Τετάρτη 15 Φεβρουαρίου 2012

Ντ. Μπεντίτ: «Οι νεο-ταλιμπάν» της Ευρώπης γονατίζουν τον ελληνικό λαό


Για απαράδεκτη πίεση που ασκούν οι «νέο-φιλελεύθεροι ταλιμπάν της Ευρωπαϊκής Επιτροπής» στην Ελλάδα μίλησε ο ευρωβουλευτής Ντανιέλ Κον Μπεντίτ, επικεφαλής της ομάδας των πρασίνων στο ευρωκοινοβούλιο.

«Αν υπάρχουν νέο-φιλελεύθεροι ταλιμπάν που βασιλεύουν στην Ευρώπη, τότε ξεκινήσαμε άσχημα» δήλωσε ο Μπεντίτ κατά την διάρκεια έντονης συζήτησης στο κοινοβούλιο στο Στρασβούργο, για την οικονομική κατάσταση στην Ευρώπη.

«Η τρόικα αντιδρά με τρόπο εγκληματικό στην Ελλάδα επιβάλλοντας συνεχώς περισσότερα μέτρα λιτότητας…Δεν μπορούμε να γονατίζουμε μονίμως αυτό τον λαό» τόνισε ο ευρωβουλετής, μιλώντας στα γερμανικά.

Ο Σλοβάκος αντιπρόεδρος της Κομισιόν, Μ. Σέφκοβιτς αντέδρασε δηλώνοντας ότι «δεν αποδέχεται» τα όσα ειπώθηκαν από τον Μπεντίτ: «Δεν έχουμε νέο-φιλελεύθερους ταλιμπάν στην Κομισιόν αλλά ανθρώπους που εργάζονται σκληρά για να αποτρέψουν μια χρεοκοπία της Ελλάδας…Εργάζονται μέρα και νύχτα, χωρίς διακοπές και άδειες (γι' αυτό τον σκοπό) και η Ελλάδα δεν έχει πιο στενό σύμμαχο από την Κομισιόν» υπογράμμισε ο Σλοβάκος διπλωμάτης, προσθέτοντας ότι «η προσπάθεια αλληλεγγύης είναι άνευ προηγουμένου (αφού η Ευρώπη επένδυσε) συνολικά πάνω από 300 δις ευρώ (για την σωτηρία της Ελλάδας)».

Πηγή

http://kostasxan.blogspot.com/2012/02/blog-post_3603.html

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Next previous home

Αναζήτηση στο ιστολόγιο

-------\ KRYON IN HELLENIC /-------

-------\ KRYON  IN  HELLENIC /-------
Ο Κρύων της Μαγνητικής Υπηρεσίας... Συστήνεται απλώς σαν βοηθός από την άλλη πλευρά του «πέπλου της δυαδικότητας», χωρίς υλική μορφή ή γένος. Διαμέσου του Λη Κάρολ, αναφέρεται στις ριζικές αλλαγές που συμβαίνουν στη Γη και τους Ανθρώπους αυτή την εποχή.

------------\Αλκυόν Πλειάδες/-------------

------------\Αλκυόν Πλειάδες/-------------
Σκοπός μας είναι να επιστήσουμε την προσοχή γύρω από την ανάγκη να προετοιμαστούμε γι' αυτό το μεγάλο αστρικό γεγονός, του οποίου η ενέργεια ήδη έχει αρχίσει να γίνεται αντιληπτή στον πλανήτη μας μέσα από φωτεινά φαινόμενα, όμορφες λάμψεις, την παράξενη παθητική συμπεριφορά του ήλιου, αύξηση των εμφανίσεων μετεωριτών, διακοπών ρεύματος.. όλα αυτά είναι ενδείξεις της επικείμενης άφιξης της τεράστιας ηλεκτρομαγνητικής του ζώνης η οποία είναι φορτισμένη με φωτονικά σωματίδια, και κάθε ημέρα που περνάει αυξάνονται όλο και περισσότερο.

Οι επισκεπτεσ μας στον κοσμο απο 12-10-2010

free counters