Τρίτη 10 Ιουλίου 2012

H ράβδος του ευρώ τους εταίρους αφού έπληξεν σε χοίρων κεφαλές μετέτρεψεν.

 
Γράφει ο Ιδομενέας Αντ. Σαρρής
Ύστερα από 3000 χρόνια παραμένει επίκαιρος ο Θείος Όμηρος ο οποίος στην Χ ραψωδία της Οδύσσειας ,περιγράφει την μεταμόρφωσιν των αφρόνων εταίρων του Οδυσσέως σε χοίρους από το μαγικό ραβδί της Κίρκης «…. Αφού τους έδωσε και ήπιαν, με ράβδον αφού έπληξεν, σε χοιροστάσιον τους έκλεισε και εκείνοι χοίρων είχαν κεφαλήν και φωνήν και τρίχες. Πικρά βελανίδια τους έβαλε και καρπούς κρανιάς να φάνε αυτά που οι χαμόκοιτοι χοίροι πάντα τρώγουν».
Νομίζω ότι το δράμα των εταίρων λαών της Ευρωζώνης,δεν απέχει πολύ από τα παθήματα των αφρόνων εταίρων του Οδυσσέως και χωρίς δυσκολία θα ημπορούσα να παραφράσω λέγοντας « ..Αφού μέθυσαν από τα παραισθησιογόνα του Ισχυρού Ευρώ και της Δημοκρατικής Ευρωπαϊκής Ενώσεως των Κρατών Εθνών της Ασφάλειας ,της Σταθερότητος ,της Προόδου και της Αλληλεγγύης, εκχώρησαν την Εθνική τους Ανεξαρτησίαν και δέχθηκαν την μαγική ράβδο του ευρώ της Κίρκης της Παγκοσμίου Διακυβερνήσεως και Νέας Τάξεως Πραγμάτων, δια να μεταμορφωθούν σε χαμόκοιτα ανθρωποειδή ,τρώγοντας τα πικρά βελανίδια των αγορών, δηλαδή κατάργησις των Κοινωνικών Κατακτήσεων, Αέναος Εξωτερικός Δανεισμός άνευ λόγου , Υποβάθμισις από τους περίεργους οίκους αξιολογήσεως, και τέλος Προώθησις στους μηχανισμούς στηρίξεως, δια την πλήρη υποταγή και εκποίησιν κράτους και ανθρώπων,στους τοκογλύφους των αγορών.
Πρότυπον πειραματόζωον του ως άνω μοντέλου ,υπήρξεν η άφρων Ευρωελλάς, της οποίας η Κεντρική Τράπεζα φέρει τον ψευδεπίγραφον τίτλον « Τράπεζα της Ελλάδος».Στην ουσία πρόκειται περί Ανωνύμου Εταιρείας εισηγμένης στο χρηματιστήριο και μόνον το 6% των μετοχών της ανήκουν στο ελληνικό δημόσιο. Το υπόλοιπον 94% ανήκει σε τρίτους, ενδεχομένως και εχθρούς της Ελλάδος.
Ο Διοικητής αυτής ενεργεί ως Κεντρικός Τραπεζίτης .Υπογράφει τα παντός είδους μνημόνια, σορτάκια 10 ημερών και τις πράξεις υποτελείας εις βάρος της χώρας. Αποτέλεσμα τούτων,τα προς φύλαξιν Αποθεματικά των Ασφαλιστικών Ταμείων έκαναν φτερά. Δια τα κρατικά Αποθέματα Χρυσού, ουδείς γνωρίζει την τύχην των ,διότι βάσει του άρθρου 48 του καταστατικού της, δεν δικαιούται αντιπρόσωπος του δημοσίου να ερευνά τα βιβλία της. Με το υπογραφέν δε μνημόνιο, το Ελληνικόν Δημόσιο και η Τράπεζα της Ελλάδος παραιτούνται από κάθε μορφή ασυλίας συμπεριλαμβανομένων και των Αποθεμάτων Χρυσού.
Θεσμικό συμπλήρωμα των ανωτέρω είναι και η Προεδρία της Ελληνικής Δημοκρατίας της οποίας ο Επικεφαλής Κύριος Πρόεδρος είναι θεματοφύλακας του Συντάγματος , Εγγυητής των Συνταγματικών Δικαιωμάτων των Ελλήνων, και Υπερασπιστής της εθνικής ανεξαρτησίας και ακεραιότητος της χώρας. Αντ΄αυτού, αυτή ευρίσκεται υπό ξένην κατοχήν χρεωκοπημένη, έχει ύφεσιν άνω του 7%, 1.200.000 ανέργους, 68% κάτω του ορίου της φτώχειας ,άνω των 3000 αυτοκτονιών πολιτών λόγω οικονομικού αδιεξόδου και αδυναμία πληρωμής μισθών συντάξεων και φαρμάκων στους ασφαλισμένους .
Όλα αυτά θεωρούνται Δημοκρατικά και κατά περίεργον τρόπον έχουν αφ΄ενός μεν την συγκατάθεσιν των επίορκων πολιτικών μας και αφ΄ετέρου δε την υποστήριξιν της Ευρωπαϊκής Δημοκρατικής Ενώσεως η οποία δια των οργάνων της, υπαγορεύει απροκάλυπτα την πολιτική της Υπάτης Αρμοστείας.
Παρά το επικρατούν χάος ,η Κίρκη πορεύεται αθορύβως δια την υλοποίησιν της δευτέρας πράξεως, της πλήρους Δημοσιονομικής Ενοποιήσεως των Κρατών.Τούτο εδηλώθη δια στόματος της Γερμανίδος Καγκελαρίου . Δηλαδή οι χοίροι που είναι στο μαντρί, να ομογενοποιηθούν στο ευρωμίξερ, να καταργηθούν τα Ευρωπαϊκά Έθνη, δια να γίνει ή ποθούμενη Ευρωποίησις το νέο μοντέλο Σοβιετοποίησεως . Τουτέστιν ο Ένας να Διαφεντεύει τους Πολλούς με τα microchips. Πιστεύω ότι η παρούσα αλαζονεία και απληστία των παγκοσμιοποιητών, θα τροφοδοτήσει την αταξία στο παγκόσμιον γίγνεσθαι, και το ευρωπαϊκό μόρφωμα θα καταρρεύσει.
Η ανέχεια και η αδικία θα πυροδοτήσουν ανεξέλεγκτες λαϊκές εξεγέρσεις . Η εμμονή της Γερμανίας να κερδοσκοπεί δολίως εις βάρος των άλλων με την ελπίδα αναβιώσεως του 4ου Ράιχ θα δημιουργήσει αντιδράσεις σε πολλούς . Η απόφασις της Κίνας να προβάλλει μπροστά με το Γουάν, και η συμφωνία με Ρωσία, Ιαπωνία, Ινδία, Ιράν να συναλλάσσονται με τα δικά τους Νομίσματα, θα προκαλέσει βαρύ πλήγμα στο Δολάριο και casus belli.
Η Εικονική οικονομία των Η.Π.Α συνεχίζει να δυναστεύει την Παγκόσμια Πραγματική οικονομία πάνω σε πολύ λεπτές ισορροπίες με ημερομηνία λήξεως. Εκείνο όμως που προσβάλει το ανθρώπινο γένος, είναι η προσπάθεια ολίγων Τραπεζιτών, βαμπίρ των αγορών, να υφαρπάσουν το εκδοτικό προνόμιο (νομίσματος) από τα Κράτη, προκειμένου να γίνουν αυτοί το Κράτος, δια να εξουσιάζουν τις τύχες εκατοντάδων εκατομμυρίων ανθρώπων.
Είναι αυτοί που με όχημα το “Obama Health Care “ του Ιουνίου 2012 αναμένεται να περάσουν το RFID microchip, στα δάκτυλα εκατομμυρίων αμερικανών και διόλου απίθανον ,στη συνέχεια σε εκατομμύρια υποτελών ,χρεωκοπημένων ευρωπαίων.
Εις την Ραψωδία οι Θεοί στέλνουν τον αγγελιοφόρο τους τον φτερωτό Ερμή να συμβουλεύσει τον Οδυσσέα δια το πρακτέον και να αποκαταστήσει την ευταξίαν και την ειρήνη. Η απελευθέρωσις των εταίρων από τα δεσμά του κτήνους θα απαιτήσει στρατηγικούς ελιγμούς.
Το εσθλόν , αντίδοτο φάρμακο, κατά των τοξικών των επενδυτικών τραπεζών και χρηματιστηρίων ,της Κίρκης , θέλει αποφασιστικότητα ακόμη και επίδειξιν στρατιωτικής ισχύος .
Ο αγώνας θα είναι δύσκολος μέχρις ότου απελευθερωθούν οι εταίροι του Οδυσσέως αλλά και οι υπόδουλες χώρες της Ευρωζώνης επανέλθουν στα Εθνικά τους Νομίσματα και την Εθνική τους Ανεξαρτησία. Μέχρις ότου απεμπλακούν από την μεγάλη απάτη των Αιώνων, της Ρομποτοποιήσεως των Πολιτών και της Κονιορτοποιήσεως των Κρατών υπό συνθήκας ειρήνης.
Υπόδουλε παραπληροφορημένε και τρομοκρατημένε συμπατριώτη, ευρισκόμεθα εις απόστασιν αναπνοής από το ολοκαύτωμα του πλήρους οντολογικού και εθνολογικού μας αφανισμού. Η μόνη μας επιλογή είναι να αποβάλλουμε τον φόβο και να ανακαλύψουμε τον πολυμήχανο Οδυσσέα που είναι στο DNA μας. Αυτόν που σκέπτεται και δρά αγωνιζόμενος δια την ελευθερία και τα ιερά και όσια της φυλής. Αυτόν που μπορεί να επικοινωνήσει και να βοηθήσει ο φτερωτός Ερμής ο αγγελιοφόρος των θεών.
Λύσεις υπάρχουν δια την Ανάταξιν της Εθνικής Οικονομίας και την πορείαν της χώρας προς την Ανάπτυξιν και την Ευημερία. Είναι αδύνατον όμως να υλοποιηθούν με Ξένο Νόμισμα και υπό το καθεστώς Ξένων Δυνάμεων Κατοχής.
Όταν ο βασιλέας του Άργους Φείδωνας εξέδωσε στην Αίγινα την πρώτη δραχμή τον 6ο αιώνα πΧ λέγεται ότι την ευλόγησε η θεά Ήρα, δια να είναι γόνιμη και να φέρει την ευτυχία στους έλληνες. 2600 χρόνια μετά, θεομπαίχτες, ευρωέλληνες εταίροι, ύβριν έπραξαν κατά της θεάς και το οξυγόνο του έθνους ,την ευλογημένη δραχμή ατίμωσαν.
Οι τιμωροί των ύβρεων οι Ερινύες, αντέδρασαν. Η ευχή έγινε κατάρα και στο χοιροστάσιο της Κίρκης κατέληξαν. Η λέξις Ελευθερία είναι Ελληνική .Ποτέ δεν χαρίζεται αλλά πάντοτε κατακτάται. Η Ανατροπή και η Αποκατάστασις είναι το χρέος σου. Εσύ που τον πολυμήχανο Οδυσσέα φέρεις μέσα σου.

Ιδομενέας Αντ. Σαρρής

ΠΗΓΗ: Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο
Φωτό απο: inprecor.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Next previous home

Αναζήτηση στο ιστολόγιο

-------\ KRYON IN HELLENIC /-------

-------\ KRYON  IN  HELLENIC /-------
Ο Κρύων της Μαγνητικής Υπηρεσίας... Συστήνεται απλώς σαν βοηθός από την άλλη πλευρά του «πέπλου της δυαδικότητας», χωρίς υλική μορφή ή γένος. Διαμέσου του Λη Κάρολ, αναφέρεται στις ριζικές αλλαγές που συμβαίνουν στη Γη και τους Ανθρώπους αυτή την εποχή.

------------\Αλκυόν Πλειάδες/-------------

------------\Αλκυόν Πλειάδες/-------------
Σκοπός μας είναι να επιστήσουμε την προσοχή γύρω από την ανάγκη να προετοιμαστούμε γι' αυτό το μεγάλο αστρικό γεγονός, του οποίου η ενέργεια ήδη έχει αρχίσει να γίνεται αντιληπτή στον πλανήτη μας μέσα από φωτεινά φαινόμενα, όμορφες λάμψεις, την παράξενη παθητική συμπεριφορά του ήλιου, αύξηση των εμφανίσεων μετεωριτών, διακοπών ρεύματος.. όλα αυτά είναι ενδείξεις της επικείμενης άφιξης της τεράστιας ηλεκτρομαγνητικής του ζώνης η οποία είναι φορτισμένη με φωτονικά σωματίδια, και κάθε ημέρα που περνάει αυξάνονται όλο και περισσότερο.

Οι επισκεπτεσ μας στον κοσμο απο 12-10-2010

free counters