Παρασκευή 15 Ιουνίου 2012

Βερολίνο: “Δραπέτευσαν τα πειραματόζωα”!

Ένα πρωτότυπο σκηνικό στήθηκε χθες το απόγευμα μπροστά από την γερμανική Καγκελαρία στο Βερολίνο. Ελληνική μουσική, ένα χάπενινγκ με «πειραματόζωα» την Ελλάδα, την Πορτογαλία και την Ιρλανδία που κρατούνται από την Τρόικα σε κλουβί, εκατοντάδες γερμανοί πολίτες αλλά και ένα τηλεφωνικό μήνυμα του Μανόλη Γλέζου που ακούστηκε από τα μεγάφωνα που είχαν στηθεί έξω από το στρατηγείο της Άνγκελας Μέρκελ.

Αφορμή για αυτήν την εκδήλωση διαμαρτυρίας ήταν η σημερινή συνάντηση της γερμανικής κυβέρνησης με τα κόμματα της αντιπολίτευσης με αντικείμενο το δημοσιονομικό σύμφωνο. Αριστερές και κοινωνικές οργανώσεις διαδήλωσαν ενάντια στην “τρομοκρατία που δέχονται στο εσωτερικό και το εξωτερικό” οι Έλληνες πριν τις εκλογές και υπέρ του δικαιώματος τους να ψηφίζουν κατά βούληση

Στην εκδήλωση παραβρέθηκε και η πρόεδρος της ελληνογερμανικής επιτροπής φιλίας του γερμανικού κοινοβουλίου, η οποία υποστήριξε την άποψη ότι “μια νίκη του ΣΥΡΙΖΑ θα οδηγούσε σε μια αλλαγή του συσχετισμού δυνάμεων στην Ευρώπη που μερικώς ξεκίνησε με τη νίκη του Φρανσουά Ολάντ στη Γαλλία”. Όπως τόνισε η κ. Groth, η ύπαρξη μιας αντιπολίτευσης κατά της πολιτικής Μέρκελ “είναι αναγκαία για όλους μας στην Ευρώπη και όχι μόνο για την Ελλάδα.”

Τους παρευρισκόμενους χαιρέτισε τηλεφωνικώς από την Αθήνα και ο Μανώλης Γλέζος. Στη σύντομη ομιλία του που μεταδόθηκε από τα ηχεία που είχαν στηθεί στον χώρο της εκδήλωσης, ο κ. Γλέζος ευχαρίστησε τους διαδηλωτές και τους διαβεβαίωσε “ότι στις 17 Ιουνίου ο ελληνικός λαός αρχίζει καινούργια προσπάθεια για μια άλλη Ευρώπη: την Ευρώπη των λαών και όχι των μονοπωλίων.”

Ας σημειωθεί, τέλος, ότι τα τρία «πειραματόζωα» Ελλάδα, Πορτογαλία και Ιρλανδία κατάφεραν να «δραπετεύσουν» από το κλουβί της Τρόικας – τουλάχιστον στο χάπενινγκ του Βερολίνου…

defencenet.gr



http://www.gataros1.info/2012/06/blog-post_5752.html

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Next previous home

Αναζήτηση στο ιστολόγιο

-------\ KRYON IN HELLENIC /-------

-------\ KRYON  IN  HELLENIC /-------
Ο Κρύων της Μαγνητικής Υπηρεσίας... Συστήνεται απλώς σαν βοηθός από την άλλη πλευρά του «πέπλου της δυαδικότητας», χωρίς υλική μορφή ή γένος. Διαμέσου του Λη Κάρολ, αναφέρεται στις ριζικές αλλαγές που συμβαίνουν στη Γη και τους Ανθρώπους αυτή την εποχή.

------------\Αλκυόν Πλειάδες/-------------

------------\Αλκυόν Πλειάδες/-------------
Σκοπός μας είναι να επιστήσουμε την προσοχή γύρω από την ανάγκη να προετοιμαστούμε γι' αυτό το μεγάλο αστρικό γεγονός, του οποίου η ενέργεια ήδη έχει αρχίσει να γίνεται αντιληπτή στον πλανήτη μας μέσα από φωτεινά φαινόμενα, όμορφες λάμψεις, την παράξενη παθητική συμπεριφορά του ήλιου, αύξηση των εμφανίσεων μετεωριτών, διακοπών ρεύματος.. όλα αυτά είναι ενδείξεις της επικείμενης άφιξης της τεράστιας ηλεκτρομαγνητικής του ζώνης η οποία είναι φορτισμένη με φωτονικά σωματίδια, και κάθε ημέρα που περνάει αυξάνονται όλο και περισσότερο.

Οι επισκεπτεσ μας στον κοσμο απο 12-10-2010

free counters