Σάββατο 9 Ιουνίου 2012

ΑΓΑΠΗΤΕ ΗΛΙΑ ΚΑΣΙΔΙΑΡΗ, ΤΟ ΧΕΡΙ ΣΟΥ ΕΓΙΝΕ ΠΡΟΕΚΤΑΣΗ ΤΟΥ ΔΙΚΟΥ ΜΑΣ ΧΕΡΙΟΥ.

Γράφει «ΕΛΕΥΘΕΡΗ ΣΚΕΨΗ».

Όλα τα κομματικά, πολιτικά, συντεχνιακά και δημοσιογραφικά βοθρολύματα της πατρίδος βρήκαν την ευκαιρία να μπήξουν τα βρώμικα από διαφθορά νύχια τους επάνω στην όποια ψυχική και ιδεολογική κατάσταση του Ηλία Κασιδιάρη, διότι, τόλμησε μέσα σε έναν από τους ναούς του ανθελληνικού παραληρήματος να....
εναντιωθεί στο κατεστημένο και να προασπίσει την όποια προσωπική και ιδεολογική του ακεραιότητα έναντι του ανθελληνικού, κουμουνιστικού και σταλινικού μεσαίωνα, ο οποίος με διάφορες μάσκες και ταμπέλες τυράννησε και θα συνεχίζει να τυραννά, πάντα με την άδεια του κοσμάκη, τον τόπο αλλά και τον λαό, με οικονομικά, γεωπολιτικά και εθνικά εγκλήματα, που μόνο σκοπό έχουν την αποσάθρωση και την διάλυση της πατρίδος, αυτής της πατρίδος που με θυσίες και αγώνες κράτησαν σε πείσμα των καιρών όρθια, αγέρωχη και ενωμένη οι πρόγονοι μας.

Όλα τα ανθελληνικά υποκείμενα του εξωτερικού νυχθημερόν παίζουν στα σάπια και σκοτεινά τσοντοκάναλα τους το βίντεο με την έκρηξη του εν λόγω συμπολίτη μας για να μας ταπεινώσουν και να μας θυμίσουν συνάμα ότι, δεν πρέπει ποτέ να απαγκιστρωθούμε από τα γρανάζια και τα νύχια της ανατριχιαστικής και ανθελληνικής σταλινικής ψευτοαριστεράς, που διοικεί από το 1981 και μετά την χώρα, διότι, με αυτήν την μολυσμένη αριστερά στην εξουσία αυτά τα ανθρωποειδή θα πάρουν ότι δεν μπόρεσαν να πάρουν οι εγκληματίες πρόγονοι τους εδώ και χιλιάδες χρόνια, την πατρίδα μας.

Πατριώτες, στην πατρίδα μας, όντως η γυναίκα θεωρείται μήτρα ζωής και πλάσμα το οποίο πρέπει να τυγχάνει σεβασμού και εκτίμησης, διότι με την φύση της, καθώς και με την ιδιότητα της, όπως της μητέρας, της συζύγου και της παιδαγωγού, παράγει θεμέλιους λίθους, οι οποίοι χρησιμοποιούνται για την οικοδόμηση του κράτους, του έθνους και της πατρίδος, αυτά όλα ισχύουν για τις γυναίκες, οι οποίες σέβονται τον εαυτό τους και το έργο τους και δεν περιφέρονται από εκπομπή σε εκπομπή καπνίζοντας, βρίζοντας, χυδαιολογώντας και κατηγορώντας τον οποιονδήποτε τολμάει να εκθέσει αντίθετη άποψη από την δική τους, αυτές οι κυρίες πατριώτες, κατά την ταπεινή μου γνώμη, ούτε τιμούν και πόσο μάλλον δεν κοσμούν με τα έργα τους και με τις πράξεις τους τον γυναικείο πληθυσμό, απεναντίας θα έλεγα.

Αυτές οι γυναίκες πατριώτες που εμφανίζονται ως θύματα, αλλά στην πραγματικότητα είναι οι θύτες, καθημερινά χαστουκίζουν και βιάζουν βάναυσα όλο το έθνος, από άκρη σε άκρη, ονομάζοντας τους σκοπιανούς κομιτατζήδες μακεδόνες, τους αλβανούς φονιάδες αδικημένους τσάμηδες, τους τούρκους εγκληματίες αδέλφια και τους εισαγόμενους δολοφόνους πέρσες του Ξέρξη πατριώτες και αυτό δεν είδα να πειράζει, αλλά και να ανησυχεί ιδιαιτέρως κανέναν, εδώ και χρόνια.

Αγαπητοί πατριώτες, η σκύλα, καθώς και η Χάρυβδη γυναίκες ήταν, αυτό όμως δεν εμπόδισε τον Οδυσσέα να τις πολεμήσει για χάριν του ταξιδιού, με το οποίο θα επέστρεφε στην πατρίδα για να πολεμήσει τους εχθρούς και τους μνηστήρες, οι οποίοι και τότε, αλλά και τώρα, ένα πράγμα ήθελαν, να διαμελίσουν την περιουσία, τον λαό, την οικογένεια, αλλά και την πατρίδα του Οδυσσέα. 
 
 
http://ksipnistere.blogspot.gr/2012/06/blog-post_5982.html

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Next previous home

Αναζήτηση στο ιστολόγιο

-------\ KRYON IN HELLENIC /-------

-------\ KRYON  IN  HELLENIC /-------
Ο Κρύων της Μαγνητικής Υπηρεσίας... Συστήνεται απλώς σαν βοηθός από την άλλη πλευρά του «πέπλου της δυαδικότητας», χωρίς υλική μορφή ή γένος. Διαμέσου του Λη Κάρολ, αναφέρεται στις ριζικές αλλαγές που συμβαίνουν στη Γη και τους Ανθρώπους αυτή την εποχή.

------------\Αλκυόν Πλειάδες/-------------

------------\Αλκυόν Πλειάδες/-------------
Σκοπός μας είναι να επιστήσουμε την προσοχή γύρω από την ανάγκη να προετοιμαστούμε γι' αυτό το μεγάλο αστρικό γεγονός, του οποίου η ενέργεια ήδη έχει αρχίσει να γίνεται αντιληπτή στον πλανήτη μας μέσα από φωτεινά φαινόμενα, όμορφες λάμψεις, την παράξενη παθητική συμπεριφορά του ήλιου, αύξηση των εμφανίσεων μετεωριτών, διακοπών ρεύματος.. όλα αυτά είναι ενδείξεις της επικείμενης άφιξης της τεράστιας ηλεκτρομαγνητικής του ζώνης η οποία είναι φορτισμένη με φωτονικά σωματίδια, και κάθε ημέρα που περνάει αυξάνονται όλο και περισσότερο.

Οι επισκεπτεσ μας στον κοσμο απο 12-10-2010

free counters