Τρίτη 22 Μαΐου 2012

ΜΗΝΥΜΑ ΑΠΟ ΤΗ ΓΑΛΑΞΙΑΚΗ ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑ ΤΟΥ ΦΩΤΟΣ 19/5/2012

Αφήστε κάθε διαδοχικό ηγετικό ρόλο να έρθει σε σας φυσικά και να έρχεται συχνά σε σας, καθώς υπάρχουν πολλές εργασίες που απαιτούνται να ολοκληρωθούν και πολλοί ηγέτες χρειάζονται για να εντείνουν και να αναλάβουν την ευθύνη αυτών των έργων. Έχει έρθει η ώρα για όσους από εσάς έχουν το σκοπό να ενισχύσουν την πρώτη γραμμή των συνανθρώπων σας και να κάνετε ό, τι είναι αυτό που ήρθατε εδώ για να επιτύχετε. Πολλοί από εσάς έχετε τους στόχους που έχετε θέσει για τον εαυτό σας να φτάσετε, και βλέπουμε ότι έχει έρθει η ώρα για πολλούς από εσάς να εμπλακούν περισσότερο στα σημαντικά θέματα που διαμορφώνουν τον κόσμο σας αυτή τη στιγμή.


Υπάρχουν στον κόσμο σας πολλοί περισπασμοί και πολλά που σπαταλούν το χρόνο, αλλά έχει έρθει η ώρα για να δείτε αυτές τις δραστηριότητες για αυτό που είναι και να απαλλαγείτε από αυτά αγνοώντας τις εκκλήσεις τους για την προσοχή σας, την ενέργεια και το χρόνο σας, μακριά από τα καθήκοντα που πραγματικά έχουν σημασία και τις θέσεις εργασίας που έχετε έρθει εδώ για να συμπληρώσετε. Αγνοήστε αυτές τις κλήσεις, όπως τις φωνές των Σειρήνων που παρασύρουν το πλοίο σας στα βράχια. Ακούστε αντί αυτών την κλήση που θα σας οδηγήσει στις αποστολές που έχετε συμφωνήσει να αναλάβετε εδώ σε αυτόν τον πλανήτη που μπορεί να είναι μακριά από τον κόσμο που αποκαλείτε σπίτι σας. Θα είναι σύντομα που πολλοί από εσάς θα ταξιδέψετε πίσω στους οικείους σας κόσμους, και σας λέμε, θα υπάρξει αρκετός χρόνος όταν θα είστε εκεί για να ξαναβρείτε τον εαυτό σας στα πάθη σας, τις τέχνες σας και τον ελεύθερο χρόνο σας.


Σήμερα είναι η ώρα για κάτι άλλο. Σήμερα είναι καιρός να γίνει η δουλειά που εκατομμύρια όντα έχουν έρθει εδώ για να επιτύχουν. Αυτό δεν είναι μικρή υπόθεση, καθώς υπάρχουν πολλοί κόσμοι από τόσα πολλά αστρικά συστήματα που έχουν ευθυγραμμίσει τα ταλέντα τους και τα δώρα τους για να κάνουν τη διαφορά εδώ και να κάνουμε κάτι που δεν έχει ποτέ πριν ολοκληρωθεί οπουδήποτε σε αυτό το Σύμπαν. Το πεδίο εφαρμογής αυτού που φανερώνεται είναι πέρα από την κατανόησή σας αυτή τη στιγμή, αλλά θα σας πούμε ότι είναι Συμπαντικό σε μέγεθος, και αυτό δεν είναι μια απλή μεταφορική έκφραση. Αυτά που κρατούν κάποιους από εσάς πίσω είναι συνήθειες, τάσεις και παλιές μέθοδοι που δεν έχουν πλέον καμία θέση για σας εδώ σε αυτόν τον κόσμο. Υποβαθμίζετε το χρόνο σας με αυτές τις αναζητήσεις και δεν είναι προς το συμφέρον σας, όπως δεν είναι προς το συμφέρον του αστρικού συστήματος που καλείτε σπίτι σας ή του γαλαξία που καλείτε σπίτι σας ή του Σύμπαντος που όλοι αποκαλούμε σπίτι μας. Είναι καιρός τώρα να βάλετε στην άκρη τους χαμηλοτέρων διαστάσεων περισπασμούς και να ανταποκριθείτε στο κάλεσμά του καθηκοντός σας, ολοκληρώνοντας τις εργασίες που έχετε συμφωνήσει να προβείτε σε συγκεκριμένα χρονικά διαστήματα.


Ο χρόνος τρέχει πολύ γρήγορα. Ο χρόνος είναι μια πολυτέλεια που δεν μπορείτε πλέον να χαρείτε. Ο χρόνος όπως το ξέρετε έχει γίνει τώρα ένας εχθρός της αποστολής σας εδώ. Δεν υπάρχει περισσότερος χρόνος για χάσιμο.
Το καταλαβαίνετε τώρα αυτό; Μήπως μπορείτε τώρα να δείτε ότι κάθε λεπτό της κάθε μέρας της εβδομάδος που ευθυγραμμίζει τη διαδρομή από τη στιγμή αυτή μέχρι το τέλος της εργασίας σας πρέπει να συμπληρωθεί με ένα ορισμένο επίπεδο επείγοντος χαρακτήρα και πρέπει να δείτε βήματα να λαμβάνονται για την επιτυχή ολοκλήρωση της κάθε εργασίας που σας έχει ανατεθεί και έχετε συμφωνήσει να αναλάβετε;


Μπορείτε να το κάνετε, ξέρουμε ότι μπορείτε. Δεν θα είχατε επιλεγεί για να ταξιδέψετε εδώ με την μορφή της ενσαρκώσεως, αν δεν είχε αποφασιστεί από ένα συμβούλιο υψηλοτέρων διαστάσεων όντων, που είναι επιφορτισμένο με τη διαδικασία πρόσληψης για αυτή τη μεγάλη αποστολή, αν δεν είσασταν ένα ον που κατείχε τα απαραίτητα ταλέντα για μια τέτοια ανάθεση . Αισθάνεστε τι είδους πίστη και τι εμπιστοσύνη έχει τοποθετηθεί σε σας; Καταλαβαίνετε ότι η ιστορία του παρελθόντος σας και τα αρχεία σας από τα επιτεύγματα και τις ικανότητές σας μελετήθηκαν προσεκτικά, και ελήφθη η απόφαση ότι θα ήσασταν εσείς με τα καλύτερα προσόντα για την ανάθεση, μέσα από τους τόσους αμέτρητους άλλους που επιθυμούσαν να συμμετάσχουν στην αποστολή αυτή, που τόσο υψηλά υπολήπτεται από τόσα πολλά όντα σε όλο αυτή το τεράστιο Σύμπαν, για τόσους πολλούς αιώνες του χρόνου;


Εναπόκειται σε σας το πώς θα επιλέξετε να συνεχίσετε. Εναπόκειται σε σας αν θέλετε να μοχθείτε τις λίγες εναπομείναντες στιγμές των ενσαρκώσεών σας για θέματα που δεν θα σας ενδιαφέρουν στο παραμικρό μόλις το πλοίο σας τραβήξει μακριά από την αποβάθρα που είναι αυτός ο πλανήτης. Αυτές οι χρονοβόρες καταστάσεις που είστε περιτυλιγμένοι και έτσι συμμετέχετε σήμερα είναι επιδιώξεις που ως επί το πλείστον δεν υφίστανται καν στους οικείους σας κόσμους, καθώς αυτά έχουν κριθεί τόσο τετριμμένα, που δεν υπάρχει σύστημα υποστήριξης για αυτά και ως εκ τούτου δεν μπορούν να βρεθούν σε πολλούς από τους πολιτισμούς σε όλο αυτό το Σύμπαν. Εδώ στο σημερινό κόσμο σας μερικοί από αυτούς τους περισπασμούς θεωρούνται όχι μόνο με το υψηλό επίπεδο ενδιαφέροντος, αλλά ορισμένοι από αυτούς έχουν τεθεί σε μια τέτοια βάση ώστε να θεωρούνται ως κολοφώνες των απέραντων κοινωνιών σας.


Εμείς, από τη σκοπιά μας, δυσκολευόμαστε να το καταλάβουμε αυτό, και μελετούμε την εξέλιξη αυτή εργαζόμενοι για την εξεύρεση τρόπων ώστε να σας απελευθερώσουμε από τους δεσμούς που ορισμένοι από αυτούς τους περισπασμούς έχουν πάνω σας, με τα μέλη της ομάδας μας στον τομέα αυτό. Η ώρα έχει έρθει εδώ και καιρό να εξετάσετε με προσοχή τις εξαρτήσεις σας από αυτά τα εξασθενημένα χόμπυ και ενδιαφέροντα σας για να βρείτε έναν τρόπο που θα σας επιτρέψει να επικεντρωθείτε περισσότερο στο μόνο πράγμα που μετράει αυτή τη στιγμή για εσάς, τα μέλη της ομάδας σας, τον κόσμο από όπου προέρχεστε και το σύμπαν που όλοι μοιραζόμαστε. Μέχρι αυτό το σημείο, το να βρείτε αυτά τα μέσα που θα σας επιτρέψουν να επικεντρώσετε εκ νέου την ενέργειά σας δεν ήταν ένα εύκολο έργο. Έχουμε μοιραστεί μαζί σας αναλαμπές από το πόσο σημαντική και πόσο μεγάλη αυτή η αποστολή που σας περιλαμβάνει είναι, με τις ελπίδες ότι αυτές και μόνο αυτές θα σας επιτρέψουν να δείτε τη μεγάλη σημασία αυτού που συμμετέχετε και να σας δώσουν το κίνητρο για να ρίξετε ότι σας περιτυλίσει με τις έννοιες και τις αξίες τους, καθώς ελάχιστη αξία έχουν στην κατοχή τους.


Βοηθήστε μας να δούμε σαφέστερα γιατί τόσοι πολλοί από εσάς δεν μπορείτε να βρείτε έναν τρόπο να χαλαρώσετε τις λαβές σας σχετικά με αυτούς τους τριών διαστάσεων περισπασμούς, και θα κάνουμε ό,τι μπορούμε για να σας βοηθήσουμε, αν αυτό είναι που επιλέγετε, να απελευθερωθείτε από αυτούς τους δεσμούς που σήμερα σας προκαλούν  συρρίκνωση του χρονικού περιθωρίου σας και την ενέργεια που μπορείτε να δαπανήσετε για τα σημαντικά θέματα που έχετε στα χέρια και την αποστολή που έχετε συμφωνήσει να αναλάβετε εδώ σε αυτόν τον κόσμο. Μαζί μπορούμε να το κάνουμε αυτό. Μαζί μπορούμε να βρούμε έναν τρόπο για να σας επιτρέψουμε να αγνοήσετε όλους αυτούς τους περισπασμούς και να δώσετε όλη την προσοχή σας στις ατομικές και συλλογικές αποστολές σας εδώ. Υπάρχει ακόμη χρόνος για να αναλάβετε κάθε δουλειά που χρειάζεται για να ολοκληρωθεί, και υπάρχουν αυτή τη στιγμή αρκετοί από εσάς για να επιφέρουν ικανοποιητικά αποτελέσματα σε κάθε περιοχή της συνολικής λειτουργίας μας. Εμείς θα συνεχίσουμε τις προσπάθειές μας για να αφυπνίσουμε όσο περισσότερους από εσάς μπορούμε, και σας ζητάμε να συνεχίσετε να μας βοηθάτε, επίσης, σε αυτή την προσπάθεια.


Κάθε καθήκον που πρέπει να ολοκληρωθεί μπορεί να επιτευχθεί πολύ πιο αποτελεσματικά με ένα επαρκή αριθμό ατόμων που θα εργάζονται μαζί. Κάναμε σίγουρα, αρκετούς από εσάς να ενσαρκωθούν εδώ για να δούμε ότι θα υπήρχαν αρκετά διαθέσιμα χέρια για το κάθε καθήκον που κρίνεται απαραίτητο για την επιτυχή ολοκλήρωση αυτής της αποστολής. Παρά το γεγονός ότι μόνο ένα μικρό τμήμα από σας έχετε απαντήσει στην κλήση σας, είμαστε σίγουροι πως αρκετοί από εσάς που είστε αφυπνισμένοι και θα ξυπνήσετε στη κλήση του καθήκοντός σας και θα επιτρέψετε σε ένα επαρκή αριθμό να είναι διαθέσιμος για κάθε εργασία που απαιτείται για να ολοκληρωθεί.


Θεωρούμε ως ένα σημαντικό επίτευγμα πως τόσοι από εσάς έχουν βρει έναν τρόπο να ξεφύγουν και να υπερβούν αυτές τις τριτοδιάστατες ψευδαισθήσεις και περισπασμούς φωτίζοντας τους τόσους από τους αδερφούς και τις αδερφές σας που δεν έχουν ακόμη βρει το δρόμο τους με επιτυχία, όπως έχετε εσείς. Λαμβάνοντας υπόψη πόσο μεγάλο είναι ένα έργο όπως αποδείχθηκε ότι είναι για τους τόσους άλλους που ταξίδεψαν εδώ ως τμήμα της ίδιας αποστολής, λέμε σε εκείνους από εσάς που ανταποκρίθηκαν στο κάλεσμά του καθηκοντός τους συγχαρητήρια για μια εργασία που μέχρι τώρα έχει γίνει πολύ καλά. Θέλουμε να δούμε όσους από εσάς έχουν ανταποκριθεί και οι οποίοι παίρνουν μέρος στις προσπάθειές μας να αποκαταστήσουμε σε αυτό το πλανήτη την Αγάπη και το Φως και τις συνεκτικές περιβαλλοντικές και κυβερνητικές δομές να συνεχίζετε τις τεράστιες προσπάθειες σας, ενώ την ίδια στιγμή να είστε φάροι φωτός για όσους πρόσφατα ξυπνούν οι οποίοι ανταποκρίνονται στο κάλεσμα τους και επιθυμούν να ενωθούν με τις προσπάθειές μας και να εκπληρώσουν τις εργασίες τους που έχουν συμφωνήσει να αναλάβουν.


Η διαδικασία πρόσληψης δεν έχει τελειώσει, δεδομένου ότι είναι ένας αέναος κύκλος εκείνων που επιθυμούν να συμμετάσχουν στην προσπάθειά μας, ενώ υπάρχουν και εκείνοι που έχουν ταξιδέψει εδώ για άλλους λόγους, οι οποίοι εκφράζουν πλέον ενδιαφέρον να είναι ένα μέρος της αποστολής μας. Τους καλωσορίζουμε με ανοιχτές αγκάλες και ανοιχτή καρδιά και τους λέμε πως είστε πολύ ευπρόσδεκτη προσθήκη στην ομάδα μας και εκτιμούμε προσβλέπωντας σε όλες τις εισφορές που κάνετε και θα συνεχίσετε να καταβάλλετε προσπαθώντας προς την κατεύθυνση μας να κάνουμε αυτόν τον κόσμο και το Σύμπαν ένα καλύτερο μέρος για κάθε ον, που το αποκαλεί το σπίτι του. Σας ευχαριστούμε για την προθυμία σας και τις προσπάθειές σας που εθελοντικά προσφέρετε, και σας λέμε «Καλώς ήλθατε στην ομάδα μας».


Διοικητικές ομάδες αποτελούν ένα μεγάλο μέρος της ανάγκης μας. Αυτές οι ομάδες διαχείρισης χρεώνονται με την ευθύνη για την επίβλεψη των επιμέρους φωτεινών εργασιών μας στον τομέα. Η λειτουργία τους είναι να ενημερώνουν σχετικά τις υψηλότερες υπηρεσίες ως προς τα συνολικά έργα που διεξάγονται από αυτούς της πρώτης γραμμής στην υπηρεσία της ανθρωπότητας. Οι ομάδες διοίκησης μας αναφέρουν ότι λιγότερο από το 15 ή ακόμη και το 10 τοις εκατό των Εργατών του Φωτός μας έχουν ενεργά ανταποκριθεί στο κάλεσμα του καθήκοντος τους. Ο αριθμός αυτός είναι σημαντικά χαμηλότερος από το ποσοστό που είχαμε οραματιστεί πριν καθορίσουμε την αποστολή μας. Θα θέλαμε να δούμε αυτό το ποσοστό να ανέρχεται σημαντικά τους επόμενους μήνες του καλοκαιριού σας. Θέλουμε να δούμε σημαντικές αυξήσεις στα επίπεδα εκείνων που όχι μόνο ξύπνησαν, αλλά συμμετέχουν ενεργά στη διάδοση όλων των σχετικών πληροφοριών σε τρίτους, καθώς και την ενεργό συμμετοχή εκείνων που είναι επιφορτισμένοι με τα καθήκοντα της φροντίδας για τις ανάγκες άλλων στους τομείς της σωματικής, ψυχικής και συναισθηματικής υγείας.


Κάθε εργασία που ο καθένας από εσάς έχει χρεωθεί με αυτή δεν είναι περισσότερο ή λιγότερο σημαντική με οποιαδήποτε άλλη εργασία. Κάθε αποστολή είναι εξίσου σημαντική και ζωτικής σημασίας για τη συνολική επιχείρησή μας εδώ, και όπως τα πλήρως ευθυγραμμισμένα ντόμινο, καθένας από εσάς θα γκρεμίσει συγκεκριμένους τομείς που χρήζουν προσοχής και η αλυσίδα του ντόμινο θα πέσει, οδηγώντας σε αλλαγές που χρειάζονται περισσότερο σε αυτόν τον κόσμο. Κοιτάξτε κάθε εργασία που αντιμετωπίζετε ως ένα ακόμη ντόμινο που έχει προκαλέσει και οδηγήσει σε μια αλυσιδωτή αντίδραση, όπου ένα ντόμινο μπορεί να οδηγήσει στην πτώση των πολλών. Σκεφτείτε όχι τη μία εργασία σας που έχετε ολοκληρώσει ή ένα άτομο που έχετε βοηθήσει ως το τελικό αποτέλεσμα των σκληρών προσπαθειών όλων σας, αλλά να βλέπετε ότι κάθε πρόσωπο που βοηθάτε στο ταξίδι του είναι ένα ντόμινο που στέκεται πριν από ένα άλλο και ένα άλλο που μπορούν να πέσουν μόνο όταν το προηγούμενο ντόμινο έχει ενεργοποιηθεί.


Ένα βήμα κάθε φορά είναι το μόνο που ζητάμε από εσάς, τα πιστά μέλη της ομάδας μας στον τομέα αυτό. Δεν ζητάμε, ούτε περιμένουμε, μόνο ένας από σας να ολοκληρώσει αυτή την αποστολή μόνος του, και δεν ζητάμε ακόμα ούτε από μια μεγάλη ομάδα από σας να ολοκληρώσετε κάθε ανάθεση αναγκαστικά σε μία ημέρα. Ζητάμε για κάθε έναν από εσάς να ξυπνήσει και να ευθυγραμμιστεί με την ανωτέρου σκοπού αποστολή σας και να ολοκληρώνετε μία εργασία κάθε φορά, εργαζόμενοι σε αυτή την εργασία με σταθερό ρυθμό την κάθε μέρα μπροστά σας. Αυτό είναι το πώς εμείς, μαζί, θα ολοκληρώσουμε κάθε εργασία που απαιτείται στο ποσό του χρόνου που έχει ορισθεί για την ολοκλήρωση αυτής της αποστολής. Αυτός είναι ο τρόπος για να προκαλέσετε μια μακρά αλυσίδα από ντόμινο...Ένα σημείο εκκίνησης, ένα άτομο, και μια αλυσιδωτή αντίδραση θα ενεργοποιηθεί, με αποτέλεσμα την εκκαθάριση της κάθε αποστολής που αποτελεί τη μεγάλη επιχείρηση μας.


Έχετε τα εργαλεία στη διάθεσή σας. Ξέρετε τι πρέπει να γίνει. Έχετε την υποστήριξη από τα μέλη της ομάδας σας μέσα στις υψηλότερες σφαίρες και έχετε την υποστήριξη ο ένας του άλλου. Δεν υπάρχει τίποτα ή κανείς που να στέκεται μπροστά σε εσάς και την επιτυχή ολοκλήρωση των εργασιών σας, παρά μόνο εσείς, με τους δικούς σας περιορισμούς που έχετε τοποθετήσει στον εαυτό σας και τους δικούς σας φόβους ή ανασφάλειες για το τι μπορεί να σκέφτονται οι άλλοι για εσάς. Αυτός είναι ένας εχθρός που έχετε συλλάβει στο μυαλό σας, και αυτός είναι ένας εχθρός που πρέπει να ηττηθεί για να επιτευχθεί η επιτυχής ολοκλήρωση των επιμέρους εργασιών σας.


Σας ζητάμε να προσδιορίσετε τον εχθρό σας. Πού είναι και τι είναι αυτό που βρίσκεται μπροστά σας ως εμπόδιο στην αποστολή σας; Ο εχθρός σας δεν είναι εκεί έξω. Δεν είναι στο διάστημα, σε τροχιά γύρω από τον πλανήτη σας. Δεν είναι σε μια αίθουσα συνεδριάσεων και συζητάει επιθέσεις με τους υπασπιστές του. Ο εχθρός σας είναι ο εαυτός σας. Είναι μέσα σας, και πρέπει να αφαιρεθεί μόνο από εσάς, γιατί εσείς είστε αυτός που είναι διοικητής στη δική σας κυριότητα. Κανείς άλλος δεν έχει το δικαίωμα ή την άδεια να εισέλθει σε αυτή τη κυριότητα. Είναι ο ιερός χώρος σας, και κανείς δεν επιτρέπεται να τον παραβιάζει με οποιονδήποτε τρόπο. Ως εκ τούτου, είστε εσείς που πρέπει να καθαρίσετε το πεδίο της μάχης από αυτόν τον εχθρό εκ των προτέρων για την αποστολή σας προς τη νίκη.


Θα σας δώσουμε κάθε ευκαιρία να νικήσετε αυτόν τον εχθρό πριν τα θέματα γίνουν πολύ πιεστικά και θα πρέπει να προχωρήσουμε με τη επιχείρηση χωρίς τις υπηρεσίες σας. Αυτός είναι ο τρόπος που πρέπει να είναι, γιατί έχουμε ένα αυστηρό χρονοδιάγραμμα να τηρήσουμε, καθώς υπάρχουν Γαλαξιακά και Συμπαντικά συστήματα που λειτουργούν σαν ένα τέλεια κατασκευασμένο ρολόι ακριβείας, και αυτό το ρολόι δεν περιμένει κανέναν άνθρωπο ή οποιοδήποτε ον από όλο αυτό το Σύμπαν. Εμείς θα σας δώσουμε οποιαδήποτε και όλη τη βοήθεια που χρειάζεστε για να νικήσετε τον εχθρό σου και να εξαλείψετε τα εμπόδια που σας κρατούν από την επιτυχή ολοκλήρωση των επιμέρους εργασιών σας.


Επιτρέψτε μας να σας βοηθήσουμε. Αν είναι η εσωτερική δύναμη που χρειάζεστε, έχετε πολλούς αδελφούς και αδελφές σας παντού γύρω σας που είναι διατεθειμένοι και πρόθυμοι να σας δανείσουν την εμπειρία τους και τη σοφία τους με τον χειρισμό αυτών των εξουθενωτικών συναισθημάτων. Δεν είστε μόνοι, ποτέ δεν ήσασταν μόνοι σας και ποτέ δεν θα είστε  μόνοι σας εδώ ή οπουδήποτε αλλού σε όλο αυτό το Σύμπαν. Έχετε πολλούς φίλους και πολύ εκτεταμένες οικογένειες, και είναι εδώ, είναι εκεί και είναι παντού γύρω σας. Σας προσφέρουν όλη την υποστήριξη και τη βοήθεια που χρειάζεστε για να καταργήσετε κάθε εμπόδιο πριν από εσάς, επειδή νοιάζονται πολύ για σας και εύχονται για εσάς να γίνετε όλα αυτά που ελπίζατε πριν τεθείτε σε αυτή την αποστολή σε αυτόν εδώ τον κόσμο πολύ πέρα από τις κεντρικές σφαίρες αυτού του Γαλαξία. Αφήστε τους να σας βοηθήσουν να βοηθήσετε τον εαυτό σας και να απομακρύνετε μακριά αυτό που εμποδίζει εσάς και τις ικανότητές σας που έχουν ακονιστεί τόσο κοφτερά όπως ένα λαμπρό σπαθί στο χέρι σας για να αντιμετωπίσετε και να νικήσετε κάθε εχθρό που στέκεται στο δρόμο σας. Τραβήξτε το σπαθί σας και να το ωθήσετε  δυνατά μπροστά σας να «σκοτώσει» ό,τι είναι αυτό που σας εμποδίζει από το να επιτύχετε τον στόχο που έχετε ορίσει για τον εαυτό σας πριν από πολύ καιρό.


Βλέπουμε να ολοκληρώνετε με επιτυχία την κάθε εργασία που έχει ανατεθεί σε εσάς, και το μόνο που επιθυμούμε είναι να το δείτε και εσείς, γιατί αυτό θα σας δώσει τη δύναμη και το θάρρος να κάνετε ό,τι είναι αυτό που έχετε να κάνετε για να κατακτήσετε τους φόβους και τις ανασφάλειες σας. Αυτή είναι η αποστολή σας, και είναι ένα μεγάλο μέρος της συνολικής αποστολής μας. Ο φόβος είναι ο εχθρός σας...Ο εχθρός σας δεν είναι εκεί έξω. Δεν είναι κρυμμένος στο πράσινο, στο γκρι ή σε πανοπλίες, είναι κρυμμένος μέσα σας. Γνωρίζοντας αυτό, προκαλέστε τον, να τον νικήσετε και να προχωρήσετε σε νέες μάχες και νέες προκλήσεις που έχουν σχεδιαστεί για να φέρουν προς τα έξω το καλύτερο από μέσα σας και θα σας επιτρέψουν να γίνετε ό,τι είναι αυτό που θέλετε να είστε.


Πολλές προκλήσεις και μάχες έχουν σχεδιαστεί για την επίτευξη αυτού του στόχου για να φέρουν στη επιφάνεια το ποιος είναι πραγματικά αυτός που είστε βαθιά μέσα. Τίποτα από αυτά που συμβαίνουν σήμερα εδώ στο κόσμο σας είναι τυχαία. Όλα αυτά που συμβαίνουν στον κόσμο σας σήμερα έχουν σχεδιαστεί για εσάς, να σας επιτρέψουν να ξεπεραστούν τα εμπόδια, προκειμένου να καθορίσετε καλύτερα ποιος είναι αυτός που είστε. Χρησιμοποιήστε αυτό που έχει συσταθεί και ό,τι αξίζει για σας, και αφήστε το να σας επιτρέψει να φτάσετε τις μεγαλύτερες δυνατότητες σας, καθώς τεράστιες προσπάθειες έχουν τεθεί στο σχεδιασμό και την υλοποίηση αυτού του σεναρίου και των ευκαιριών τόσο πλούσια όσο αυτό δεν μπορεί να παρασχεθεί συχνά σε όλο αυτό το Σύμπαν.


Δείτε όλα αυτά ως μια μεγάλη ευκαιρία να κερδίσετε από αυτό, και να καταφέρετε για τον εαυτό σας, όλα αυτά που μπορείτε να αποκομίσετε από αυτή το γεγονός, καθώς μπορεί να είναι η μοναδική ευκαιρία του είδους της που παρουσιάζεται σε αυτό ή σε οποιοδήποτε άλλο Σύμπαν. Αυτό είναι το πόσο πολύτιμη αυτή η περίοδος στην ιστορία του πλανήτη σας είναι για τον καθένα από εσάς, και αυτός είναι ο λόγος για τον οποίο σας ζητάμε συχνά να μοιραστείτε ό,τι ξέρετε με όλους τους αδελφούς και αδελφές σας που θα ακούσουν, καθώς θέλουμε να τους δώσουμε κάθε ευκαιρία για να ξυπνήσουν και να συμμετάσχουν σε αυτήν την μεγάλη προσπάθεια, καθώς οι μόνες απώλειες που θα βιώσουν εδώ θα είναι η πιθανή απώλεια της ευκαιρίας.


Δεν θα υπάρξουν απώλειες της ζωής για εσάς, καθώς κάθε ένας από εσάς είστε αιώνια όντα που δεν έχουν τέλος και δεν έχουν εχθρούς, παρά αυτούς που θα συλλάβετε και θα δημιουργήσετε μόνοι σας. Τι μπορείτε να επιλέξετε να δημιουργήσετε εναπόκειται σε κάθε έναν από εσάς και την κοινωνία σας ως ένα ολόκληρο σύνολο. Δεν μπορούμε να σας βοηθήσουμε να «σκοτώσετε» τους εχθρούς που έχετε δημιουργήσει για τον εαυτό σας, καθώς έχετε δημιουργήσει αυτούς τους εχθρούς για να τους πολεμήσετε και να τους νικήσουμε για τους δικούς σας λόγους. Οι λόγοι είναι πολλοί και ποικίλλουν, και θα πούμε ότι πολλοί από αυτούς τους λόγους που έχετε δημιουργήσει αυτούς τους φανταστικούς  εχθρούς οφείλεται σε δικούς σας φόβους και σε δικές σας ανασφάλειες για το δικό σας Σύμπαν.


Θα σας πούμε ότι δεν υπάρχει τίποτα να φοβάστε σε ολόκληρο το Σύμπαν σας. Είμαστε μόνο εμείς. Είμαστε μόνο εμείς που υπάρχουμε εδώ και ονομάζουμε αυτό το μέρος σπίτι μας. Δεν υπάρχει κανένας άλλος, δεν υπάρχει «αυτοί», δεν υπάρχει καμία άλλη ομάδα ή άλλη πλευρά. Είμαστε όλοι πλην ενός. Θυμηθείτε αυτό την επόμενη φορά που αισθάνεστε ότι δημιουργείτε ακόμη έναν εχθρό για τον εαυτό σας. Γνωρίστε αυτό την επόμενη φορά που θα διαβάσετε τα λόγια κάποιου που πιστεύει ότι είναι επαφικό κανάλι από υψηλών διαστάσεων νοημοσύνη και ενημερώθηκε για το μακρύ κατάλογο των εχθρών για σας και τους ανθρώπους σας. Να ξέρετε ότι μια πραγματικά υψηλοτέρων διαστάσεων αναληφθήσα οντότητα δεν θα πρότεινε σε σας ότι έχετε έστω και ένα εχθρό, ενώ δεν έχετε. Υπάρχουμε μόνο εμείς, και εμείς είμαστε αυτή η οντότητα.


Είμαστε η Γαλαξιακή Ομοσπονδία του Φωτός.


 
 
http://www.katohika.gr/2012/05/1952012.html

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Next previous home

Αναζήτηση στο ιστολόγιο

-------\ KRYON IN HELLENIC /-------

-------\ KRYON  IN  HELLENIC /-------
Ο Κρύων της Μαγνητικής Υπηρεσίας... Συστήνεται απλώς σαν βοηθός από την άλλη πλευρά του «πέπλου της δυαδικότητας», χωρίς υλική μορφή ή γένος. Διαμέσου του Λη Κάρολ, αναφέρεται στις ριζικές αλλαγές που συμβαίνουν στη Γη και τους Ανθρώπους αυτή την εποχή.

------------\Αλκυόν Πλειάδες/-------------

------------\Αλκυόν Πλειάδες/-------------
Σκοπός μας είναι να επιστήσουμε την προσοχή γύρω από την ανάγκη να προετοιμαστούμε γι' αυτό το μεγάλο αστρικό γεγονός, του οποίου η ενέργεια ήδη έχει αρχίσει να γίνεται αντιληπτή στον πλανήτη μας μέσα από φωτεινά φαινόμενα, όμορφες λάμψεις, την παράξενη παθητική συμπεριφορά του ήλιου, αύξηση των εμφανίσεων μετεωριτών, διακοπών ρεύματος.. όλα αυτά είναι ενδείξεις της επικείμενης άφιξης της τεράστιας ηλεκτρομαγνητικής του ζώνης η οποία είναι φορτισμένη με φωτονικά σωματίδια, και κάθε ημέρα που περνάει αυξάνονται όλο και περισσότερο.

Οι επισκεπτεσ μας στον κοσμο απο 12-10-2010

free counters