Δευτέρα 26 Μαρτίου 2012

Οπου φύγει, φύγει!


Το Σαββατοκύριακο ενημερωθήκαμε μέσω της κρατικής τηλεόρασης ότι ο Θόδωρος Πάγκαλος και ο Σωκράτης Ξυνίδης δεν θα θέσουν υποψηφιότητα στις βουλευτικές εκλογές. Ο θρασύς αντιπρόεδρος της κυβέρνησης είπε ότι «δεν θα δώσει καν την ευκαιρία στους πολίτες να
τον εκλέξουν». 

Ο αναπληρωτής υπουργός Ανάπτυξης... ομολόγησε ότι θα απέχει από αυτές τις εκλογές επειδή είναι «φτωχός στον διάλογο με τους πολίτες». Από δημοσιεύματα της «κυριακάτικης δημοκρατίας» (χαρακτηριστικό εκείνο της 18ης Μαρτίου) μάθαμε ότι τα μέλη της δυναστείας Παπανδρέου και οι «κηπουροί» τους ετοιμάζουν τα μπαγκάζια τους για να «εργαστούν και να ζήσουν» στο εξωτερικό.



Οσοι διαθέτουν κοινό νου και μπορούν να ερμηνεύουν τις πληροφορίες συνδέοντάς τες, τη «μετεγκατάσταση» δεν θα τη χαρακτήριζαν «ξενιτειά», αλλά απόδραση. Επίσης, την απόφαση ορισμένων να μην πολιτευτούν δεν θα την απέδιδαν σε «αυτογνωσία» ή «απογοήτευση», αλλά σε φόβο και προσπάθεια να... ξεπλυθεί το όνομα εκάστου στις μυλόπετρες του χρόνου που θα περάσει.


Είναι προφανές ότι βρισκόμαστε ενώπιον ραγδαίων και καταλυτικών αλλαγών, οι οποίες θα γίνουν, αναπόφευκτα, στην πολιτική σκηνή της χώρας. Τα κακουργήματα του Μνημονίου, της υποδούλωσης της Ελλάδας στις «δάνειες δυνάμεις» και η εξαθλίωση του σκληρά δοκιμαζόμενου λαού μας δεν πρόκειται να μείνουν αναπάντητα και ατιμώρητα. Είναι τόσο μεγάλο το εύρος της βλάβης που προκάλεσαν όσοι στήριξαν τον Γιώργο Παπανδρέου και το πασοκικό καθεστώς του, που δεν μπορεί να αγνοηθεί.




Τώρα, εν όψει της Νεμέσεως που έρχεται γοργά για να πλήξει τους σεσημασμένους μητραλοίες, υπάρχουν πολλοί που επιδιώκουν με κάθε τρόπο να... λησμονηθούν τα έργα και οι ημέρες τους. Εις μάτην οι προσπάθειές τους. Ακόμα κι αν κρυφτούν στις εσχατιές του πλανήτη, η Δικαιοσύνη θα απονεμηθεί.


Πηγή

 http://ideopigi.blogspot.com/2012/03/blog-post_3803.html#ixzz1qELek8gS
 
http://eleftheriskepsii.blogspot.com/2012/03/blog-post_4871.html

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Next previous home

Αναζήτηση στο ιστολόγιο

-------\ KRYON IN HELLENIC /-------

-------\ KRYON  IN  HELLENIC /-------
Ο Κρύων της Μαγνητικής Υπηρεσίας... Συστήνεται απλώς σαν βοηθός από την άλλη πλευρά του «πέπλου της δυαδικότητας», χωρίς υλική μορφή ή γένος. Διαμέσου του Λη Κάρολ, αναφέρεται στις ριζικές αλλαγές που συμβαίνουν στη Γη και τους Ανθρώπους αυτή την εποχή.

------------\Αλκυόν Πλειάδες/-------------

------------\Αλκυόν Πλειάδες/-------------
Σκοπός μας είναι να επιστήσουμε την προσοχή γύρω από την ανάγκη να προετοιμαστούμε γι' αυτό το μεγάλο αστρικό γεγονός, του οποίου η ενέργεια ήδη έχει αρχίσει να γίνεται αντιληπτή στον πλανήτη μας μέσα από φωτεινά φαινόμενα, όμορφες λάμψεις, την παράξενη παθητική συμπεριφορά του ήλιου, αύξηση των εμφανίσεων μετεωριτών, διακοπών ρεύματος.. όλα αυτά είναι ενδείξεις της επικείμενης άφιξης της τεράστιας ηλεκτρομαγνητικής του ζώνης η οποία είναι φορτισμένη με φωτονικά σωματίδια, και κάθε ημέρα που περνάει αυξάνονται όλο και περισσότερο.

Οι επισκεπτεσ μας στον κοσμο απο 12-10-2010

free counters