Δευτέρα 28 Μαΐου 2012

Επίθεση Καμμένου σε ΝΔ - ΠΑΣΟΚ ...ΒΙΝΤΕΟ


Σφοδρή επίθεση εξαπέλυσε ο πρόεδρος των Ανεξάρτητων Ελλήνων στον πρόεδρο της ΝΔ και του ΠΑΣΟΚ αλλά και στην Ντ. Μπακογιάννη.
«Η κ. Μπακογιαννη είπε ότι Τσίπρας και Καμμένος στερούνται σοβαρότητος. Στερούμαστε 1 εκ. δολάρια το οποίο η κ. Μπακογιάννη το απέκρυψε από τον ελληνικό λαό και το πήγε στο Λονδίνο. Ο κ. Σαμαράς δεν ασχολήθηκε βέβαια με αυτό το 1 εκ. της κ. Μπακογιάννη και πιθανά άλλα εκατομμύρια....» ανέφερε χαρακτηριστικά ο Πάνος Καμμένος.





Ο πρόεδρος των Ανεξάρτητων Ελλήνων επανέλαβε για ακόμη μία φορά την άποψή του, ότι «δεν συνεργάζομαι ούτε νεκρός με τον κ. Σαμαρά και τον κ. Βενιζέλο διότι υπέγραψαν επιστολή που δεσμεύει τους εαυτούς τους και όχι τα κόμματα τους», ενώ υποστήριξε ότι χρειάζεται μετά την 17η Ιουνίου να υπάρξει μία εθνική κυβέρνηση.





Μ. Αναγνωστάκης: Ο κ. Πάνος Καμμένος είναι στη Μήλο και η σύνδεση μας γίνεται με Skype κάτω από δύσκολες συνθήκες.
Π. Καμμένος: Είδατε την διαφορά; Υπάρχει και μια Ελλάδα, άλλη από την Ελλάδα των δημοσκοπήσεων, των διλημμάτων κεντροδεξιά - κεντροαριστερά, των διλημμάτων που βάζουν κάποιοι. Υπάρχει η Ελλάδα που βρίσκεται στο ακριτικό Αιγαίο, στους ορεινούς όγκους. Αυτή είναι η Ελλάδα την οποία πρέπει να την κοιτάξουν κάποιοι.
Ζουν εδώ πολίτες. Δεν έχουν φάρμακα αυτοί οι πολίτες, ζουν χωρίς συγκοινωνία. Ζητούν από το αθηνοκεντρικό κράτος και από τα μέσα μαζικής ενημέρωσης να ασχοληθούν μαζί τους.
Οι ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ είμαστε εδώ. Είμαι περιοδεία Τζιά, Κύθνο, Σέριφο, Σίφνο, Κίμωλο, Μήλο, Φολέγανδρο. Μια φορά είπατε να με καλέσετε, πέφτουν οι γραμμές, γίνεται..."πόλεμος".
Ι. Χασαπόπουλος: Υπάρχει πρόβλημα με το skype, να συνεχίσουμε τηλεφωνικά;
Μ. Αναγνωστάκης: Επειδή οι συνθήκες δεν είναι καλές, να το επαναλάβουμε όποιο Σαββατοκύριακο μείνετε στην Αθήνα μέχρι τις εκλογές.

Π. Καμμένος: Ελπίζω να ισχύει. Θα είμαι κοντά σας. Θα σας πω κάτι, όμως. Εμείς δεν έχουμε μέσα τηλεοπτικά. Είμαστε τέταρτο κόμμα και δυστυχώς δεν υπάρχει παρουσίαση των ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ. Δεν ακούγεται η φωνή μας. Αυτό μας κάνει να συνεχίσουμε την επαφή με τον κόσμο, να περιοδεύουμε όλη την Ελλάδα και μέσα από το διαδίκτυο να συνομιλούμε με τους Έλληνες. Δεχόμαστε μια επίθεση και "μιντιακή".
Η κ. Μπακογιάννη είπε σήμερα ότι Τσίπρας και Καμμένος στερούνται σοβαρότητος. Στερούμαστε ένα εκατομμύριο δολάρια τα οποία η κ. Μπακογιάννη τα απέκρυψε από τον ελληνικό λαό και τα πήγε στο Λονδίνο. Ο κ. Σαμαράς βέβαια δεν ασχολήθηκε με αυτό το ένα εκατομμύριο δολάρια της κ. Μπακογιάννη και πιθανώς και με άλλα εκατομμύρια τα οποία κάποιοι πολιτικοί βγάζουν στο εξωτερικό, άλλοι με τις μαύρες σακούλες της Siemens.
Έρχονται να κρίνουν τους Έλληνες πολίτες οι οποίοι υποφέρουν. Όμως δεν ζητούν από την Γερμανία, για παράδειγμα, να δώσει ο Χριστοφοράκος τα ονόματα των πληρωμένων πολιτικών, να καταγγελθούν οι συμβάσεις της Siemens, των στραβών υποβρυχίων. Το χρέος το οποίο έχει δημιουργηθεί και είναι επαχθές και επονείδιστο, περιλαμβάνει και αυτά τα ποσά μέσα. Είναι ποσά που δημιουργήθηκαν με συμβάσεις οι οποίες προέκυψαν αφού πληρώθηκαν πολιτικοί με μαύρα λεφτά και τους προστατεύει η Γερμανία. Είναι ένα θέμα το οποίο έθεσα στον Πρόεδρο του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου, τον κ. Σουλτς και μου απάντησε ότι "είναι η πρώτη φορά που μου τα λένε".
Σας τα λένε πρώτη φορά, του λέω και διότι τα κόμματα αυτά που έπαιρναν τις μαύρες σακούλες, είναι αυτά που διεκδικούν την ψήφο του ελληνικού λαού.
Ι. Χασαπόπουλος: Θέλω να σας ρωτήσω, η πόλωση σας φοβίζει;
Π. Καμμένος: Ακούστε κάτι, είχαν κάνει στις εκλογές της 6ης Μαίου την πόλωση στην οποία είχαν βάλει το δίλημμα της αυτοδυναμίας ή μη. Καταρρίφθηκε.
Το δίλημμα του μνημονίου. Καταρρίφθηκε. Το μνημόνιο έχει αποτύχει όπως φαίνεται και από την έκθεση του Γενικού Λογιστηρίου του Κράτους, από το non paper που έγινε... paper -το είδα σήμερα πρωτοσέλιδο στο Βήμα- αλλά και από τα πραγματικά οικονομικά στοιχεία, από την έκθεση που ο κ. Προβόπουλος δεν υπογράφει για να δώσει στους αρχηγούς των κομμάτων και στον ελληνικό λαό.
Τελείωσε το μνημόνιο.
Τώρα έχουμε κι άλλα διλήμματα που έρχονται να λένε.
Το πρώτο δίλημμα είναι ο δικομματισμός που δεν υπάρχει. Εμείς υποσχόμαστε στον ελληνικό λαό ότι θα κάνουμε κυβέρνηση στις 18 του μηνός.
Το άλλο δίλημμα: Έχουν φθάσει να μιλούν πια για κομμουνιστικό κίνδυνο.
Αυτά τα διλήμματα είναι ψευτοδιλήμματα. Ο ελληνικός λαός αυτή την στιγμή αυτοκτονεί. Υπάρχουν Έλληνες οι οποίοι παίρνουν τα χαράτσια και κλαίνε στα σπίτια. Υπάρχουν συνταξιούχοι που δεν έχουν λεφτά να πληρώσουν τα φάρμακα τους.
Υπάρχουν φαρμακοποιοί που τους χρωστά το κράτος και δεν μπορούν να διαθέσουν τα φάρμακα σε μια κοινωνία η οποία πρέπει να ζήσει.
Την ίδια στιγμή έρχονται να συνομιλήσουν με την κ. Λαγκάρντ η οποία μας απειλεί με Νιγηρία. Έρχονται να μιλήσουν και να συνομιλήσουν με Ευρωπαίους ηγέτες οι οποίοι συνεχίζουν να κουνούν το δάκτυλο και να απειλούν μια ελεύθερη και Δημοκρατική χώρα. Εμείς λοιπόν είμαστε εδώ και λέμε αυτό το οποίο είπαμε από την αρχή στον ελληνικό λαό. Την αλήθεια, την οποία θα συνεχίσουμε να τη λέμε.
Θα συμβάλουμε στο να υπάρχει μια εθνική κυβέρνηση. Οι Έλληνες πρέπει να ενωθούμε. Όχι για να παραδώσουμε τη χώρα μας όπως έκανε η κ. Μπακογιάννη με τον κ. Σαμαρά, αλλά για να προστατεύσουμε την εθνική κυριαρχία αυτού εδώ του τόπου. Τα οικονομικά στοιχεία είναι τόσο άσχημα, ώστε να μας επιβάλουν να προστατεύσουμε την ελληνική οικογένεια από την επίθεση των κερδοσκόπων μέσω των εισπρακτικών εταιρειών.
Ι. Χασαπόπουλος: Ισχύει αυτό που είχατε πει στις προηγούμενες εκλογές, ότι δεν θα στηρίξετε μια κυβέρνηση με κορμό τη Νέα Δημοκρατία αν είναι πρώτο κόμμα;
Π. Καμμένος: Δεν είπα αυτό. Εγώ είπα ότι δεν συνεργάζομαι ούτε νεκρός με τον κ. Σαμαρά και τον κ. Βενιζέλο προσωπικά, διότι είναι οι δυο πολιτικοί οι οποίοι υπέγραψαν επιστολή η οποία δεσμεύει τους εαυτούς τους και όχι βέβαια τα κόμματα τους για την επομένη των εκλογών.
Μας έλεγαν ότι είναι μονόδρομος το μνημόνιο, ότι δεν διαπραγματεύεται το μνημόνιο. Όταν ο ελληνικός λαός αποφάσισε να πει το όχι - γιατί δεν υπήρχε Τάσσος Παπαδόπουλος εδώ να πει το όχι όπως στην Κύπρο - τότε έκαναν την κολοτούμπα.
Ι. Χασαπόπουλος: Μετά τις εκλογές πως θα υπάρχει κυβέρνηση άμα λέτε δεν συνεργάζομαι με Σαμαρά και Βενιζέλο;

Π. Καμμένος: Ήδη όπως βλέπετε και η Νέα Δημοκρατία και το ΠΑΣΟΚ βγαίνουν και αναφέρονται στους ίδιους τους αρχηγούς τους. Ο κ. Αβραμόπουλος έδωσε συνέντευξη την προηγούμενη εβδομάδα και είπε ότι δεν υπάρχει δυνατότητα επιστροφής στην δραχμή και δεν υπάρχει δίλημμα ευρώ ή δραχμή. Ανέτρεψε δηλαδή τον ίδιο τον κ. Σαμαρά ο οποίος ανατρέπει τον εαυτό του καθημερινώς.
Λοιπόν, εδώ δεν μπορούμε να παίξουμε πια στο κορμί της Ελλάδος, να ασελγήσουμε στο κορμί της Ελλάδος. Πρέπει να υπάρξει μια εθνική κυβέρνηση, η οποία εθνική κυβέρνηση να βγει και να πει ότι αυτός ο λαός δεν αντέχει άλλο το αποτυχημένο μνημόνιο 1 και το αποτυχημένο μνημίνιο 2, η δανειακή σύμβαση η οποία έχει συναφθεί δεν έχει δώσει αποτέλεσμα και πάμε προς την κατάρρευση και αυτά που καταρρέουν σήμερα είναι η ελληνική οικογένεια και τα ελληνικά νοικοκυριά.
Θα έλθει σε λίγο και το τέταρτο χαράτσι, το πέμπτο χαράτσι, το ένατο χαράτσι. Οι Έλληνες δεν μπορούν να πληρώσουν. Θα αρχίσουν οι δημεύσεις των περιουσιών, το κεραμίδι του Έλληνα.
Εμείς έχουμε υποχρέωση λοιπόν σαν Έθνος και όλες οι πολιτικές δυνάμεις να προστατεύσουμε την χώρα με την ασυλία που δίνει ο Οργανισμός Ηνωμένων Εθνών.
Μ. Αναγνωστάκης: Δηλαδή εσείς λέτε ότι μπορείτε να στηρίξετε μια κυβέρνηση με τον όρο, εντός εισαγωγικών ή όπως θέλετε πείτε το, να μην είναι ο κ. Σαμαράς και ο κ. Βενιζέλος;
Π. Καμμένος: Αυτό είναι δεδομένο νομίζω. Κι αυτό το είπε ο ελληνικός λαός στις τελευταίες εκλογές. Από εκεί και πέρα πρέπει να υπαρξει μια κυβέρνηση η οποία θα προστατεύσει από την επίθεση που δέχεται η ελληνική κοινωνία και η ελληνική οικογένεια.
Ξέρετε πόσο είναι αυτή τη στιγμή το απόθεμα του μνημονίου για να πληρωθούν φάρμακα; Είναι 2.880.000 ευρώ. Δηλαδή μέχρι τον Αύγουστο φθάνουν τα φάρμακα. Τα νοσοκομεία δεν μπορούν να αγοράσουν ακριβά φάρμακα, γιατί τους "κούρεψαν" με το στανιό από την Τράπεζα της Ελλάδος τα αποθεματικά τους που ήταν σε ομόλογα.
Τα φαρμακεία δεν μπορούν να δώσουν φάρμακα, γιατί δεν τους πληρώνουν και οι ηλικιωμένοι δεν μπορούν να αγοράσουν.
Έχουμε υποχρέωση λοιπόν σαν κόμματα να προστατεύσουμε τον πολίτη. Αυτή είναι η Συνταγματική υποχρέωση των πολιτικών.
Αν είναι να παλεύουν για την καρέκλα, να ξέρουν ότι ο ελληνικός λαός δεν είναι μαζί τους.
Μ. Αναγνωστάκης: Στις προηγούμενες εκλογές είχα ακούσει να αποκαλείτε δοσίλογους τους άλλους πολιτικούς. Δεν θεωρείτε ότι αυτή η έκφραση είναι λίγο βαριά;
Π. Καμμένος: Τι βαριά είναι η έκφραση αυτή; Οι ίδιοι πλέον ομολογούν ότι αυτά τα οποία υπέγραψαν είναι υποχρεώσεις οι οποίες οδηγούν τη χώρα στον γκρεμό. Μας έλεγαν ότι βγαίνουμε από το μνημόνιο, θα μείνουμε στην Ευρώπη και θα λυθούν τα θέματα αν ακολουθήσουμε τις συνταγές της τρόικας. Έρχονται τώρα η Νέα Δημοκρατία και το ΠΑΣΟΚ κι ο κ. Σαμαράς κι ο κ. Βενιζέλος κι ουσιαστικά λένε ότι αυτά τα οποία υπέγραψαν ήταν εγκληματικά για τη χώρα.
Προχωράμε σε πτώχευση εντός Αγγλικού δικαίου. Αυτή είναι η αλήθεια. Κι αντί να αφοπλίζουν αυτή τη στιγμή την πατρίδα, πρέπει να την οπλίσουν και να καταλάβουν ότι πρέπει να πάμε ενωμένοι στην προστασία της εθνικής μας κυριαρχίας και της αξιοπρέπειας της ελληνικής οικογένειας.
Θα το κάνουμε όλοι μαζί θέλουν δε θέλουν, γιατί το απαιτεί ο ελληνικός λαός.


http://www.triklopodia.com/2012/05/epithesi-kammenou-se-nd-pasok-vinteo.html

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Next previous home

Αναζήτηση στο ιστολόγιο

-------\ KRYON IN HELLENIC /-------

-------\ KRYON  IN  HELLENIC /-------
Ο Κρύων της Μαγνητικής Υπηρεσίας... Συστήνεται απλώς σαν βοηθός από την άλλη πλευρά του «πέπλου της δυαδικότητας», χωρίς υλική μορφή ή γένος. Διαμέσου του Λη Κάρολ, αναφέρεται στις ριζικές αλλαγές που συμβαίνουν στη Γη και τους Ανθρώπους αυτή την εποχή.

------------\Αλκυόν Πλειάδες/-------------

------------\Αλκυόν Πλειάδες/-------------
Σκοπός μας είναι να επιστήσουμε την προσοχή γύρω από την ανάγκη να προετοιμαστούμε γι' αυτό το μεγάλο αστρικό γεγονός, του οποίου η ενέργεια ήδη έχει αρχίσει να γίνεται αντιληπτή στον πλανήτη μας μέσα από φωτεινά φαινόμενα, όμορφες λάμψεις, την παράξενη παθητική συμπεριφορά του ήλιου, αύξηση των εμφανίσεων μετεωριτών, διακοπών ρεύματος.. όλα αυτά είναι ενδείξεις της επικείμενης άφιξης της τεράστιας ηλεκτρομαγνητικής του ζώνης η οποία είναι φορτισμένη με φωτονικά σωματίδια, και κάθε ημέρα που περνάει αυξάνονται όλο και περισσότερο.

Οι επισκεπτεσ μας στον κοσμο απο 12-10-2010

free counters