Σάββατο 12 Μαΐου 2012

Ένα ηχηρό δωράκι έχει μετεκλογικά ο Τσίπρας για τον ΓΑΠ…


http://olympia.gr/
Εκτός από τα θέματα της “πράσινης ανάπτυξης”, της καταδολίευσης του ΔΝΤ, της ΕΛΣΤΑΤ και των CDS, υπάρχει και ένα άλλο, εξ’ ίσου σοβαρό θέμα το οποίο βρίσκεται στα χέρια του Τσίπρα. Είναι μάλιστα τόσο ηχηρό και δεμένο που φαίνεται ότι αυτό θα ανοίξει τον χορό της δικαιοσύνης. Θα ανοίξει μάλιστα παρτίδες με μεγάλα, επώνυμα διεθνή λαμόγια, κάποιους μαϊμού νομπελίστες και κάποια ντόπια πλασιέ δημοσιογραφικά τους φερέφωνα.

Σύμφωνα με τις δικές μας πληροφορίες υπάρχουν όλα τα στοιχεία και η δημοσιοποίηση της υπόθεσης θα κάνει πάταγο.
Είναι λογικό να μην βγαίνουν ακόμα στην φόρα αφού όλες οι εξεταστικές που έγιναν με
πλειοψηφία ΠΑΣΟΚ κατέληξαν σε πλυντήριο. Κύκλοι του Τσίπρα μάλιστα υποστηρίζουν ότι η υπόθεση θα αποτελέσει παγκόσμιο ρεκόρ …ταχύτητας στην διαλεύκανση της και στην προθυμία με την οποία θα ανοίγουν τα στόματα για να δώσουν τον αμέσως επόμενο.
Ίσως εκεί να οφείλεται και η εμμονή του Τσίπρα να μην δεχτεί συμμετοχή στην παρούσα προτεινόμενη οικουμενική και να τα ρισκάρει όλα έχοντας ένα τέτοιο ατού στα χέρια του.

http://olympia.gr/2012/05/12/%CE%AD%CE%BD%CE%B1-%CE%B7%CF%87%CE%B7%CF%81%CF%8C-%CE%B4%CF%89%CF%81%CE%AC%CE%BA%CE%B9-%CE%AD%CF%87%CE%B5%CE%B9-%CE%BC%CE%B5%CF%84%CE%B5%CE%BA%CE%BB%CE%BF%CE%B3%CE%B9%CE%BA%CE%AC-%CE%BF-%CF%84%CF%83/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Next previous home

Αναζήτηση στο ιστολόγιο

-------\ KRYON IN HELLENIC /-------

-------\ KRYON  IN  HELLENIC /-------
Ο Κρύων της Μαγνητικής Υπηρεσίας... Συστήνεται απλώς σαν βοηθός από την άλλη πλευρά του «πέπλου της δυαδικότητας», χωρίς υλική μορφή ή γένος. Διαμέσου του Λη Κάρολ, αναφέρεται στις ριζικές αλλαγές που συμβαίνουν στη Γη και τους Ανθρώπους αυτή την εποχή.

------------\Αλκυόν Πλειάδες/-------------

------------\Αλκυόν Πλειάδες/-------------
Σκοπός μας είναι να επιστήσουμε την προσοχή γύρω από την ανάγκη να προετοιμαστούμε γι' αυτό το μεγάλο αστρικό γεγονός, του οποίου η ενέργεια ήδη έχει αρχίσει να γίνεται αντιληπτή στον πλανήτη μας μέσα από φωτεινά φαινόμενα, όμορφες λάμψεις, την παράξενη παθητική συμπεριφορά του ήλιου, αύξηση των εμφανίσεων μετεωριτών, διακοπών ρεύματος.. όλα αυτά είναι ενδείξεις της επικείμενης άφιξης της τεράστιας ηλεκτρομαγνητικής του ζώνης η οποία είναι φορτισμένη με φωτονικά σωματίδια, και κάθε ημέρα που περνάει αυξάνονται όλο και περισσότερο.

Οι επισκεπτεσ μας στον κοσμο απο 12-10-2010

free counters