Κυριακή 15 Απριλίου 2012

Μήνυμα για την πολυπόθητη Επ- ανάσταση!

Μήνυμα για την πολυπόθητη Επ- ανάσταση!
Πριν λίγες ώρες χτύπησαν και πάλι οι «αναστάσιμες» καμπάνες, στα (ακόμα) Ελληνόφωνα καντόνια της EURO-LAND!

Για πολλούς από τους κατοίκους της Διεθνούς αυτής Αποικίας αυτές οι μέρες είναι πιθανότατα από τις τελευταίες φορές που πήγανε στα σπίτια τους ή σε σπίτια φίλων κρατώντας γεμάτες σακούλες με ψώνια!

Και σίγουρα για όλους μας, η φετινή άνοιξη είναι η τελευταία ευκαιρία που έχουμε για να αντικρύσουμε την ανθισμένη Φύση της συγκεκριμένης αποικίας, πριν την «ΟΛΟΚΛΗΡΩΤΙΚΗ ΤΗΣ ΑΞΙΟΠΟΙΗΣΗ!!!»

Κάποιοι από εμάς σήμερα ίσως θυμηθούμε κάτι που έκαναν από παλιά οι άνθρωποι σ’ αυτή την Χώρα, όταν έτρωγαν με φίλους σε κοινά τραπέζια … ίσως μάλιστα και να το ξανακάνουμε. Ίσως τραγουδήσουμε και πάλι καθαγιάζοντας μέσα απ’ τις ωδές μας την συλλογική μας ΤΡΑΓΩΔΙΑ !

Πολλοί από μας ίσως στοχαστούμε και λίγο πάνω στην ζωή και τα έργα εκείνου του «κουρελή» …τότε στην Ιερουσαλήμ, ή του Ορφέα, ή του Διόνυσου, του Τσε, της Ρόζας Λούξεμπουργκ, του Ντουρρούτι, του Ρήγα Φεραίου, του Λεωνίδα, του Αθανάσιου Διάκου και όλων αυτών που επέλεξαν την θυσία του ΕΓΩ στον βωμό του Εμείς και που σε ανάλογες περιστάσεις δεν εύχονταν να είχαν περισσότερα χρωματιστά χαρτάκια (λεφτά, νομίσματα)….

Κάποιοι ευχηθήκαμε ήδη καλή Λευτεριά και καλή Επ- ανάσταση …

Ας γνωρίζουμε όμως ότι η ανθρώπινη Επ- ανάσταση προϋποθέτει την ανθρώπινη Στάση απέναντι στις συνθήκες τους ανθρώπους και τα πράγματα!

Η πολυπόθητη Λύτρωση προϋποθέτει την Κάθαρση! Αυτά δεν υπάρχει καμία απολύτως πιθανότητα να συμβούν γύρω μας αν δεν επιδιώξουμε να συμβούν πρώτα μέσα μας!

Μπορούμε να κάνουμε την αρχή πιάνοντας το χέρι του διπλανού μας στο τραπέζι της Ανάστασης …και να τραγουδήσουμε και πάλι όλοι μαζί.

Εσείς που δεν νοιάζεστε για τα παραπάνω …μην νοιαστείτε τώρα …μόνο ζημιά μπορείτε να κάνετε! Άλλωστε πλησιάζει η «γιορτή της Δημοκρατίας» και θα έχετε την ευκαιρία να επιλέξετε εκτελεστή.

Εσείς απ’ την άλλη, γνωστά και άγνωστα αδέρφια μας, πολεμιστές του Φωτός, μην ανησυχείτε!

Αυτός ο Τόπος θα ξαναγεννήσει κάποτε Ανθρώπους που θα ‘χουν για Πατρίδα, Μητρίδα και ύψιστο ιδανικό την ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ!

Καλή ΕΠ-ΑΝΑΣΤΑΣΗ σ’ όλους όσους το επιθυμούν και το αξίζουν!


 
http://logioshermes.blogspot.com/2012/04/blog-post_8978.html

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Next previous home

Αναζήτηση στο ιστολόγιο

-------\ KRYON IN HELLENIC /-------

-------\ KRYON  IN  HELLENIC /-------
Ο Κρύων της Μαγνητικής Υπηρεσίας... Συστήνεται απλώς σαν βοηθός από την άλλη πλευρά του «πέπλου της δυαδικότητας», χωρίς υλική μορφή ή γένος. Διαμέσου του Λη Κάρολ, αναφέρεται στις ριζικές αλλαγές που συμβαίνουν στη Γη και τους Ανθρώπους αυτή την εποχή.

------------\Αλκυόν Πλειάδες/-------------

------------\Αλκυόν Πλειάδες/-------------
Σκοπός μας είναι να επιστήσουμε την προσοχή γύρω από την ανάγκη να προετοιμαστούμε γι' αυτό το μεγάλο αστρικό γεγονός, του οποίου η ενέργεια ήδη έχει αρχίσει να γίνεται αντιληπτή στον πλανήτη μας μέσα από φωτεινά φαινόμενα, όμορφες λάμψεις, την παράξενη παθητική συμπεριφορά του ήλιου, αύξηση των εμφανίσεων μετεωριτών, διακοπών ρεύματος.. όλα αυτά είναι ενδείξεις της επικείμενης άφιξης της τεράστιας ηλεκτρομαγνητικής του ζώνης η οποία είναι φορτισμένη με φωτονικά σωματίδια, και κάθε ημέρα που περνάει αυξάνονται όλο και περισσότερο.

Οι επισκεπτεσ μας στον κοσμο απο 12-10-2010

free counters