Παρασκευή 4 Μαΐου 2012

Η ΑΦΑΙΡΕΣΗ ΤΟΥ ΧΑΛΚΟΥ ΚΑΙ ΤΟΥ ΧΡΥΣΟΥ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ



 ΣΕ ΣΥΝΑΡΤΗΣΗ ΜΕ ΤΟΥΣ ΕΜΠΡΗΣΜΟΥΣ ΕΛΛΗΝΙΚΩΝ ΔΑΣΩΝ, ΤΗΝ ΜΟΛΥΝΣΗ ΚΑΙ ΤΗΝ ΔΗΛΗΤΗΡΙΑΣΗ ΤΩΝ ΥΔΑΤΩΝ ΤΗΣ ΠΑΤΡΙΔΟΣ ΜΑΣ ΩΣ ΑΣΥΜΜΕΤΡΕΣ ΠΟΛΕΜΙΚΕΣ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ, ΥΨΗΛΗΣ ΕΝΤΑΣΗΣ ΚΑΙ ΚΑΤΑΣΤΡΕΠΤΙΚΟΤΗΤΑΣ. ΜΑΖΙ ΚΑΙ ΕΝΑ ΥΠΟΘΕΤΙΚΟ ΣΕΝΑΡΙΟ ΕΜΠΡΗΣΜΩΝ ΚΑΙΔΗΛΗΤΗΡΙΑΣΗΣ ΥΔΑΤΩΝ ΣΤΗΝ ΚΩ


Κάθε δελτίο αναφοράς κλοπών της Ελληνικής Αστυνομίας είναι σχεδόν βέβαιο ότι θα περιέχει και μια είδηση σχετική με αρπαγή μεγάλων ποσοτήτων χαλκού η οποία πράττεται συνήθως από γύφτους της Βουλγαρίας, της Αλβανίας ή τους εγχώριους ομοφύλους τους.
Ιδιαίτερη προτίμηση δείχνουν σε χάλκινα καλώδια, χάλκινα συρματόσχοινα και χάλκινα ελάσματα.


Όμως, τα μέρη από τα οποία συνήθως αφαιρούνται τα χάλκινα υλικά είναι οι πυλώνες της ΔΕΗ και τα τμήματα του Εθνικού Σιδηροδρομικού Δικτύου. Εσχάτως έχει παρατηρηθεί το φαινόμενο εισβολής γύφτων και σε στρατόπεδα του Ελληνικού Στρατού με το πρόσχημα της κλοπής χάλκινων υλικών όπως προ ενός μηνός συνέβη σε στρατόπεδο της Λαμίας. Το γεγονός, όμως, ότι η πλειονότητα αυτών των ROMA είναι κατσίβελοι, δηλαδή, μουσουλμάνοι και άμεσα επηρεαζόμενοι από την προπαγάνδα της Τουρκίας πρέπει να μας βάζει σε σκέψεις και υποψίες.


Επιπροσθέτως, όπως, προηγουμένως αναφέραμε, η αφαίρεση χάλκινων τμημάτων από πυλώνες της ΔΕΗ και από σιδηροδρομικές ράγες δεν επιφέρει μόνο οικονομική ζημιά αλλά ας αναλογιστούμε όλοι έμου πόσο κοστίζει σε έδαφος και αίμα κάθε λεπτό καθυστέρησης για επιδιορθώσεις ζημιών στο εθνικό σιδηροδρομικό δίκτυο, εν καιρώ πολέμου.


Υπάρχει, ακόμα η απόκρυφη πλευρά της χρήσης του χαλκού η οποία είναι αυτή που εφάρμοζε ο Μέγας Αλέξανδρος για την επιστόμωση και το σφράγισμα των χαρωνείων περασμάτων στις Ινδίες ούτως ώστε να μην μπορούν να εξέρχονται από αυτές τα βδελυρά έθνη και να προκαλούν τις καταστροφές που προκαλούν σήμερα.
Τώρα αναφορικά με το ευγενές μέταλλο του χρυσού παρατηρούμε ότι και στα πιο απόμερα στενάκια των Ελληνικών πόλεων έχουν ανοίξει καταστήματα που αγοράζουν ΚΥΡΙΩΣ χρυσό τον οποίον και καλοπληρώνουν.


Πριν ανοίξουν αυτά τα καταστήματα θυμόμαστε τις μίνι επιδρομές Εβραίων της Αγγλίας, Γερμανίας, Ελβετίας και Ολλανδίας που ερχόντουσαν σε κεντρικά ξενοδοχεία Ελληνικών πόλεων και αγόραζαν χρυσό έναντι ευτελούς αντιτίμου από Ελληνες που είχαν βρεθεί σε μεγάλη οικονομική ανάγκη και δυστυχώς αυτοί ήταν πολλοί.


Επιπλέον Καναδικές, Ολλανδικές, Αμερικανικές αλλά από το παρασκήνιο πάντα χαζαρικές – οβραίϊκες εταιρείες εξορύξεως χρυσού προσπαθούν πάση θυσία να βάλουν χέρι στα πλούσια κοιτάσματα χρυσού της Χαλκιδικής, Καβάλας (εξ ου και Χρυσούπολη), Ροδόπης, Δράμας, Αλεξανδρουπόλεως και Σαμοθράκης. Πώς εξηγείται, όμως, αυτή η μανία για την απόκτηση χρυσού; Την απόκρυφη απάντηση την είχαμε δώσει στο άρθρο μας για τους GREYS ή DEROS – ΔΕΡΟΣ οι οποίοι έχουν θανάσιμη εξάρτηση από αυτό το ευγενές μέταλλο όπως και με το πετρέλαιο γι’ αυτό και κυνηγάνε αδιαλείπτως τις φλέβες του πρώτου και τις ροές του δευτέρου.


Για τα πανέμορφα Ελληνικά δάση και τους εμπρησμούς τους ό,τι και να πούμε είναι λίγο. Καταρρίφθηκε, πάνως, ο μύθος που έριχνε όλο το φταίξιμο στους εγχώριους οικοπεδοφάγους αφού δια στόματος ΜΕΣΟΥΤ ΓΙΛΜΑΖ ακούσαμε την επίσημη παραδοχή εκ μέρους της Τουρκίας για τους εμπρησμούς των Ελληνικών δασών σε δύο φάσεις: Τα έτη 1994 – 1996, η πρώτη φάση και η δεύτερη τα έτη 1998 - 2009 όπου είχαμε και τις καταστρεπτικότερες και φονικότερες φωτιές όπως αυτή της Ηλείας το 2007, της Πεντέλης σε δύο φάσεις 1998 και 2008 και της Πάρνηθας το 2009.


Ετσι στο λεκανοπέδιο της Αττικής σήμερα πλην κάποιων ζωνών πρασίνου στον Υμηττό και στην Πάρνηθα όλο το υπόλοιπο Αττικό τοπίο έχει γίνει σεληνιακό όπως σεληνιακή με άστρο είναι και η σημαία της Τουρκίας. Αποκτά ακόμα μεγαλύτερη βαρύτητα η απώλεια των πνευμόνων πρασίνου στην Αττική εάν αναλογιστούμε ότι εδώ κατοικούν παραπάνω από το 50% των Ελλήνων της χώρας μας. Στις πυρκαγιές, βέβαια, αυτές είχαν παλαιότερα συλληφθεί επ’ αυτοφώρω οι οβριοί εμπρηστές μαζί με Τούρκους ή ξέχωρα δεν έχει σημασία, έχει όμως σημασία ότι οι κρατικές υπηρεσίες τους άφηναν ελεύθερους αντί να τους εκτελούν επί τόπου ή στην χειρότερη των περιπτώσεων να τους απελαύνουν έναντι ακριβών ανταλλαγμάτων από τις χώρες που τους έστειλαν για να μας κάψουν.


Περνώντας, τώρα, στο νερό που δίνει ζωή και το οποίο ευτυχώς διαθέτουμε στην Ελλάδα σε μεγάλες ποσότητες έναντι άλλων κρατών που το στερούνται όπως το λυόμενο κράτος του Χαζαϊριστάν – Ισραήλ πρέπει να επισημάνουμε την ακούσια θέλουμε να πιστεύουμε μόλυνσή του από την ΕΥΔΑΠ διότι με πρόσχημα την καταπολέμηση της τερηδόνας γέμισαν σε συνεργασία με το Υπουργείο Υγείας τους ταμιευτήρες νερού με φθόριο και χλώριο το οποίο μεν πολλαπλώς έβλαψε την υγεία των Ελλήνων και ειδικότερα των εν μεγαλουπόλοις κατοικούντων και αφετέρου διόλου καταπολέμησε την τερηδόνα η οποία ζει και βασιλεύει και τα δόντια κυριεύει.


Μας έβαλε, όμως, σε μεγάλες υποψίες η είδηση προ τριών εβδομάδων ότι το νερό που έφτανε στο στρατόπεδο της 1ης Ταξιαρχίας Αεροπορίας Στρατού στο Στεφανοβίκειο Μαγνησίας ήταν ακατάλληλο προς πόση και μολυσμένο σε αντίθεση με την υπόλοιπη ποσότητα των υδάτων της λίμνης Κάρλας ή Βοϊβηίδας από την οποίαν υδρεύεται η 1η ΤΑΞ.Α.Σ., που διαθέτει τα φονικότερα επιθετικά ελικόπτερα ΑΗ-64 Α+ Apache τα οποία μπορούν να δράσουν υπό οποιεσδήποτε καιρικές συνθήκες σε οποιοδήποτε σημείο της Ελληνικής επικράτειας χερσαίας ή νησιωτικής.


Το μυαλό μας, λοιπόν, πάει άμεσα στην δολιοφθορά γιατί η μόλυνση και δηλητηρίαση υδάτων είναι πανάρχαια πολεμική μέθοδος ειδικά σε πολιορκίες φρουρίων και ισχυρών οχυρωμένων τοποθεσιών.
Εμάς, όμως, η καλπάζουσα φαντασία ταξίδεψε στο πανέμορφο ακριτικό νησί της Κω το οποίο έχει μπει από καιρό στο στόχαστρο της Αγκυρας και στο πώς θα μπορούσε να εφαρμοστεί εκεί ένα συνδυαστικό σενάριο εμπρησμού και μόλυνσης – δηλητηρίασης υδάτων από αυτήν.


Το παραπάνω σενάριο μπορεί να έχει ως εξής: Μουσουλμάνοι του νησιού, ή προσκυνημένοι «Ελληνες» ή κρυφότουρκοι πράκτορες ή τούρκοι δολιοφθορείς μπορούν να δηλητηριάσουν τις δύο κυριότερες πηγές που υδροδοτούν την πόλη της Κω και αυτές οι πηγές είναι της Βορίνας και του Κοκκινόνερου. Μαζί με αυτές
τις κύριες πηγές που υδροδοτούν την πόλη της Κω θα μολύνουν και την υδατοδεξαμενή του Αγίου Στυλιανού στο Παλιό Γιαππιλί καθώς και την μεγάλη πηγή του Κεφαλόβρυσου στην Ζια της περιοχής του Ασφενδιού.
Την ίδια στιγμή οι ίδιοι τουρκικοί ή ανθελληνικοί πυρήνες θα καίνε τα δάση του Σύμπετρου, του Αγίου Νεκταρίου, του Ασκληπιείου, της Ζιας, της Λάτρας, της Πλάκας Κεφάλου και του Αμανιού – Κονιαριού.


Κατ’ αυτόν τον τρόπο θα κινδυνεύσουν με αποτέφρωση οι μονάδες ραντάρ της Πολεμικής Αεροπορίας στο Σύμπετρο του Πολεμικού Ναυτικού στην Λάτρα, οι αποθήκες πυρομαχικών και καυσίμων στην Ζιά, τα στρατόπεδα της Μεσσαριάς και του Ανω και Κάτω Αμπάβρη, οι Αποθήκες Καυσίμων και πυρομαχικών στην Πλάκα Κεφάλου καθώς και το στρατόπεδο τεθωρακισμένων στο Πυλί.


Βλέπουμε, δηλαδή ότι, από μια συντονισμένη και καλά οργανωμένη ομάδα δολιοφθορέων με οργανωμένο σχέδιο, η οποία αυτή ομάδα ενδεχομένως υφίσταται και έχει ήδη εκπονήσει το συγκεκριμένο σχέδιο εναντίον της νήσου Κω, πώς μπορεί να εξοντώσει τον ντόπιο πληθυσμό και να εξουδετερώσει τα μισά στρατόπεδα της Νήσου χωρίς καν να πέσει ούτε μια ντουφεκιά από μεριάς Τουρκίας. Τα σχέδια, όμως, των Τούρκων, των Εβραίων και των Ιταλών για την νήσο Κω δεν θα περάσουν ούτε αυτή την φορά…

ΩΡΟΜΕΔΩΝ

elora

http://www.katohika.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Next previous home

Αναζήτηση στο ιστολόγιο

-------\ KRYON IN HELLENIC /-------

-------\ KRYON  IN  HELLENIC /-------
Ο Κρύων της Μαγνητικής Υπηρεσίας... Συστήνεται απλώς σαν βοηθός από την άλλη πλευρά του «πέπλου της δυαδικότητας», χωρίς υλική μορφή ή γένος. Διαμέσου του Λη Κάρολ, αναφέρεται στις ριζικές αλλαγές που συμβαίνουν στη Γη και τους Ανθρώπους αυτή την εποχή.

------------\Αλκυόν Πλειάδες/-------------

------------\Αλκυόν Πλειάδες/-------------
Σκοπός μας είναι να επιστήσουμε την προσοχή γύρω από την ανάγκη να προετοιμαστούμε γι' αυτό το μεγάλο αστρικό γεγονός, του οποίου η ενέργεια ήδη έχει αρχίσει να γίνεται αντιληπτή στον πλανήτη μας μέσα από φωτεινά φαινόμενα, όμορφες λάμψεις, την παράξενη παθητική συμπεριφορά του ήλιου, αύξηση των εμφανίσεων μετεωριτών, διακοπών ρεύματος.. όλα αυτά είναι ενδείξεις της επικείμενης άφιξης της τεράστιας ηλεκτρομαγνητικής του ζώνης η οποία είναι φορτισμένη με φωτονικά σωματίδια, και κάθε ημέρα που περνάει αυξάνονται όλο και περισσότερο.

Οι επισκεπτεσ μας στον κοσμο απο 12-10-2010

free counters