Παρασκευή 25 Μαΐου 2012

ΜΗΝΥΜΑ ΑΠΟ ΤΗ ΓΑΛΑΞΙΑΚΗ ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑ ΤΟΥ ΦΩΤΟΣ 22/5/2012


Με τη βοήθειά μας και τη στήριξή μας, τόσα πολλά είναι πιθανά για τον κόσμο σας και τους ανθρώπους σας. Δεν υπάρχει πλέον καμία ανάγκη για κανέναν στον πλανήτη σας, να υποφέρει τη στέρηση. Έχουμε τους τρόπους και την τεχνολογία να επιτρέψουμε σε κάθε μετενσαρκωμένη ψυχή στον κόσμο σας να ευημερήσει, πέρα από κάθε τί που έχετε πολλοί από σας φανταστεί, κατά τη διάρκεια όλων των  φυσικών ενσαρκώσεών σας. Δεν υπάρχει τίποτε που να μη μπορεί να επιτευχθεί, από τη στιγμή που ξεκινήσαμε να φθάσουμε προς έναν νέο στόχο και να στηρίξουμε έναν κόσμο να φθάσει σε ένα νέο επίπεδο του πολιτισμού του.


Σήμερα, εδώ στον κόσμο σας ξετυλίγεται ένα σχέδιο. Αυτό το σχέδιο έχει προσεκτικά «απλωθεί» από πολλές διάννοιες των ανώτερων σφαιρών εδώ και πολλούς αιώνες. Αυτό το σχέδιο δεν είναι μια χαλαρή τοποθέτηση διάφορων τμημάτων και προτάσεων από διαφορετικά άτομα και διαφορετικούς τομείς της όλης επιχείρησης. Αντιθέτως, αυτό το σχέδιο είναι μια σφικτά δεμένη σύντηξη ιδεών και εννοιών από πολλές μεγάλες διάννοιες από πολλούς ιδιαίτερα καθιερωμένους πολιτισμούς που υπάρχουν και ευημερούν σ' ολόκληρο το Σύμπαν. Δεν έχει μείνει ούτε μια πέτρα που να μην αναποδογύρισε, και δεν υπάρχει ούτε ένας τομέας της επιχείρησης αυτής που δεν έχει μελετηθεί λεπτομερώς και σχεδιαστεί προσεκτικά, για να επιφέρει εκπληκτική αλλαγή για τον κόσμο και τον πλανήτη σας.

Ερχόμαστε με πολλά αξιόλογα δώρα για εσάς, που θα αλλάξουν τις παρούσες συνθήκες διαβίωσής σας, και τους τρόπους διασκέδασής σας με μορφές αναδημιουργίας, συμπεριλαμβανομένων των οδών της μουσικής και καλλιτεχνικής σας έκφρασης. Ως μέρος των πολλών αυτών αλλαγών, θα βιώσετε αναβαθμίσεις στα συστήματα μεταφοράς σας, τα συστήματα αποβλήτων, βιβλιοθηκών και ωκεάνιων συστημάτων σας, που θα συνεπάγονται την εκτροπή των υδάτων ορισμένων αρτηριών που ενδέχεται να προκαλέσουν προβλήματα στον κόσμο σας μελλοντικά.

Αυτές οι αλλαγές είναι μεγάλες και πολλές, αλλά δεν είναι κάτι που δεν μπορούμε να χειριστούμε και έχουν πραγματοποιηθεί πολλές φορές στο παρελθόν. Η αποστολή μας αποτελείται από πολλά άρτια και εξειδικευμένα μέλη του προσωπικού μας, και δεν υπάρχει κανένα σημείο στην προσπάθεια που αναλαμβάνουμε που δεν είναι πλήρως κι επαρκώς στελεχωμένο από τις ομάδες που ειδικεύονται σε συγκεκριμένους τομείς της επιστήμης, της γεωργίας, της γεωλογίας, της ψυχολογίας, της υγείας, του πλούτου και των πόρων. Προσβλέπουμε στο να μοιραστούμε μαζί σας τη μεγάλη μας κι ευρεία εμπειρία σε αυτούς τους τομείς της επιχείρησης και σε πολλά ακόμη. Μελετούμε τον κόσμο σας για μεγάλο χρονικό διάστημα και καταννοούμε αρκετά, όπως και κάποιοι απο τους ακαδημαϊκούς σας συγκεκριμένων πεδίων, τί πρέπει να συντελεστεί, τί αλλαγές πρέπει να γίνουν, και πως ακριβώς να προσεγγίσουμε αυτές τις αλλαγές, και να τις φτάσουμε στην επιτυχή μεταμόρφωση των πολλών και ποικίλων συστημάτων, που σήμερα αποτελούν την εσωτερική μηχανή της κοινωνίας σας.

Αφήστε μας να σας βοηθήσουμε στις πολλές αυτές αλλαγές που έχουμε σχεδιασμένες και προγραμματισμένες να υλοποιηθούν σε συγκεκριμένα διαστήματα του χρόνου, καθ' όλη τη διάρκεια αυτής της περιόδου της ιστορίας σας. Βοηθήστε μας να σας στηρίξουμε να κάνετε αυτές τις αλλαγές, επιτρέποντάς μας να αισθανθούμε ευπρόσδεκτοι ως οικογένεια που επισκέπτεται το σπίτι ενός συγγενή για μια ειδική περίσταση, γιατί είμαστε πράγματι η οικογένειά σας που ήλθε εδώ να σας επισκεφτεί για μια σύντομη περίοδο επανένωσης, πριν προχωρήσουμε στην επίσκεψη για επανένωση με άλλα μέλη της εκτεταμένης οικογένειάς μας. Αυτό είναι που κάνουμε εμείς, η Γαλαξιακή Ομοσπονδία του Φωτός. Χρησιμοποιούμε τη σπουδαία τεχνολογία μας, επιτρέποντάς μας την προώθηση, σ' ολόκληρη την απεραντοσύνη των γαλαξιών που φωτίζουν τόσο όμορφα το Σύμπαν μας. Κάνουμε στάσεις σε κόσμους που νιώθουμε ότι είναι έτοιμοι να μας υποδεχθούν, τους αδελφούς και τις αδελφές τους, να μας επιτρέψουν να τους βοηθήσουμε να βοηθήσουν τους εαυτούς τους να κάνουν πολλές αλλαγές που θα προάγουν τις κοινωνίες τους σε ένα μεγαλύτερο πεδίο απόδοσης, ασφάλειας, υγείας, πλούτου και απόλαυσης για κάθε ον που ονομάζει αυτό τον πλανήτη σπίτι του.

Αυτό το κάνουμε εδώ και εκατομμύρια γήινα χρόνια. Δεν είμαστε καινούριοι σ' αυτή την γειτονιά. Κάποιοι από τα αφοσιωμένα μέλη του πληρώματός μας και υψηλόβαθμοι αξιωματικοί, έχουν λάβει μέρος σε αυτές τις αποστολές για να φέρουν στους κόσμους ειρήνη κι αγάπη και υψηλότερους τρόπους ζωής, από τον σχηματισμό του Οργανισμού μας εκατομμύρια χρόνια πριν. Κάποιοι απο σας, ενσαρκωμένοι στη Γαία σήμερα στο ανθρώπινο φυσικό σας σώμα, είναι μέλη του Οργανισμού μας, κι έχουν υπάρξει μέλη του Οργανισμού μας εδώ κι εκατοντάδες χιλιάδες, ακόμη και πάνω από ένα εκατομμύριο χρόνια. Λαμβάνοντας υπόψιν αυτό, θα συμφωνούσατε ότι εσείς κι ο πλανήτης σας είστε στην κατάλληλη θέση, έτσι ώστε να σας βοηθήσει να κάνετε τις απαραίτητες αλλαγές εδώ στον κόσμο σας και να τον βοηθήσετε να εξελιχθεί σε μια ανώτερη κατάσταση;

Δεν έχουμε τίποτε άλλο κατά νου, από το δικό σας συμφέρον. Δεν έχουμε κατά νου, παρά το καλύτερο συμφέρον για κάθε ένα και όλα τα όντα σ' ολόκληρο αυτό το Σύμπαν. Έχουμε την ευκαιρία να επιλέξουμε τους τομείς των προσπαθειών μας, που μας δίνουν χαρά κι ευτυχία και μας επιτρέπουν να βιώσουμε νέες και συναρπαστικές περιπέτειες. Έχουμε κάνει την επιλογή μας, κι επιλέξαμε να χρησιμοποιήσουμε τα δώρα μας από τον Δημιουργό, που είναι κι ο Δημιουργός σας, και να τα αξιοποιήσουμε ώστε να ταξιδέψουμε σ' ολόκληρη την απεραντοσύνη αυτού του Σύμπαντος και να φέρουμε στους κόσμους, όπου και να βρίσκονται, τα δώρα με τα οποία είμαστε ευλογημένοι.

Εάν είχατε να κάνετε αυτή την επιλογή σήμερα, να μπορείτε να ταξιδεύετε σ' ολόκληρο το Σύμπαν κατά βούληση, σε σχετικά μικρό χρονικό διάστημα, τί θα επιλέγατε να κάνετε; Θα επιλέγατε να λεηλατήσετε και να διεισδύσετε σε κοινωνικές δομές για τους δικούς σας άπληστους σκοπούς, να συγκρίνετε τον πλούτο σας με άλλους (ποιός είναι πιο πλούσιος); Θα θέλατε να αναζητήσετε και να καταστρέψετε όλα τα όμορφα θαύματα που έχουν σχεδιάσει και κατασκευάσει με τα ίδια τους τα χέρια, μέσα από τον ιδρώτα της δικής τους κοπιαστικής εργασίας; Θα καίγατε όλα τα όμορφα έργα της λογοτεχνίας που γεμίζουν τα ράφια των υπέροχων βιβλιοθηκών τους; Θα καταστρέφατε όλα τα μουσικά τους κομμάτια που έχουν συνθέσει για να τα μοιράζονται με άλλους; Θα προσπαθούσατε να βλάψετε οικογένειες που έχουν ήδη βιώσει τόσα πολλα δεινά, αγώνα και πόνο; Θα μπορούσατε να συμβάλλετε στη μιζέρια τους και να βλάψετε τους αγαπημένους τους, όλα στο όνομα της κατάκτησης; Ή μήπως θα κάνατε την ίδια επιλογή μ' εμάς, να ταξιδέψετε σε κάθε γωνιά αυτού του Σύμπαντος, φέρνοντας σε αυτούς τους κόσμους όλα τα δώρα που λάβαμε κι εμείς, να τα μοιραστείτε με κάθε ένα ον που έχουμε την τιμή και τη χαρά να έχουμε συναντήσει;

Σας παρακαλούμε, αφιερώστε λίγο χρόνο και σκεφτείτε αυτή την ερώτηση, και μετά ρωτήστε τους εαυτούς σας γιατί η Γαλαξιακή Ομοσπονδία του Φωτός είναι εδώ σήμερα στον κόσμο σας κι εύχεται να σας συναντήσει. Αυτό είναι που θέλουμε να μοιραστούμε μαζί σας σήμερα, αλλά έχουμε να μοιραστούμε τόσα πολλά ακόμη στις μέρες που έρχονται. Σας αγαπάμε, αδελφές κι αδελφοί μας της οικογένειας των ανθρώπων.

Είμαστε η Γαλαξιακή Ομοσπονδία του Φωτός


ΚΑΝΑΛΙ ΕΠΑΦΗΣ...Greg Giles
 
http://www.katohika.gr/2012/05/2252012.html

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Next previous home

Αναζήτηση στο ιστολόγιο

-------\ KRYON IN HELLENIC /-------

-------\ KRYON  IN  HELLENIC /-------
Ο Κρύων της Μαγνητικής Υπηρεσίας... Συστήνεται απλώς σαν βοηθός από την άλλη πλευρά του «πέπλου της δυαδικότητας», χωρίς υλική μορφή ή γένος. Διαμέσου του Λη Κάρολ, αναφέρεται στις ριζικές αλλαγές που συμβαίνουν στη Γη και τους Ανθρώπους αυτή την εποχή.

------------\Αλκυόν Πλειάδες/-------------

------------\Αλκυόν Πλειάδες/-------------
Σκοπός μας είναι να επιστήσουμε την προσοχή γύρω από την ανάγκη να προετοιμαστούμε γι' αυτό το μεγάλο αστρικό γεγονός, του οποίου η ενέργεια ήδη έχει αρχίσει να γίνεται αντιληπτή στον πλανήτη μας μέσα από φωτεινά φαινόμενα, όμορφες λάμψεις, την παράξενη παθητική συμπεριφορά του ήλιου, αύξηση των εμφανίσεων μετεωριτών, διακοπών ρεύματος.. όλα αυτά είναι ενδείξεις της επικείμενης άφιξης της τεράστιας ηλεκτρομαγνητικής του ζώνης η οποία είναι φορτισμένη με φωτονικά σωματίδια, και κάθε ημέρα που περνάει αυξάνονται όλο και περισσότερο.

Οι επισκεπτεσ μας στον κοσμο απο 12-10-2010

free counters