Πέμπτη 28 Ιουνίου 2012

Σχεδιάζεται απόβαση τουρκικού πεζικού στην Σάμο;;;



Μέχρι το τέλος Ιούλιου από έγκυρες πηγές μας μαθαίνουμε ότι ο τουρκικός στρατός θα κάνει επίθεση στην Ελλάδα εντος Ιούλιου 2012 . Συγκεκριμένα το πρώτο χτύπημα θα γίνει στο Ελληνικό νησί Σάμος και ως δεύτερο στόχο έχουν το νησί Ρόδος .

Εδώ μιλάμε για ένα ισχυρό πολεμικό χτύπημα στην Ελλάδα, μετά από προβοκάτσια με το χτύπημα του μαχητικού RF4-E από τον στρατό της Σύριας ο επόμενος στόχος θα είναι η Ελλάδα αυτό είναι προπαγάνδα να παραπληροφορήσουν κάποια ΜΜΕ στο διαδίκτυο του στρατηγούς του ΝΑΤΟ – ΟΤΑΝ και να τους παρακινήσουν στην ανάφλεξη του 3 ου παγκόσμιου πόλεμου .
 

Προσοχή Σήμα προς Ρωσική Ομοσπονδία
Πρέπει να ανακόψετε αυτή την επιχείρηση εναντίον της Ελλάδος από την Τουρκιά διότι θα καταστραφείτε και εσείς μετά από τις Κινέζικες δυνάμεις, αν χτυπηθεί η Ελλάδα η Ρωσία κινδυνεύει και αυτή οικονομικά να καταστραφεί διακόπτοντας παροχή πετρελαίου και φυσικού αέριου προς ευρωπαϊκές χώρες.
Παρακαλούμε την Ρωσική Ομοσπονδία
Να ενημερώσει με παγκόσμιο πόλεμο πληροφοριών προς πάσα κατεύθυνση σε ανωτέρους αξιωματικούς του ΝΑΤΟ – ΟΤΑΝ να μην ξεκινήσουν πόλεμο με την Συρία διότι αυτή θα είναι και η αφορμή μετά να χτυπήσουν την Ελλάδα η Τουρκιά με αποτέλεσμα να καταστραφεί σαν ντόμινο όλη οι Ευρωπαϊκή Ένωση και να θέση σε δυσμενή κατάσταση την Ρωσία στο να διακόψει οικονομική βοήθεια σε εξαγωγές πετρελαίου και φυσικού αέριου σε Ευρωπαϊκές χώρες , ώστε να καταστραφεί οικονομικά και αργότερα πολεμικά από εξόντωση του Κινεζικού στρατού.
 

// Source
Analysts Geostrategic // Dmitry N. Giannopulos
//

Moscow – Russia
http://www.geostrategic.ru/core/?p=337 
 http://aorata-gegonota.blogspot.gr/2012/06/blog-post_2277.html
http://www.katohika.gr/2012/06/blog-post_26.html

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Next previous home

Αναζήτηση στο ιστολόγιο

-------\ KRYON IN HELLENIC /-------

-------\ KRYON  IN  HELLENIC /-------
Ο Κρύων της Μαγνητικής Υπηρεσίας... Συστήνεται απλώς σαν βοηθός από την άλλη πλευρά του «πέπλου της δυαδικότητας», χωρίς υλική μορφή ή γένος. Διαμέσου του Λη Κάρολ, αναφέρεται στις ριζικές αλλαγές που συμβαίνουν στη Γη και τους Ανθρώπους αυτή την εποχή.

------------\Αλκυόν Πλειάδες/-------------

------------\Αλκυόν Πλειάδες/-------------
Σκοπός μας είναι να επιστήσουμε την προσοχή γύρω από την ανάγκη να προετοιμαστούμε γι' αυτό το μεγάλο αστρικό γεγονός, του οποίου η ενέργεια ήδη έχει αρχίσει να γίνεται αντιληπτή στον πλανήτη μας μέσα από φωτεινά φαινόμενα, όμορφες λάμψεις, την παράξενη παθητική συμπεριφορά του ήλιου, αύξηση των εμφανίσεων μετεωριτών, διακοπών ρεύματος.. όλα αυτά είναι ενδείξεις της επικείμενης άφιξης της τεράστιας ηλεκτρομαγνητικής του ζώνης η οποία είναι φορτισμένη με φωτονικά σωματίδια, και κάθε ημέρα που περνάει αυξάνονται όλο και περισσότερο.

Οι επισκεπτεσ μας στον κοσμο απο 12-10-2010

free counters