕ ΓΙΑ ΤΗΝ ΓΛΩΣΣΑ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΙΣΜΟΥ ΤΟΥ !!!!!
“Μακάριοι οι πτωχοί τω πνεύματι”. Το δεύτερο είμαι, το πρώτο ΔΕΝ είμαι ! ΤΙ ΜΠΕΡΔΕΜΑ ΚΙ ΑΥΤΟ ΘΕΕ ΜΟΥ !!!
ΣΗΜ.
Εξίσωση Νο1:
Θεός=Πατήρ + Υιος + Αγιο Πνευμα
Εξίσωση Νο2.
Θεός = Φορέας + Εκδηλωμένο Λογισμικό(=ΕΠ) + Γλώσσα Προγρ/σμου
Το εκδηλωμένο Λογισμικό είναι Ταυτόχρονα και η “υλική πραγματικότητα” της ΕΠ και το Πνεύμα-Λογισμικό
Ο Χριστός είναι ενσαρκωμένος, δηλαδή Υλη-ΕΠ και ταυτόχρονα Πνεύμα-Λογισμικό
Αυτή είναι “η Θεωρεία Των Πάντων”. Μένει μονάχα το μαθηματικό μέρος.
Ζητείται μαθηματικός.
Απαραίτητη προϋπόθεση, να είναι ΛΟΞΟΣ!!!

http://www.terrapapers.com/?p=15270

http://okloios.blogspot.gr/2012/08/fractal.html 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Next previous home

Αναζήτηση στο ιστολόγιο

-------\ KRYON IN HELLENIC /-------

-------\ KRYON  IN  HELLENIC /-------
Ο Κρύων της Μαγνητικής Υπηρεσίας... Συστήνεται απλώς σαν βοηθός από την άλλη πλευρά του «πέπλου της δυαδικότητας», χωρίς υλική μορφή ή γένος. Διαμέσου του Λη Κάρολ, αναφέρεται στις ριζικές αλλαγές που συμβαίνουν στη Γη και τους Ανθρώπους αυτή την εποχή.

------------\Αλκυόν Πλειάδες/-------------

------------\Αλκυόν Πλειάδες/-------------
Σκοπός μας είναι να επιστήσουμε την προσοχή γύρω από την ανάγκη να προετοιμαστούμε γι' αυτό το μεγάλο αστρικό γεγονός, του οποίου η ενέργεια ήδη έχει αρχίσει να γίνεται αντιληπτή στον πλανήτη μας μέσα από φωτεινά φαινόμενα, όμορφες λάμψεις, την παράξενη παθητική συμπεριφορά του ήλιου, αύξηση των εμφανίσεων μετεωριτών, διακοπών ρεύματος.. όλα αυτά είναι ενδείξεις της επικείμενης άφιξης της τεράστιας ηλεκτρομαγνητικής του ζώνης η οποία είναι φορτισμένη με φωτονικά σωματίδια, και κάθε ημέρα που περνάει αυξάνονται όλο και περισσότερο.

Οι επισκεπτεσ μας στον κοσμο απο 12-10-2010

free counters