Τετάρτη 15 Αυγούστου 2012

ΠΡΟΤΑΣΗ-ΛΥΣΗ ΣΤΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΤΗΣ ΛΑΘΡΟΜΕΤΑΝΑΣΤΕΥΣΗΣ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ

ΑΝΑΓΝΩΣΤΗΣ 

Αγαπητοί φίλοι, Διαβάζω ότι το Ισραήλ για το πρόβλημα της λαθρομετανάστευσης ψήφισε νόμο (που ήδη εφαρμόζεται ) και λέει τα εξής; .......
-Οσοι λαθρομεταναστάτες συλλαμβάνονται θα φυλακίζονται για 3 χρόνια (ξέχασα μα σας πω ότι το service στις ισραηλινές φυλακές δεν έχει σχέση με ανεκτικές συμπεριφορές τύπου Βλάχας Τζοχατζόπουλου). -Για τους δουλέμπορους /διακινητές και όσους τους παρέχουν στέγη η ποινή φυλάκισης φτάνει μέχρι 15 χρόνια. - Για τους κανινικούς μετανάστες που υποκύπτουν ακόμα και σε μικροπαραβάσεις θα εξαντλείται κάθε αυστηρότητα (με άλλα λόγια καλύτερα λαθρομετανάστης παρά νόμιμος). Η Χριστιανική (μασονική Ευρώπη) σίγουρα θα κατηγορήσει και ίσως τιμωρήσει λεκτικά το Ισραήλ,και θα συστήσει στους λαθρομετανάστες καλύτερα να αποφασήσουν να έρθρουν στην Ελλάδα ,όπου οι Σημιτάκηδες , Κωστάκηδες ,Γεωργάκηδες ,κτλ .διασφαλίζουν δημοκρατική διαβίωση. Από αυτά που διαβάζουμε και βλέπουμε ,οι μετανάστες και λαθρομετάστες στην Ελλάδα φτάνουν τα 2 εκατομμύρια. Αν αποδεχθούμε την Ευρωπαική φόρμουλα ,ότι οι μετανάστες πρέπει να μην ξεπερνούν το 3-4% του συνολικού πληθυσμού μιας χώρας ,τότε έχουμε χώροστην Ελληνική κοινωνία για 600-800 χιλιάδες ξένους. Τόσοι ΄΄ομως η και κατά πολύ περισσότεροι είναι οι Αλβανοί (κατά πολλούς Βορειο-ηπειρώτες ) που ήρθαν εδώ και χρόνια στην Ελλάδα . Το υπόλοιπο 1,2-1,4 εκατομμύριο τι να απογίνει ,αφού δεν μπορούμε (δεν μας αφήνουν,δεν θέλουμε κτλ) να τους στείλουμε πίσω στα σπίτια τους; Αυτή την εξίσωση έρχεται να μας την λύσει ο ΣΥΡΙΖΑ ,που όχι μόνο επικροτεί την δημοκρατική παρουσία τους στην χώρα,αλλά θέλει να τους νομιμοποιήσουμε όλους και να φέρουν και τις οικογένειές τους εδώ!!! Στις πρόσφατες εκλογές ο ΣΥΡΙΖΑ απέσπασε ποσοστό 26,89%,δηλαδή είχε 1.655.086 ψηφοφόρους. Προτείνουμε λοιπόν αν κάθε ψηφοφόρος πάρει στο σπίτι του από ένα λαθρομετανάστη. Αυτόματα λοιπόν λύνεται και ολοκληρωτικά μάλιστα το πρόβλημα της χώρας(1,2-1,4 εκατομμύρια απορροφούνται άμεσα και υπάρχει και χώρος για 200-400 χιλ.συγγενείς τους να έρθουν στην Ελλάδα). Καταλαβαίνουμε λοιπόν ότι ο ΣΥΡΙΖΑ προετοιμάζει ένα στρατηγικό πλάνο απορρόφησης ,που θα του επιτρέψει να αλλάξει την εικόνα της χώρας στο εξωτερικό προς το καλύτερο, και να συμβάλλει στην εφαρμογή του φαινομένου πολυτισμικότητας (τύπου Βερολίνου). Εμπρός λοιπόν στο δρόμο που χάραξαν οι καναπεδάκηδες του ΣΥΡΙΖΑ. Η ΕΛΛΑΔΑ ΘΑ ΕΠΙΒΙΩΣΕΙ . ΕΙΤΕ ΤΟ ΘΕΛΟΥΝ ΤΑ ΞΕΝΑ ΚΕΝΤΡΑ ΕΞΟΥΣΙΑΣ ,ΕΙΤΕ ΟΧΙ. Η ΕΛΛΑΔΑ ΔΕΝ ΘΑ ΑΛΛΟΙΩΘΕΙ ΜΕ ΤΑ ΧΤΥΠΗΜΑΤΑ ΣΤΗΝ ΓΛΩΣΣΑ ,ΣΤΗΝ ΠΑΙΔΕΙΑ ,ΣΤΟΝ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟ. ΟΡΝΙΑ ΤΗΣ ΕΞΟΥΣΙΑΣ ΜΗΝ ΚΟΒΕΤΕ ΒΟΛΤΕΣ ΠΑΝΩ ΑΠΟ ΤΑ ΚΟΡΜΙΑ ΜΑΣ. ΘΑ ΑΝΤΕΞΟΥΜΕ ΓΙΑ ΑΛΛΗ ΜΙΑ ΦΟΡΑ. ΕΓΧΩΡΙΟΙ ΠΡΟΔΟΤΕΣ ΕΤΟΙΜΑΣΤΕΙΤΕ ΝΑ ΛΟΓΟΔΟΤΗΣΕΤΕ .


http://ksipnistere.blogspot.gr/2012/08/blog-post_3999.html

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Next previous home

Αναζήτηση στο ιστολόγιο

-------\ KRYON IN HELLENIC /-------

-------\ KRYON  IN  HELLENIC /-------
Ο Κρύων της Μαγνητικής Υπηρεσίας... Συστήνεται απλώς σαν βοηθός από την άλλη πλευρά του «πέπλου της δυαδικότητας», χωρίς υλική μορφή ή γένος. Διαμέσου του Λη Κάρολ, αναφέρεται στις ριζικές αλλαγές που συμβαίνουν στη Γη και τους Ανθρώπους αυτή την εποχή.

------------\Αλκυόν Πλειάδες/-------------

------------\Αλκυόν Πλειάδες/-------------
Σκοπός μας είναι να επιστήσουμε την προσοχή γύρω από την ανάγκη να προετοιμαστούμε γι' αυτό το μεγάλο αστρικό γεγονός, του οποίου η ενέργεια ήδη έχει αρχίσει να γίνεται αντιληπτή στον πλανήτη μας μέσα από φωτεινά φαινόμενα, όμορφες λάμψεις, την παράξενη παθητική συμπεριφορά του ήλιου, αύξηση των εμφανίσεων μετεωριτών, διακοπών ρεύματος.. όλα αυτά είναι ενδείξεις της επικείμενης άφιξης της τεράστιας ηλεκτρομαγνητικής του ζώνης η οποία είναι φορτισμένη με φωτονικά σωματίδια, και κάθε ημέρα που περνάει αυξάνονται όλο και περισσότερο.

Οι επισκεπτεσ μας στον κοσμο απο 12-10-2010

free counters