Παρασκευή 27 Ιουλίου 2012

Δείτε ποιοι έκαναν επίθεση στην Παπαχρήστου...και θυμηθείτε τι έλεγαν οι ίδιοι..


Οι κωλοτούμπες και τα ορφανά του ΠΑΣΟΚ και της αριστεράς,έχουν βάλει σκοπό να στείλουν στην Χρυσή Αυγή και στον ακροδεξιό χώρο όλους όσους δεν συμφωνούν μαζί τους....και όποιον είναι απλός παρατηρητής τον κάνουν να επισκεφτεί τον πρώτο ψυχίατρο που θα βρει μπροστά του.

Τώρα απαγόρευσαν και τιμωρούν με τον πιο ατιμωτικό τρόπο...ακόμα και το χιούμορ που δεν τους αρέσει.Θύμα τους η Ελληνίδα πρωταθλήτρια Βούλα Παπαχρήστου.
Οι ίδιοι βέβαια μπορούν να συκοφαντούν,να λοιδωρούν και να λειτουργούν άκρως φασιστικά σε όποιον τους κάνει κέφι χωρίς να πονοκεφαλιάζουν πως και πότε θα τους επιτεθούν μετά τα ΜΜΕ.
Τα οποία λειτουργούν πια άφοβα σαν παπαγαλάκια της Νέας Τάξης Πραγμάτων ...και έχουν εξαπλωθεί σε όλα τα ΜΜΕ πουλώντας με άνεση αριστεριλίκι και διεθνισμό.

Το ΠΑΣΟΚ που έκανε επίθεση στην Ελληνίδα πρωταθλήτρια πριν 2 μήνες μέσω των κυρίων Λοβέρδου και Χρυσοχοϊδη που διέδιδαν τα εξής..
Ανατριχιαστική είναι η εικόνα ττου κέντρο της Αθήνας σύμφωνα με στοιχεία του υπουργού Υγείας Ανδρέα Λοβέρδου. Ο υπουργός έκανε λόγο για υγειονομική βόμβα τοποθετημένη στο κέντρο της πόλης, με άθλιες συνθήκες στέγασης μεταναστών όπου οι μολυσματικές ασθένειες εξαπλώνονται με ταχύτητα, για 600 πορνεία που πρέπει να κλείσουν γιατί μόνον 7 είναι νόμιμα και άλλα πολλά.

«Η κατεύθυνση του Μ. Χρυσοχοίδη για τα στρατόπεδα συγκέντρωσης λαθρομεταναστών είναι απολύτως σωστή. Η κατάσταση στο κέντρο της Αθήνας είναι απελπιστική. Εχουν αυξηθεί μολυσματικές ασθένειες όπως η φυματίωση και το έιτζ μέσω της σεξουαλικής επαφής, της χρήσης ναρκωτικών, των άθλιων συνθηκών στέγασης και διαβίωσης».

«Εδωσα μάχη για να προχωρήσω σε υγειονομικές εξετάσεις σε χώρους μόλυνσης από ναρκωτικά και πορνεία. Ερχόταν η Δημοτική Αστυνομία και με έδιωχνε. Τώρα όμως υπάρχει μια πολύ σημαντική πρωτοβουλία. Ερχεται ο Μ. Χρυσοχοίδης, από την πλευρά του πιο δύσκολου υπουργείου, και λέει θα δώσω λύση.

Στο πλαίσιο αυτής της συνεργατικής διάθεσης, την Δευτέρα εκδίδω υγειονομική διάταξη σε όλα τα νοσηλευτικά ιδρύματα που αφορά νοσήματα ξεχασμένα, που εισάγονται ξανά μέσω της Ελλάδας -οι Ευρωπαίοι δεν μας άκουγαν που φωνάζαμε μέχρι πρότινος, έπρεπε να προστεθούν η Μάλτα και η Ιταλία στο πρόβλημα για να συνειδητοποιήσουν πόσο δύσκολο είναι- για να διαφύγουν πάλι προς τα έξω. Είμαστε σε δεινή θέση. Οι μετανάστες είναι εύκολο να μπουν στην χώρα μας και δύσκολο να βγουν».

Οσο για το θέμα της ολοένα αυξανόμενης πορνείας στο κέντρο της πόλης, με χώρους και με ιερόδουλες που δεν περνούν ποτέ υγειονομικό έλεγχο, ο Α. Λοβέρδος λέει:

«Μου λένε ότι υπάρχουν 600 οίκοι ανοχής που είναι κυριολεκτικά εστίες μολύνσεων, γιατί από αυτούς μόνον οι 7 είναι νόμιμοι. Τώρα επιβάλλουμε τον έλεγχο. Ελέγχουμε και κλείνουμε. Μπορώ να πω ότι πλέον το ζήτημα που αφορά την δημόσια υγεία στο κέντρο της Αθήνας θα επιλυθεί όχι σε διάστημα μηνός αλλά ημερών».

Πάμε τώρα και στα ορφανά του ΚΚΕ που έφτιαξαν δικά τους κόμματα...
Απο την εποχη του ελληνικου εμφυλιου..



Τοτε που το ΚΚΕ και οι αριστεροί δεν είχαν πάρει ακόμα τις αμερικανοεβραϊκές οδηγίες να αρχίσουν να το παίζουν αντιρατσιστές...όπως τώρα..
Θα παροτρύνω όποιον θέλει να κάνει την δικιά του έρευνα να δει τι έχουν πει κατά καιρούς όλοι αυτοί οι επαγγελματίες λασπολόγοι σε άρθρα και σχόλια ....τι ακριβώς λένε για όποιον είναι από χωριό ή δεν έχει και την καλύτερη μόρφωση όπως διατυμπανίζουν πως έχουν ίδιοι.
Θεωρούν λοιπόν κατώτερους τους χωριάτες και τους αμόρφωτους.
Δηλαδή αν αυτό δεν είναι ρατσισμός...τότε τι είναι?
Επίσης υβρίζουν και διακωμωδούν ΤΕΡΑΣΤΙΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ που έδωσαν το αίμα και την ίδια τους τη ζωή για την πατρίδα...πχ Τατσόπουλος για Κολοκοτρώνη...ο οποίος Τατσόπουλος μετά επιβραβεύτηκε με τον καλύτερο τρόπο και έγινε μέχρι και βουλευτής του Ελληνικού κοινοβουλίου..με ποιον άλλον με το ΣΥΡΙΖΑ φυσικά.

Επίσης το ίδιο και η Ρεπούση,που εξύβρισε με τον χειρότερο τρόπο την μνήμη των Ελλήνων που σφαγιάστηκαν από τους Τούρκους στη Σμύρνη.

Για τα παπαγαλάκια των ΜΜΕ δεν έχω να πω κάτι,είναι γνωστός ο ρόλος τους και ξέρουμε όλοι τι παιχνίδια παίζουν και τι αμοιβές παίρνουν για να κάνουν τις θλιμμένες χήρες  και ότι δήθεν κόπτονται για τα δικαιώματα των εργαζομένων..πρώτα των ξένων και μετά των Ελλήνων..Όταν όμως οι Έλληνες εργαζόμενοι φωνάζουν πως μένουν άνεργοι και τα αφεντικά τους...δίνουν τις δουλειές τους τώρα πια σε φτηνούς μετανάστες εργάτες.τότε επικρατεί σιγή ιχθύος και αρχίζει το παραμύθι του ιμπεριαλισμού και κατά των κακών αφεντικών.Η ειρωνεία είναι ότι τα ίδια αφεντικά (μεγαλοεργολάβοι) πληρώνουν και τους ίδιους...για να γράφουν απόψεις με ύφος που τα ξέρει όλα ...για το πόσο πολύ πονάνε και στεναχωριούνται για τους κατατρεγμένους και κακόμοιρους μετανάστες..που εκμεταλλεύεται το κεφάλαιο που πληρώνει και τους ίδιους..
Σας προτείνω να κάνετε και οι ίδιοι τις δικές σας έρευνες και είμαι σίγουρος πως θα βρείτε κι άλλα πολλά "μαργαριτάρια" που έχουν πει και κάνει κατά καιρούς όλη αυτή η αριστερή λαίλαπα που τρώει συστηματικά τα σωθικά της Ελλάδας εδώ και δεκαετίες με μόνο σκοπό να γίνουν όλοι απάτριδες,άθρησκοι και καλά νεοταξικά προβατάκια...

ΥΓ..Μιας και το επιβάλει η μέρα θα πω και εγώ ένα ρατσιστικό ανέκδοτο..
Απαγορεύτηκαν τα ανέκδοτα για τους Gay...
Θίγονται οι Βρετανοί και θα σβήσουν την Ολυμπιακή Φλόγα προς ένδειξη διαμαρτυρίας!!!
Jack the ripper για το eglimatikotita.gr


http://www.eglimatikotita.gr/2012/07/blog-post_2194.html

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Next previous home

Αναζήτηση στο ιστολόγιο

-------\ KRYON IN HELLENIC /-------

-------\ KRYON  IN  HELLENIC /-------
Ο Κρύων της Μαγνητικής Υπηρεσίας... Συστήνεται απλώς σαν βοηθός από την άλλη πλευρά του «πέπλου της δυαδικότητας», χωρίς υλική μορφή ή γένος. Διαμέσου του Λη Κάρολ, αναφέρεται στις ριζικές αλλαγές που συμβαίνουν στη Γη και τους Ανθρώπους αυτή την εποχή.

------------\Αλκυόν Πλειάδες/-------------

------------\Αλκυόν Πλειάδες/-------------
Σκοπός μας είναι να επιστήσουμε την προσοχή γύρω από την ανάγκη να προετοιμαστούμε γι' αυτό το μεγάλο αστρικό γεγονός, του οποίου η ενέργεια ήδη έχει αρχίσει να γίνεται αντιληπτή στον πλανήτη μας μέσα από φωτεινά φαινόμενα, όμορφες λάμψεις, την παράξενη παθητική συμπεριφορά του ήλιου, αύξηση των εμφανίσεων μετεωριτών, διακοπών ρεύματος.. όλα αυτά είναι ενδείξεις της επικείμενης άφιξης της τεράστιας ηλεκτρομαγνητικής του ζώνης η οποία είναι φορτισμένη με φωτονικά σωματίδια, και κάθε ημέρα που περνάει αυξάνονται όλο και περισσότερο.

Οι επισκεπτεσ μας στον κοσμο απο 12-10-2010

free counters