Τρίτη 15 Μαΐου 2012

ΕΓΕΡΘΕΤΩ - ΔΕΙΤΕ ΠΩΣ ΣΗΚΩΝΟΝΤΑΙ ΟΡΘΙΟΙ ΟΙ ΓΛΥΦΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΙ ΤΟΥ ΜΝΗΜΟΝΙΟΥ.

ΔΕΙΤΕ ΠΩΣ ΣΗΚΩΝΟΝΤΑΙ ΟΡΘΙΟΙ ΟΙ ΓΛΥΦΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΙ ΤΟΥ ΜΝΗΜΟΝΙΟΥ ΟΤΑΝ ΒΛΕΠΟΥΝ ΤΟΝ ΓΙΩΡΓΟ ΠΑΠΑΝΔΡΕΟΥ !!!

Περίεργα πράγματα συμβαίνουν...αυτοί οι "αντικειμενικοί" και "δημοκράτες" δημοσιογράφοι που...ενοχλήθηκαν επειδή τους ζήτησαν να σηκωθούν σε ένδειξη σεβασμού στον Μιχαλολιάκο, δείτε πώς στέκονταν...κλαρίνα στον ΑΡΧΙΠΡΟΔΟΤΗ Τζέφρυ 

Σημειωτέον πως το βίντεο είναι λίγο μετά τις εσωκομματικές Εκλογές στο Πασοκ, οπότε δεν ισχύει η "δικαιολογία" πως τάχα...σέβονταν τον "εκλεγμένο Πρωθυπουργό" και άλλα τέτοια παρόμοια!

 Αφήνουμε κατά μέρος τα αηδιαστικά γελάκια με έναν ολετήρα που διέλυσε την Ελλάδα - αλλά όχι την διαπλοκή των νταβατζήδικων Μμε - κι αναρωτιόμαστε: Αφού δεν θέλετε να...στέκεστε όρθιοι, γιατί στον Γιωργάκη ΤΟ ΚΑΝΑΤΕ ΑΠΟ ΜΟΝΟΙ ΣΑΣ; Αυτά για ορισμένους "υπερευαίσθητους" που μας έχουν ζαλίσει με αυτό το θέμα.







hellas-orthodoxy.blogspot.com

http://eleftheriskepsii.blogspot.com/2012/05/blog-post_9068.html

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Next previous home

Αναζήτηση στο ιστολόγιο

-------\ KRYON IN HELLENIC /-------

-------\ KRYON  IN  HELLENIC /-------
Ο Κρύων της Μαγνητικής Υπηρεσίας... Συστήνεται απλώς σαν βοηθός από την άλλη πλευρά του «πέπλου της δυαδικότητας», χωρίς υλική μορφή ή γένος. Διαμέσου του Λη Κάρολ, αναφέρεται στις ριζικές αλλαγές που συμβαίνουν στη Γη και τους Ανθρώπους αυτή την εποχή.

------------\Αλκυόν Πλειάδες/-------------

------------\Αλκυόν Πλειάδες/-------------
Σκοπός μας είναι να επιστήσουμε την προσοχή γύρω από την ανάγκη να προετοιμαστούμε γι' αυτό το μεγάλο αστρικό γεγονός, του οποίου η ενέργεια ήδη έχει αρχίσει να γίνεται αντιληπτή στον πλανήτη μας μέσα από φωτεινά φαινόμενα, όμορφες λάμψεις, την παράξενη παθητική συμπεριφορά του ήλιου, αύξηση των εμφανίσεων μετεωριτών, διακοπών ρεύματος.. όλα αυτά είναι ενδείξεις της επικείμενης άφιξης της τεράστιας ηλεκτρομαγνητικής του ζώνης η οποία είναι φορτισμένη με φωτονικά σωματίδια, και κάθε ημέρα που περνάει αυξάνονται όλο και περισσότερο.

Οι επισκεπτεσ μας στον κοσμο απο 12-10-2010

free counters