Τετάρτη 13 Ιουνίου 2012

ΠΡΩΗΝ ΣΥΝΕΡΓΑΤΗΣ ΤΟΥ ΑΚΗ ΤΣΟΧΑΤΖΟΠΟΥΛΟΥ Η ΟΞΥΖΕΝέ ΨΥΧΡΟΛΟΥΣΜΕΝΗ ΔΟΥΡΟΥ ΠΟΥ ΦΟΒΑΤΑΙ ΠΩΣ ΘΑ ΜΑΣ ΠΑΕΙ Η ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ 500 ΧΡΟΝΙΑ ΠΙΣΩ...ΤΗ ΣΤΙΓΜΉ ΠΟΥ Η ΙΔΙΑ, ΠΑΡΕΑ ΜΕ ΤΑ ΔΙΕΦΘΑΡΜΕΝΑ ΠΡΩΗΝ ΑΦΕΝΤΙΚΑ ΤΗΣ, ΜΑΣ ΠΗΓΑΝ 1500 ΧΡΟΝΙΑ ΠΙΣΩ!!!

Δούρου εάν δεν είχες καμία σχέση με τις λαμογιές του Άκη και των άλλων διεφθαρμένων Σοσια-ληστών του ΠΑΣΟΚ που μας πήγαν πίσω 1500 χρόνια, γιατί αποκρύπτεις από το βιογραφικό σου την πρώην θέση σου στο Ινστιτούτο Αμυντικών Αναλύσεων (ΙΑΑ) του Υπουργείου Αμύνης επί Άκη; Καθαρός ουρανός φοβάται τις αστραπές;
 
Συνεργάτης του Άκη Τσοχατζόπουλου η Ρένα Δούρου!!!

Η βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ συνεργαζόταν με το Ινστιτούτο Αμυντικών Αναλύσεων (ΙΑΑ) όταν υπουργοί Άμυνας ήταν ο Άκης Τσοχατζόπουλος και στη συνέχεια ο Γιάννος Παπαντωνίου, αποκαλύπτει η εφημερίδα «Δημοκρατία».


Με τίτλο «Τι κρύβει η Δούρου» και υπότιτλο «Γιατί δεν αναφέρει στο βιογραφικό της τη συνεργασία με το Ινστιτούτο του Άκη» η εφημερίδα αναφέρει ότι η Ρένα Δούρου κρύβει από το βιογραφικό της τη συγκεκριμένη συνεργασία που είχε «με τη χειρότερη περίοδο διαφθοράς και παρακμής των τελευταίων δεκαετιών, με το ΠΑΣΟΚ του Άκη, του Γιάννου Παπαντωνίου και του Κώστα Σημίτη». 


 Ήταν δηλαδή συνεργάτης αυτών που μας πήγαν 1500 χρόνια πίσω και τολμάει να λέει πως η Χρυσή Αυγή θα μας πάει 500 χρόνια πίσω!!!!

«Η κυρία Δούρου δεν χάνει καμιά ευκαιρία για να κατακεραυνώσει το «σάπιο πολιτικό σύστημα» της Μεταπολίτευσης, με το οποίο, όπως λέει, δεν είχε οποιαδήποτε σχέση. Είναι όμως έτσι;» γράφει η εφημερίδα.


Σύμφωνα με το ρεπορτάζ η Ρένα Δούρου είχε αναλάβει ρόλο αναλύτριας της τουρκικής πολιτικής από το 2001 και μετά, περίοδο κατά την οποία ο κ. Τσοχατζόπουλος κατηγορείται ότι είχε κλιμακώσει τις δραστηριότητες του γύρω από τις εξοπλιστικές και αμυντικές προμήθειες από τις μίζες εκατοντάδων εκατομμυρίων ευρώ.


«Το γεγονός ότι η κυρία Δούρου είχε αυτή τη συνεργασία δεν είναι προφανώς από μόνο του επιλήψιμο. Όπως δεν είναι και για οποιονδήποτε άλλο επιστήμονα ή εργαζόμενο στους φορείς του υπουργείου που εκτελούσε ευσυνείδητα τα καθήκοντά του. Το αξιοπερίεργο όμως είναι ότι αν και είναι πολιτικό πρόσωπο έχει αποφύγει να συμπεριλάβει αυτή την πτυχή της επαγγελματικής δραστηριότητάς της στο βιογραφικό της, όπου απλώς δηλώνει «σύμβουλος εκδόσεων», αναφέρει η εφημερίδα.


Και καταλήγει: «Σε μια τέτοια περίοδο, ως κορυφαίο στέλεχος ενός κόμματος που διεκδικεί την εξουσία (καταγγέλλοντας μάλιστα όσους κυβέρνησαν έως τώρα και ευαγγελιζόμενο τη διαφάνεια) δεν όφειλε να μην κρατάει τέτοια μυστικά που έχουν πολιτικό ενδιαφέρον και αντίκτυπο; Άλλωστε, ο σάλος που έχει ξεσπάσει το τελευταίο διάστημα για την προσχώρηση πρώην στενών συνεργατών του Άκη Τσοχατζόπουλου, όπως ο Αντ. Κοτσακάς, στον ΣΥΡΙΖΑ δημιουργεί ένα πρόσθετο θέμα που θα έπρεπε να είχε λάβει υπόψιν της η πολύ ευαίσθητη για σειρά άλλων θεμάτων βουλευτής».


ΠΗΓΗ : Newsbomb 
 
http://ygro-pyr.blogspot.gr/2012/06/500.html

1 σχόλιο:

Ανώνυμος είπε...

όλα αυτά τα λαμόγια του ΣΥΡΙΖΑ ζούνε εις βάρος μας

Next previous home

Αναζήτηση στο ιστολόγιο

-------\ KRYON IN HELLENIC /-------

-------\ KRYON  IN  HELLENIC /-------
Ο Κρύων της Μαγνητικής Υπηρεσίας... Συστήνεται απλώς σαν βοηθός από την άλλη πλευρά του «πέπλου της δυαδικότητας», χωρίς υλική μορφή ή γένος. Διαμέσου του Λη Κάρολ, αναφέρεται στις ριζικές αλλαγές που συμβαίνουν στη Γη και τους Ανθρώπους αυτή την εποχή.

------------\Αλκυόν Πλειάδες/-------------

------------\Αλκυόν Πλειάδες/-------------
Σκοπός μας είναι να επιστήσουμε την προσοχή γύρω από την ανάγκη να προετοιμαστούμε γι' αυτό το μεγάλο αστρικό γεγονός, του οποίου η ενέργεια ήδη έχει αρχίσει να γίνεται αντιληπτή στον πλανήτη μας μέσα από φωτεινά φαινόμενα, όμορφες λάμψεις, την παράξενη παθητική συμπεριφορά του ήλιου, αύξηση των εμφανίσεων μετεωριτών, διακοπών ρεύματος.. όλα αυτά είναι ενδείξεις της επικείμενης άφιξης της τεράστιας ηλεκτρομαγνητικής του ζώνης η οποία είναι φορτισμένη με φωτονικά σωματίδια, και κάθε ημέρα που περνάει αυξάνονται όλο και περισσότερο.

Οι επισκεπτεσ μας στον κοσμο απο 12-10-2010

free counters